- 12 Ekim 2018
- 946
- 1.609
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa acayip halsizlik var Ben de. Yemek yemeye de yapmaya da useniyorumaksamlari muzlu veya cilekli sut iciyorum yogurt yiyorum falan ama gunluk menumu onceden yazdigim icin siz bilmiyorsunuz :) gerci simdi birseyler atistircam. Cunku yarin seker yuklemesi yapilcak. Oglene kadar birsey yiyemeyecegim. Bir de o kadar guzel saglikli besleniyorum ama ona ragmen Kilom yine artti
![]()
Aynen bende hissediyorum kolunu elini falan yeri daraldı o kesin bişey zaten biçok sayfada son haftalarda hareketleri azalir yazıyor gunde 10 kere hareketini hissediyosan normalmiş zatenListeleri atıyorum canım son 3 gündür . Midem bulansada zorluyorum yemeğe... ondan mı azaldı yeri daraldı diye mi emin olamıyorum. Ama karnımın verildiğini hissediyorum. En çok da kolunun çıkıntısını hissediyorum
Yemedim zaten canim. Sandwich yapip yicektim ama usendim valla. Bir tane kucuk armut yedim saat 8.30 da. Artik baska birsey yemeyecegim. Sabah 9.10 da randevu.Canım çok fazla yememeye çalış. Oradaki doktorlar ne diyo bilmiyorım ama ben telefondan arayıp tekrar sorduğumda şeker yüklemesinden 10-12 saat önce yemeği ve içmeyi bırak. Daha net sonuçlar görelim demişti
Aynen bende hissediyorum kolunu elini falan yeri daraldı o kesin bişey zaten biçok sayfada son haftalarda hareketleri azalir yazıyor gunde 10 kere hareketini hissediyosan normalmiş zaten
Yemedim zaten canim. Sandwich yapip yicektim ama usendim valla. Bir tane kucuk armut yedim saat 8.30 da. Artik baska birsey yemeyecegim. Sabah 9.10 da randevu.
Canım oğlumda;bübchen şampuan ,sudocream pişik için.ama bi ara bepantholde kullandım çok iyi geldi,ariel bebe sıvı deterjan kullanıcam.bebe yağı doğal zeytinyağ mı kullansam Johnsons baby mi bilemiyorumAy ben çok soru sordum ama aklımı kurcalıyor bu soru. Yeni doğan İçin siz hangi şampuanı ,pişik kremini, bebe yağını ve sabun tozunu aldınız kızlar
Zeytinyagi iyi fikirmis spreyde canim bende yapayim herseyin dogali guzel tabi bende kizima kantaron yagi suruyodumBen kızımda mustela nın şampuanını kullanmıştım şimdi büyüdü unibaby nın kokusuz parabensiz boyasız yazan şampuanını kullanıyorum. Cildine zeytnyağı ya da Hindistan cevizi yağı hariç bişi sürmedim. Sudocream fln kötü yapmıştı. Her altını aldığımda zeytinyağı pısstlattım(şişeye koymuştum spreyli) hiç pişik sorunu yaşamadım. Bu bebeğimde de öyle yapıcam. Bebek yağları katkılı kızlar kendinize bile kullanmayın. Bir de sebamed in ürünlernden bebek için olanlardan yani kaçının. Ben hemşireyim de hastaneye egzama için gelen bebeklern çoğu sebamed kullanıyordu bırakınca düzeldiler. Sevgiler
Kantaron da çok iyi onu da kullanmaya devam edin benceZeytinyagi iyi fikirmis spreyde canim bende yapayim herseyin dogali guzel tabi bende kizima kantaron yagi suruyodum
Rica ederm tatlım
Kendine bak gece çok yemedikden gündüz abartmadikdan sonra ciddi bir kilo artışin olucağini sanmiyorum en fazla 3 kilo daha alirsin tahminime göre bir de bu haftadan sonra kan hacmimiz artacakmıs vücut yağ depolamaz artık odem bebek ağırliği ve su artışi olucakKizlar gecen haftalardaki ani kilo artisimdan dolayi bu hafta kilo almamaya çalışıyorum yani soyle istediklerimden yiyorum sonra yemegi kesiyorum anca uyku vakti acıkıyorum ondada uyuyunca hemen geçiyo :) bol su iciyorum tabii sizce dikkat etsem az alir miyim bu ay aldim cunku daha almak istemiyorum ama son aylar oldugu icinde her halukarda alir miyim bilemedim.. suana kadar cok almadim 34 hft 7.2 kilo ama birakinca nasil almaya basladigimi gördüm![]()
Ben kantoronu karnima sürdüm hep çatlama olmadı şükür bebek yaği da almadim kantoronu bebeğime de kullanmayi düşünüyorum yazın annem kendi yaptı en doğali benceKantaron da çok iyi onu da kullanmaya devam edin bence
Cayin yaninda 1 galeta 2 biscotti yedim~Elma sirkeli su`yarim bardak`
Kahvalti:
1 buyuk dilim pirasali kek yogurt bir kase,suzme peynir, ceri domates süt 1 tane kurabiye (kuru meyveli elmali)
Ara
Sade kahve fistikli çikolata
Ogle aksam bir (15:30)
1 kase tavuk yahni esmer ekmek bol salata yogurt 1 tabak nohutlu bugdayli pazi yemegi
"Ustune yine fistikli cikolata yedim"
Daha yemek yemem heralde acikirsam sut ve muz yerim