Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Neseliyimmm Neseliyimmm canim korkudan baska bi sorun yoksa direk sezeryan deneme bence bende cok korkuyodum hatta hayatta kendimin normal doguracagini dusunemezdim hamileykende inanmiyodum esim ve doktorum verdiği gazla bekledim nede olsa doguramam esimde gorur sezeryan olurum diye dusunuyodum son ana kadar umidim yoktu. Her yerde duymussundur okumussundur dunyanin en guzel ani o bebegin cikisi ilk bebeğinsede bu sansi kacirma

Evet canım korkudan başka bi sorun görünmüyor . Aslında kararsızım çok. Sabah uyandığımda normal Doğum diyorum akşam sezeryandan dönüyorum tekrar :) bazen sonuçta fizyolojik olarak biz öyle yaratıldık. Doğurma kabiliyetimiz var yaratılıştan ötürü diyorum. Herkes yapıyorsa sen de yaparsın gibi. Psikolojikmen hazırlamaya çalışıyorum ama ahh şu korkular korkular ... ama kiminle konuştuysam ilk Doğumda herkes ne olacağını bilemediği için benim gibi normal mi sezeryan mı diye kararsız kalmışlar

Evet canım korkudan başka bi sorun görünmüyor . Aslında kararsızım çok. Sabah uyandığımda normal Doğum diyorum akşam sezeryandan dönüyorum tekrar :) bazen sonuçta fizyolojik olarak biz öyle yaratıldık. Doğurma kabiliyetimiz var yaratılıştan ötürü diyorum. Herkes yapıyorsa sen de yaparsın gibi. Psikolojikmen hazırlamaya çalışıyorum ama ahh şu korkular korkular ... ama kiminle konuştuysam ilk Doğumda herkes ne olacağını bilemediği için benim gibi normal mi sezeryan mı diye kararsız kalmışlar
Hakkinda hayirlisi olsun canim biseyde israrci olmamali tabiki onemli olan saglik. Normali bi dene derim sonra belki aklinda kalır :)

Folik asite ara ver,serum taktır.1 hafta atar seni serum
Canım susuz da kaldm aslnda zorlyrm ama yok yok ayran soda 1 bardak çay günde öyle idare edyrm ama dedgn gibi yapcam serum taktircm vucdmla birlikte psikoljm de bozulmya başladı çünkü. Folik asıt icmiyrm canım. Çok sagol tavsiyen için.

Canım susuz da kaldm aslnda zorlyrm ama yok yok ayran soda 1 bardak çay günde öyle idare edyrm ama dedgn gibi yapcam serum taktircm vucdmla birlikte psikoljm de bozulmya başladı çünkü. Folik asıt icmiyrm canım. Çok sagol tavsiyen için.
Allah yardımcın olsun canim. Serum taktir rahatla bencede en güzeli

Ay senin ne guzel 20 günün kalmış masallah. Sence zaman çabuk geçti mi? Nasıl değerlendirrsn
Canim bana gore 20 ile 30 arasi biraz agir geçti ondan sonrasi su gibi sanki yetisemiyorum zamana. Tabi benim cok aktif bir hayatim var surekli kosturmadayim :) kizimda son iki hafta gecmek bilmemisti ama. Ilk haftalar zor oldugu icin daha yogun yaşanıyor ama bi gün bi uyanicaksin hersey gecmis agzinin tadi yerinde istahla yemek yemenin zevkine varicaksin.. :)

Canim bana gore 20 ile 30 arasi biraz agir geçti ondan sonrasi su gibi sanki yetisemiyorum zamana. Tabi benim cok aktif bir hayatim var surekli kosturmadayim :) kizimda son iki hafta gecmek bilmemisti ama. Ilk haftalar zor oldugu icin daha yogun yaşanıyor ama bi gün bi uyanicaksin hersey gecmis agzinin tadi yerinde istahla yemek yemenin zevkine varicaksin.. :)
Ne guzelll inşallah darısı bizlere sadece aklımda su icmek var litrelerce su;)

