- 23 Haziran 2018
- 2.761
- 5.440
- 108
Zaten 400 u bebek almis canim bence uzulme sevin 200 gr almissinHafta:36+0
Başlangıç : 58,5
Geçen hafta : 64.00
Güncel 64.6
( kilo aldığıma ilk defa üzülmüyorum Haha)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten 400 u bebek almis canim bence uzulme sevin 200 gr almissinHafta:36+0
Güncel 64.6
Sukur canm valla.haftada 1 kilo gitse çokta gözüm yok yavaş yavaş veririm inşallah yaza çok nasıl olsa sizde çok iyisiniz maşallah topikte 12 yi gören olmayacak herhalde maşallah bizeOo gitmis kilolar masAllah. Hadi bakalim haftaya kac gorucen :)
Tamam canimm :)cool_lime ben yine bildirimi yarın yapacağım malum perşembeler bende anne de kalma günü :))))))))))))
Zaten 400 u bebek almis canim bence uzulme sevin 200 gr almissingecen haftalarda hic almadin
Aynen acele etme hic yabas yavas giden daha kalici gidiyor zatenSukur canm valla.haftada 1 kilo gitse çokta gözüm yok yavaş yavaş veririm inşallah yaza çok nasıl olsa sizde çok iyisiniz maşallah topikte 12 yi gören olmayacak herhalde maşallah bize![]()
Maşallah kuzucugaDoktora geldim bebegin kilosu
2.842 cikti gayet iyi dedi doktor :) boyuda 48 cm mis
InsAllah canim. :) aynenn son haftalarin heyecanida guzel oluyor hem korku endise hem hic gormedigin bir seyi ozluyosun kavusmak istiyosunAynen canım bebeğim alsın yarasın onaBu arada senin bebekte güzel kilo almış. Ayy hadi inşallah sağlıkla tam zamanında alalım kucağımıza
elime diyorum zaten 4 hafta daha içimde tutayım.. sonra onu ısırmayı bekliyorum
![]()
Aynn canm yasam biçimi yapmak lazimAynen acele etme hic yabas yavas giden daha kalici gidiyor zateninsAllah gormeyiz aminnn :)
Senin bebegin kac dogmustu?az kilo aldin ya onun icin merak ettim :)Maşallah kuzucuga
Sukur canm valla.haftada 1 kilo gitse çokta gözüm yok yavaş yavaş veririm inşallah yaza çok nasıl olsa sizde çok iyisiniz maşallah topikte 12 yi gören olmayacak herhalde maşallah bize![]()
Masallahin var canm zaten doğuma ne kalmışHafta:36+0
Güncel 64.6
InsAllah canim. :) aynenn son haftalarin heyecanida guzel oluyor hem korku endise hem hic gormedigin bir seyi ozluyosun kavusmak istiyosun
Masallahin var canm zaten doğuma ne kalmış
Kilo olarak idolsun gerçekten tabi dolly ve volveronda ama bu haftalara yediğini çıkarmak büyük sansizlik iyi dayanmissin canimBencede epeyi ile hırs var artık bu topikte iyi oldu valla :)) bende 10 kgyi en baştan beri gözden çıkardım . Şu son 4 hafta çocuk kilo alsın ben de yiyim.. hala yedikçe çıkarıyorum ama kendimi hiç bu kadar inatçı görmemiştimbu arada sen de haftada 1 kg bile değil 0,5 bile versen yaza fıstık gibi olursun haziran başlangıcına 4 ay var şurda . Yarım kilo düzenli girse 8 kilo gitmiş olur kız
![]()
Canm maşallah sana 9 u görmeden bitecek herhalde37. Haftadan selamlar
Gecen hafta 61.8
Güncel 62.3
Daha eksik çıkıyordum ama neyse haftada 500 u geçmesin de iyi oluyor böyle
![]()
Insan bi heyecan yapiyor soracaklarimizi unutuyoruz hep ben tlf.numa liste yapip gidiyordum o yüzdenAy şaka gibi sormayi unuttum sen sorunca hatirladimama kolay bi dogum olucak gibi gozukuyor falan dedi aksilik olsa soylerdi heralde :)
Ayy bende o sorunlari yasadigim icin hirslandim ya dogum sonrasi resmen depresyona girmiştim her gelen hala.hamilemisin göbegin kalmiş diyordu sen anlatinca hayal ettim de dolapdaki kotlarimi tuniklerime girebilicem insallah hem de lohusayken azmetmemiz icin buyuk bi sebep bence hem psikolojik hem de beden saģlıgi icin cok iyi olduKatılıyorum canm hamilelik boyunca zor geliyor yeri geliyor kendini zor tutuyorsun ama doğumdan sonra onun mutluluğunu anlatamam yeni yaşamış biri olarak hemen eski kıyafetlerini giyiyorsun kucağında bebek var ama hiç doğum yapmamışsın gibi bende ilk kızımda 20 kilo aldim ikincide 10 kilo aldim ama 82 kiloyla hamile kalmıştım 20 kilo almış gibiydim yine bunda hırslandım ve iyiki dedim hep doğum sonrasını düşün motive et kendini :)
Aynen her seferinde bisey unutuyorum mutlaka :)Insan bi heyecan yapiyor soracaklarimizi unutuyoruz hep ben tlf.numa liste yapip gidiyordum o yüzden
Aynn canm insallah 8 kilo ne demek .sen çok iyisin ne kaldı zaten doğuma .@Dolly94 iyiki açmışsın bu topigi destek olmazsa insan biryerden sonra pes ediyor burada hırslanıyorBencede epeyi ile hırs var artık bu topikte iyi oldu valla :)) bende 10 kgyi en baştan beri gözden çıkardım . Şu son 4 hafta çocuk kilo alsın ben de yiyim.. hala yedikçe çıkarıyorum ama kendimi hiç bu kadar inatçı görmemiştimbu arada sen de haftada 1 kg bile değil 0,5 bile versen yaza fıstık gibi olursun haziran başlangıcına 4 ay var şurda . Yarım kilo düzenli girse 8 kilo gitmiş olur kız
![]()