Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Zaten 400 u bebek almis canim bence uzulme sevin 200 gr almissin :KK70: gecen haftalarda hic almadin

Aynen canım bebeğim alsın yarasın ona :emir_bebek: Bu arada senin bebekte güzel kilo almış. Ayy hadi inşallah sağlıkla tam zamanında alalım kucağımıza :anne: elime diyorum zaten 4 hafta daha içimde tutayım.. sonra onu ısırmayı bekliyorum :KK70:

Sukur canm valla.haftada 1 kilo gitse çokta gözüm yok yavaş yavaş veririm inşallah yaza çok nasıl olsa sizde çok iyisiniz maşallah topikte 12 yi gören olmayacak herhalde maşallah bize :halay:
Aynen acele etme hic yabas yavas giden daha kalici gidiyor zaten :D insAllah gormeyiz aminnn :)

Aynen canım bebeğim alsın yarasın ona :emir_bebek: Bu arada senin bebekte güzel kilo almış. Ayy hadi inşallah sağlıkla tam zamanında alalım kucağımıza :anne: elime diyorum zaten 4 hafta daha içimde tutayım.. sonra onu ısırmayı bekliyorum :KK70:
InsAllah canim. :) aynenn son haftalarin heyecanida guzel oluyor hem korku endise hem hic gormedigin bir seyi ozluyosun kavusmak istiyosun

Sukur canm valla.haftada 1 kilo gitse çokta gözüm yok yavaş yavaş veririm inşallah yaza çok nasıl olsa sizde çok iyisiniz maşallah topikte 12 yi gören olmayacak herhalde maşallah bize :halay:

Bencede epeyi ile hırs var artık bu topikte iyi oldu valla :)) bende 10 kgyi en baştan beri gözden çıkardım . Şu son 4 hafta çocuk kilo alsın ben de yiyim.. hala yedikçe çıkarıyorum ama kendimi hiç bu kadar inatçı görmemiştim :KK70: bu arada sen de haftada 1 kg bile değil 0,5 bile versen yaza fıstık gibi olursun haziran başlangıcına 4 ay var şurda . Yarım kilo düzenli girse 8 kilo gitmiş olur kız:KK71:

InsAllah canim. :) aynenn son haftalarin heyecanida guzel oluyor hem korku endise hem hic gormedigin bir seyi ozluyosun kavusmak istiyosun

Aynen ya.. hareket etmeyince hareketlerini özlüyorum çok tuhaf bir duygu :) ilk başlarda böyle değildim. Zaman geçince iyice bağlandım yavruma ..ılık ılık kalbime akıyor sıpa:KK200:

Bencede epeyi ile hırs var artık bu topikte iyi oldu valla :)) bende 10 kgyi en baştan beri gözden çıkardım . Şu son 4 hafta çocuk kilo alsın ben de yiyim.. hala yedikçe çıkarıyorum ama kendimi hiç bu kadar inatçı görmemiştim :KK70: bu arada sen de haftada 1 kg bile değil 0,5 bile versen yaza fıstık gibi olursun haziran başlangıcına 4 ay var şurda . Yarım kilo düzenli girse 8 kilo gitmiş olur kız:KK71:
Kilo olarak idolsun gerçekten tabi dolly ve volveronda ama bu haftalara yediğini çıkarmak büyük sansizlik iyi dayanmissin canim

Katılıyorum canm hamilelik boyunca zor geliyor yeri geliyor kendini zor tutuyorsun ama doğumdan sonra onun mutluluğunu anlatamam yeni yaşamış biri olarak hemen eski kıyafetlerini giyiyorsun kucağında bebek var ama hiç doğum yapmamışsın gibi bende ilk kızımda 20 kilo aldim ikincide 10 kilo aldim ama 82 kiloyla hamile kalmıştım 20 kilo almış gibiydim yine bunda hırslandım ve iyiki dedim hep doğum sonrasını düşün motive et kendini :)
Ayy bende o sorunlari yasadigim icin hirslandim ya dogum sonrasi resmen depresyona girmiştim her gelen hala.hamilemisin göbegin kalmiş diyordu sen anlatinca hayal ettim de dolapdaki kotlarimi tuniklerime girebilicem insallah hem de lohusayken azmetmemiz icin buyuk bi sebep bence hem psikolojik hem de beden saģlıgi icin cok iyi oldu

Aynn canm insallah 8 kilo ne demek .sen çok iyisin ne kaldı zaten doğuma .@Dolly94 iyiki açmışsın bu topigi destek olmazsa insan biryerden sonra pes ediyor burada hırslanıyor

Back
X