- 23 Haziran 2018
- 2.761
- 5.440
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son yediğim ogunu kuvvetlibye canim meyvenin yanindada sut veya yogurt ye hem meyve sekerini dengeler hem saglikli hemde tok tutar hatta biraz yulaf ezmesi koyabilirsin yogurdaKızlar ben alsam yemeğini 17:30 gibi yiyorum sma gece 11 kadar mutlaka meyve yiyorum saat 11 ben bir açık gözüm dönüyor resmen siz geç saat açılmalarına nasıl çözüm buldunuz ki
Akşam yemeğini biraz daha geç yeme şansın var mı? 17.30 da yesem ben de acıkırım çünkü :) ben 19.00-19.30 gibi yiyorum sonrasında acıkmıyorum. Bir meyve yiyorum sonrasında o da yeterli geliyor.Kızlar ben alsam yemeğini 17:30 gibi yiyorum sma gece 11 kadar mutlaka meyve yiyorum saat 11 ben bir açık gözüm dönüyor resmen siz geç saat açılmalarına nasıl çözüm buldunuz ki
Canım öğle ve akşam menüne bayıldım keşke ben de gelseydimTarcinli limonlu sicak su
Kahvalti:
1 kase yogurt icine yulaf 1 yerli muz tarcin biraz ceviz 1 tatli kasigi bal
Oglepiknikteydik)
Pirasali börek buyuk bir dilim
Kucuk bir dilimde kiymali borek
Ahududulu kek 2 dilim, biraz cekirdek bolcana cay
Aksam:
1 kase domatesli makarna
Biraz yogurt
Aslinda cokta dikkat etmedim ama canımin her istedigini de yemedim asiri bi yemem yok sadece biraz hareketsizim sanirim su an 70 kiloyumdikkat ederek mi aldin canim? Eger dikkat ederek aliyosan cok fazla yapicak bisey yok ayni oranda devam eder ama her istediğini yiyorsan biraz dikkat etmelisin zararli şeyleri tuketme en azindan :) sonradan vermek daha zor inan bana kac kilosun simdi..gerci ben son haftalardayim ve sıkılmıs durumdayim surekli kilo alma korkusundan![]()
Inanin her istedigimi yemiyorum sabah erken kalkp ise geliyorum sabah erken kalkinca öğlene dogru acıkıyorum oglen yiyince akşama dogru acıkıyorum aksam yiyincede gece acıkıyorum surekli bi acikma hali yaniDolly sende dikkat ederek mi haftada 500 gr geliyor senle ayni mıyız ? Ya ben liste paylaştığım gunlerdeki gibi.degilim ama aksamlari çok hafif yiyorum gece yemem de yok hani şunu anliycam son haftalarda haftada 500 gr kesin herkesde geliyor mu?
Bir de bence senin de kilo alımın duracak son 38 39 40 da kilo sabitleniyor herkesde tabi ödem olmazsa ...
Canım dikkat edersen ama sıkı tutarak ayda bucuk kilo alırsın diye tahmin ediyorum 3 kilo daha alirsin
Aynen o acıkma hali bizde de var oldu hep duygusal açlık mi acaba yoksa hamilelik mi bilemiyorum metabolizmana bağlı ise kilo alımın doğum sonrasi hızlı kilo verirsin genelde öyle oluyor ben 20 ila 30 arasi ciddi yürüdüm onun bana etkisi çok oldu diyebilirim normal dogum ise seninki son haftalarda zaten kilo alımı y avaşliyor e bi de yurursen kilo almazsin bile sadece bebek alirInanin her istedigimi yemiyorum sabah erken kalkp ise geliyorum sabah erken kalkinca öğlene dogru acıkıyorum oglen yiyince akşama dogru acıkıyorum aksam yiyincede gece acıkıyorum surekli bi acikma hali yani
Demekki canimn her istedigini yeseydim 20 kilo filan alırdım ben biraz hareketsizim yuruyus filan yapsaydım belki bu kadar almazdım
O kalanda bebeğin dir ya bence çok iyi gidiyosun zaten kilo almasam içimde şüphe acaba bebek almiyor mu diye e birde dr kontrol e cagirmadi durumu ne bilemiyorum
Normal düşünüyorum insallah olur..havalar asiri soguk burda yürüyecek yer yok o yuzden de biraz hareketsiz kaldim ama 2 ay kaldi iyi degerlendiririm insallah bu süreyi..bence hemen veremem kilolarımı vucudum acayip müsait kiloyaAynen o acıkma hali bizde de var oldu hep duygusal açlık mi acaba yoksa hamilelik mi bilemiyorum metabolizmana bağlı ise kilo alımın doğum sonrasi hızlı kilo verirsin genelde öyle oluyor ben 20 ila 30 arasi ciddi yürüdüm onun bana etkisi çok oldu diyebilirim normal dogum ise seninki son haftalarda zaten kilo alımı y avaşliyor e bi de yurursen kilo almazsin bile sadece bebek alir
