Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

selam kızlar :KK43: 1 haftadır deli gibi griple uğraşıyorum işe de gelemedim. birde safra taşı ağrısı eklenince mahvoldum :KK43:( mecbur sebze ağırlıklı beslenicem daha fazla. gece 3 e kdr ağlaya ağlaya ağrı çekip yorgunluktan uyuyakalmışım. gebelikte başka başında olan varmı bu durum ? İnş herkes iyidir.
Çok geçmiş olsun canım.hamilesin bir de hastalık.offf !!

Sabah : 2 küçük dilim kepek ekmeği arası peynirli tost,ılık su 2 kayısı
Ara : 1 muz
Öğlen : yarım kase domates çorbası,zeytinyağlı taze börülce salatası,3kaşık yeşil mercimek yemeği
Ara : 4 dilim portakal,1 minnacık ev poğaçası
Akşam: 1 tabak kıymalı,yoğurtlu makarna.
Makarnayı yemeden günü bitirsem Harika olacaktı ama...

Arkadaşlar benim bulantilarm başladı 2 gündür 2 öğün ve 2 ara öğün yiyordum ya, şimdi 2 öğünü zorla yiyorum ara öğün yok malesf. Sadece su konusunda zorlyrm kendimi ama öylesine zor ki. Belirli zaman sonra geçer degl mi bulantı

Sabah: 1 tambuğdaylı roll ekmekten tost
Ara:yok
Öğle:1/2 kase çorba,lahana sarması,3 kaşık kısır
Ara:yarım kase yoğurt,1 elma
Akşam:börek aşı çorbası,lahana, bol salata
Ara: tramisu, biraz cips tırtıkladım

Kahvaltı 2 tne sucuklu tost
Arada 1 kase yoğurt 1 tne elma
Yarım kase kuruyemiş
İki çatal baklava (tadına bakmak için:olamaz:)
Akşam 1 tabak kıymalı tepsi yemeği 2 dilim ekmek ayran

Arkadaşlar benim bulantilarm başladı 2 gündür 2 öğün ve 2 ara öğün yiyordum ya, şimdi 2 öğünü zorla yiyorum ara öğün yok malesf. Sadece su konusunda zorlyrm kendimi ama öylesine zor ki. Belirli zaman sonra geçer degl mi bulantı
Off bulantılar berbat ya Allah yardımcın olsun

Valla ben 13.haftadayım.ilk zamanlara göre rahatladım ama hala bulantılar bitmiş değil.sabahları daha yoğun.folik asit markanı değiştir,zencefilli olanları tercih et : momvital pre,femivit gibi.folik asit bulantıyı arttırıyor.
Leblebi bana çok iyi geliyor,dene bence.

Valla ben 13.haftadayım.ilk zamanlara göre rahatladım ama hala bulantılar bitmiş değil.sabahları daha yoğun.folik asit markanı değiştir,zencefilli olanları tercih et : momvital pre,femivit gibi.folik asit bulantıyı arttırıyor.
Leblebi bana çok iyi geliyor,dene bence.
Zencefilli su leblebi yiyorm ama çok degsk şekilde bulantı bendeki gece uyuymyrm ogurme yok ama taş oturms gbi midemde bisey sanki.

ya kızlar 22. haftada bulantısı olan var mı ? ağzım midem ekşiyor koku hassasiyetim yine başladı. inş başa dönmem valla anlamadım noldu birden böyle

ya kızlar 22. haftada bulantısı olan var mı ? ağzım midem ekşiyor koku hassasiyetim yine başladı. inş başa dönmem valla anlamadım noldu birden böyle
Hastasin ondan mı acaba ?Ben o zamanlwr iyiydim ama gectigimiz 2 hafta kötü olmustum simdi şükür geri düzeldim belki mevsimsel dir hastalığa baglıdir

Sabah 1 yumurta peynir zeytin 1 dilim ekmek
Ara 1 kucuk cikolata
Öğle 4 kasik lor peynir 2 dilim ekmek le domates salatalik 2 ceviz
Ara 1 kahve 1 avuc çerez
Akşam 1 kase yoğurt biraz patates kizartması ve salata

Sabah : 2dilim tam buğday ekmeğine beyaz peynirli tost,ılık su,2 kayısı
Öğle : 2 lahmacun,salata
Ara : 1 mandalina
Ara : 1kase kısır ,soda
Akşam : domates çorbası,5kaşık taze fasulye yemeği

Sabah ilik limonlu su. Kahvalti 2 haslanmis yumurta, peynir biber domates ve ceviz. Ara, bir elma. Oglen, yarim kase corba ve ton balikli salata. Ara mandalina kahve yanina badem, kuru uzum ve Iki lokum. Aksam firinda tavuk ve haslanmis sebze birkac kasik yogurt. Sonra sicak cikolata icicem. Cocuklar bi yatsin da once :) Benim tartim bozuk bayadir tartilamiyorum. Almaya da vaktim olmadi. Yarin ebe kontrolum orada tartilabilecegim bir tek.

(Bugun kan vermeye gittiğim icin kahvaltimi gec yaptım)
KAHVALTI: 2 dilim çavdar ekmek 1 dilim suzme peynir 7 zeytin 3 çeri domates tarçınlı sut 2 selanik gevregi
OGLE : (misafirlikteydim)
1 kepce tavuk çorbası, ispanak salatasi ve pirasa"zeytinyagli" tadımlık borek 1 kasik basamelli tavuk birazda kucuk kucuk tatlilardan yedim hamile olup yemeyince insanlar cok laf yapiyo amaan sen hamilesin ye diye kanima giriyolar :D
AKSAM:
1 muz 2 ekler
Dun aldigim kararlararin cokusu oldu bu liste en azindan tadimlik yiyorum bakalim...

Back
X