• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Dunku menum kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 1 tatlı kaşığı köy çökelek peyniri, yarim dilim kepek ekmegi, 1 çay bardağı sıcak su, 3 ceviz.

Ara öğün saat 13, 1 küçük portakal
Ara öğün saat 16, 1 avuc kabak çekirdeği
Akşam yemeği 18.30, haşlanmış sarımsaklı et yemeği, 4 kasık bulgur pilavı, 3 kasık yoğurt.
2 litre su.
Bu hafta 2 ara öğün ve 2 öğün deneyecgm çünkü 3 öğün beni zorlamıştı uyuyamamstm bakalim olursa buna bir süre devam edecgm.

Simdi tartildim 70.7 ciktim bikac gundur boyle cikiyorum :KK43: bir umit kahvaltidan once yine tartilicam eger dusmez ise bir haftada 1.300 gram alarak rekor kirmis olucam :KK43: onumuzdeki hafta dikkat etmeliyim bu hafta hic etmedim ay sonuna kadar artik kilo almamam lazim.kendime koydugum hedefte bu ayki kilo alma hakkim coktan doldu.
70.3 ciktim oda bisey

Ondan tırsmiyor degilim bide lohusayken insan nasil da uyumak istiyor sut hormonları saģolsun uykuyla süt geliyomuş ya Rabbim yardimcimiz olsun ama balıği dene bi bak süt fışkırtiyor mübarek
aynn canm ben tam yatıyorum biri anne diye kosuyo:) mutlaka denicem canm sagolasin

Kahvalti bir haslanmis yumurta, yulaf (icine kucuk muz ve tarcin koydum) ogle yemegi evde temizlik yapiyordum ayakta yedim resmen kucuk bir tabak bulgur pilavi. Aksam, tavuk ve patates kizartmasi. Ara, bir kac badem ve mandalina. Aslinda tavuk salata yapicaktim ama valla cok yorgundum yesillik yikayip salata yapmaya usendim :D

sabah kahvaltıda;

1 haşlanmış yumurta
1 simit
beyaz peynir
kaşar
3 tane zeytin
kaymak ve bal
2 bardak çay

öğlen arası;
nar-portakal sıkma suyu

öğlen yemeği;
yarım kase mercimek çorbası
çökertme kebabı
makarna
soda

eve gidince de 2 küçük dilim kaşarlı tost yerim.

yatmadan da 1 elma 1 portakal.

gün bitti :)

ben yarın 29+0 oluyorum.
çarşamba kontrolde 70 kilo çıktım.
62 ile başlamıştım zaten.
ama hala iyiyim çünkü boyum uzun :KK66:
cool_lime cool_lime
Uzun boyun avantaji iste. Kiloyu gostermiyor. Valla ben de 7 kilo aldim toplam. AMA 7 kg almisim gibi durmuyor. oyle uzun boyluda degilim. AMA yavaslamam lazim. Bi 12 ile bitirsem harika olur Benim icin. Senin boyun kac canim?

Uzun boyun avantaji iste. Kiloyu gostermiyor. Valla ben de 7 kilo aldim toplam. AMA 7 kg almisim gibi durmuyor. oyle uzun boyluda degilim. AMA yavaslamam lazim. Bi 12 ile bitirsem harika olur Benim icin. Senin boyun kac canim?

bende 12 kilo ile finishi görmeyi diliyorum. :dua:
benim boyum 1.80 canım.
herkes şu an olduğum kilonun normalde olmam gereken kilo olduğunu söylüyor.
böyle daha çok yakışmışmış. :63:
hoş bende şu anlık kendimden şikayetçi değilim.
ama abartmazsam süper olur.

bende 12 kilo ile finishi görmeyi diliyorum. :dua:
benim boyum 1.80 canım.
herkes şu an olduğum kilonun normalde olmam gereken kilo olduğunu söylüyor.
böyle daha çok yakışmışmış. :63:
hoş bende şu anlık kendimden şikayetçi değilim.
ama abartmazsam süper olur.
Hey masallah :) uzun boyluyum diyince 1.70 falan diyeceksin sandim :D Senin9 haftan kalmis. 12 ile bitirirsin sen

Hey masallah :) uzun boyluyum diyince 1.70 falan diyeceksin sandim :KK70: Senin9 haftan kalmis. 12 ile bitirirsin sen

birazcık uzundur boyum :oops:
yani ailemizde kısa yok, ben kısalardanım.:nazar:
evet benim çok şükür çoğu gitti azı kaldı.
sağlıkla devam edeyim de kiloyu çok da takmıyorum.
veririz bir şekilde ya Allah ın izniyle.

Kahvaltı: 1 yumurta,2 çeri domates, 1 dilim peynir,1 dilim ekmek,1 çubuk,zeytin
Ara:yarım mandalina
Öğle: 1 kase bezelye,1 dilim börek,1 dilim kek
Ara:elma
Akşam:ızgara tavuk patates,ayran,salata,turşu
Bir minik kase sütlaç yedim.
Artık birşey yemem midem yanıyor:110:

Senin kilo nasil bu hafta canim? Tartildin mi?

Annemdeyim tartılamadım. Hem şu bağırsak sorunlarından kurtulamadım. Tartılasım da gelmiyor yine almışımdır. Ama sevindirici olan dün kontrole gittim bebek 1 hafta önden gidiyor dedi
Valla Bende de kabizlik devam yaa. Oy masallah minnosa :KK200: kilosunu falan soyledi mi doktor? Benim ultrason taa 28. Haftada. Daha kilosunu hic olcmediler.

Güzel yemissin bugün afiyet olsn sana da bebisine de ;)

Valla Bende de kabizlik devam yaa. Oy masallah minnosa :KK200: kilosunu falan soyledi mi doktor? Benim ultrason taa 28. Haftada. Daha kilosunu hic olcmediler.
Kizlar kabızlık bende de devam yaa alıştım artik az yemeyle ve gebelikle alakalı galiba dogum yapinca gecicek diye umid ediyorum

Back
X