O kalanda bebeğin dir ya bence çok iyi gidiyosun zaten kilo almasam içimde şüphe acaba bebek almiyor mu diye e birde dr kontrol e cagirmadi durumu ne bilemiyorum
Canım öğle ve akşam menüne bayıldım keşke ben de gelseydimmakarna en çok sevdiğim şey, bana biraz dokunuyor ama azar azar da olsa her öğün yiyebilirim
![]()
Kilon cok fazla degilmis ama canim verirsin dogumdan sonra ben 8 kilo aldim ama 73 kiloyum senden fazlayim yani totale bakmak lazimAslinda cokta dikkat etmedim ama canımin her istedigini de yemedim asiri bi yemem yok sadece biraz hareketsizim sanirim su an 70 kiloyum
Cok hafif bi menu olmus canım :)Ben de liste paylaşacağım
Sabah
1 dilim peynir zeytin yumurta 1 tane havuç
Öğlen yeşil fasulye ayran
Ara muz
Ara akneni
Akşam kahvaltılık yedim eşimde bende işten çok yorgun döndük
Saat 9 gibi bir elma yarısı ve portakal yarısı
Yatmadan bir bardak süt 2 tl su
Superdünkü menüm
uyanınca: 1 adet ceviz ve suyu
kahvaltı: muzlu yulaf lapası
ara: 6 fındık,sütlü kahve
öğlen: kıymalı karnabahar,2 minik ekşili köfte,4 kaşık yoğurt,1 dilim ekmek
ara: elma,1 ceviz
akşam: 6 kaşık barbunya, 100 gr kdr bulgur köftesi,yoğurt , salata,1/2 dilim ekmek.
cnm sabah kalkınca 1 ceviz ye sonra 9 gibi kahvaltını yap, 11 gibi 1 süt iç öğlen yemeğini ye. kendini aç bırakma açken asla bende kendimi tutamam. oyuzden ben 6-7 öğün yiyorum.Inanin her istedigimi yemiyorum sabah erken kalkp ise geliyorum sabah erken kalkinca öğlene dogru acıkıyorum oglen yiyince akşama dogru acıkıyorum aksam yiyincede gece acıkıyorum surekli bi acikma hali yani
Demekki canimn her istedigini yeseydim 20 kilo filan alırdım ben biraz hareketsizim yuruyus filan yapsaydım belki bu kadar almazdım
Canım bende baştan beri dikkat ediyorum. Eve ekmek bile almiyorum diyebilirim. Ama durumun riskli diye dr hareket e izin vermedi evden işe işten eve... Bence yürüyüşün çok faydası var imkanın varsa hergün yürüInanin her istedigimi yemiyorum sabah erken kalkp ise geliyorum sabah erken kalkinca öğlene dogru acıkıyorum oglen yiyince akşama dogru acıkıyorum aksam yiyincede gece acıkıyorum surekli bi acikma hali yani
Hayatimda 60 i bile gormemis biri olarak 70 kilo benim icin kabus gibi birsey olduKilon cok fazla degilmis ama canim verirsin dogumdan sonra ben 8 kilo aldim ama 73 kiloyum senden fazlayim yani totale bakmak lazim![]()
Ise geldiğim icin sabah kahvalti yapip cikiyorum is yerinde mumkun olmuyor çünkü ama arada atıstrmalık pek yemiyorum mesela öğlen yiyorum bide akşam yiyorum akşam yemeğinden sonra meyve filan yiyorum hergun bir muz mutlaka yiyorum 2 lt den fazla su içiyorum ama sanirim öğünlerimi abartarak yiyorum bencnm sabah kalkınca 1 ceviz ye sonra 9 gibi kahvaltını yap, 11 gibi 1 süt iç öğlen yemeğini ye. kendini aç bırakma açken asla bende kendimi tutamam. oyuzden ben 6-7 öğün yiyorum.
ara öğün yapmadığın için acıkıyorsun ondan canım. mesela 6 fındık 1 kuru kayısı, ceviz süt, elma badem vb seklinde ara öğünler yaparsan yada ayran olabilir, çok acıkmadan yemeğe oturur az yersinIse geldiğim icin sabah kahvalti yapip cikiyorum is yerinde mumkun olmuyor çünkü ama arada atıstrmalık pek yemiyorum mesela öğlen yiyorum bide akşam yiyorum akşam yemeğinden sonra meyve filan yiyorum hergun bir muz mutlaka yiyorum 2 lt den fazla su içiyorum ama sanirim öğünlerimi abartarak yiyorum ben
Evet dogru diyosunuz mesela simdi ogle yemeginden beri hicbisey yemedim eve gidip yemege abancam ara ogun yapsam iyi olurara öğün yapmadığın için acıkıyorsun ondan canım. mesela 6 fındık 1 kuru kayısı, ceviz süt, elma badem vb seklinde ara öğünler yaparsan yada ayran olabilir, çok acıkmadan yemeğe oturur az yersin