Bende seni merak ediyodum grubumuzun ilk ve pozitif olan orneği arkadaşim tebrik ediyorum

seni valla senin bu halin moral oluyo insallah bizde dogum yaptikdsn sonra senin gibi oluruz bebekle nasılsin ?

Benim korkularimdan biri de süt.olsun diye yemek yedirilmsi insallah onla da başedeceģiz bu aralar benim de canim cok sıkkın tam bebegin kilo alacagi donem.ama tartida gormek.istemedigm rakamlari gorunce moral.alt ust oluyo sanki aylardir verdigim emegi cope atacakmisim gibi ....... bi de daha once de yazdik ya sıkıldım herkes incecik istedigini yiyor iciyo hemen artmiyor biz diyabet hastasi gibi besleniyoruz yarı ac yesek de mutsuzum yemesek de son 8 haftam Allah yardimcimiz olsn ne diym
Aslinda o cok guzel bisey hayal ettigim hep oydu cunku oglumdq dogum sonrasi aynanin karsisina gecip aglamistim 1 tane bile kiyafetim olmamişti 48 beden kıyafetler almak zorunda kalmistm simdilik hala gebelik oncesi kiyafetlerimi giyebiliyorum vucudumda yag yok eminim yuzuklerim aksine bollaşti aslinda o bile moral bana
Tam da benim yasadiklsrimi yazmişsin az yedigimiz icin aklimda hep biyemek fikri şunu yesem bunu yesem nefsim aç resmen misal once donercinin önunden gecerken bakmazdım bile şimdi ic cekiyorum yasak olan tatli mı geliyo bilemiyorum canım insallah emeklerimizin karsiligini alicaz ya