Canım meyve falan tuketeniliyo musun enerji ve vitamin verir ben yesil elma yiyodum en cok
Kahvaltıda 3 4 küçük dilim peynir ve yarim dilim ekmek çay iciyrm. Annemdysm yumurta veya peynirli yağ ( karadenizliler bilir bunu).
Sonra saat 1 gibi 1 ayva. Öğlen 3 4 gibi midem aşırı bulanmıyrsa 1 tabak sebze yada tavuklu yemek ( kesinlikle et kıyma yiyemrm) 7 8 gibi yoğurt ve atistrmalk havuç gibi şeyler.
Ki 7 günden 5 günü aşırı bulantim oldgu için aksam yoğurttan sonra hepsi gdyr.
Buna rağmen kilo da cok vermyrm 3 kilo kadar gitti sadece 3 ayda.
Meyve cesitlndrmk istyrm ama ayvadan başka yiyemyrm.

Hayırlı olsun :KK66:
Var mıydı değişik belirtiler erkek olduğuna dair? 12 . Haftada doktor anlamış mıydı? Biz şimdi eylül anneleri topiğinde sürekli cinsiyet muhabbeti yapıyoruz da onlara da söylerim:)
Teşekkürler canım, açıkçası benim hiç belirtim olmadı, kızsa şu belirti erkekse şu belirti denilenlerin hiçbirisi yok hala:KK53: ben başından beri erkek olduğunu düşünüyordum içime doğmuştu.. 12.haftada da ikili taramada doktor bakmıştı bi çıkıntı görüyorum ama bu çıkıntı her zaman erkek organına ait olmayabiliyor kız organı da olabiliyor 1 ay sonra konuşalım demişti.

Ehehe emzirmeyi bıraktığımda hurma gibi olmuştu. Tam 1 yıl sonra en eski haline döndüler ve maalesef eskisi gibi küçücük oldular. Ama en azından hala karşıya bakıyor :)
Şimdi gebelikten yine büyüdü aşk yaşıyorım kendileriyle:)
off aynen ya benimde küçük. en güzel emzirirken olcak galiba göbek çok kalmasa bari de tadını çıkarsam :)))

Evet masallha iyi geziyorsun sen:)

Sabah;
1 parça ıspanaklı börek, 1 bardak taze portakal suyu

Öğle;
Domatesli spagetti

Ara;
1 küçük salatalık, 1 saat sonrasında midem kazındı 3-4 tane Burçak bisküvi atıştırdım.

Akşam;
Misafirliğe gitmiştik.
Yarım kase tavuk suyu çorbası (şehriyelerini yemedim)
1 tabak nohut yemeği, 2 kaşık pilav, yarım kase yoğurt, biraz da haşlanmış pancar.

Ara;
1 yeşil elma

Nasıl bir besik aldin canim sallanan bisey alsaydin

Sepet beşiklerden aldım canım :) Aslında büyüyen bir beşik alacaktım herkes ondan tavsiye etti. Ama şuan kaldığımız evden taşınacaz bebek yaşını doldurmadan. O yüzden vazgeçtim. Yeni evimize geçerken direkt odasını yaparım diye. :) siz nasıl bir şey aldınız? Ya da 2. Çocuk sonuöta ilk çocuktan kalmıştır bir şeyler :)

Sepet beşiklerden aldım canım :) Aslında büyüyen bir beşik alacaktım herkes ondan tavsiye etti. Ama şuan kaldığımız evden taşınacaz bebek yaşını doldurmadan. O yüzden vazgeçtim. Yeni evimize geçerken direkt odasını yaparım diye. :) siz nasıl bir şey aldınız? Ya da 2. Çocuk sonuöta ilk çocuktan kalmıştır bir şeyler :)
Evet ben besik degilde park yatak almistim o var eltimdende krem rengi besik aldim cibinlikli falan şıklık olsun diye biseyler var benim ablamda cok o yuzden boyle seyleri bulmak benim icin kolay oluyor :D

Ayy kızlar çok zor bir gece gecirdim ben yine kalça kemiklerim agridi ve hala ağrıyor birde sancı dedim şimdi nişan gelir dogururum ben evin icinde deliye döndüm mantıklı degil ama agri kesici aldim uyudum sabahda sezeryan icin son testlerim vardi onlari yaptırdım benim kız pazartesiyi beklemiycek galiba

Back
X