Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

HAdi ya mesela bugün neler yedin? İstersen sen de dolly94 gibi menülerini yaz. Kontrollü olmuş olursun
Çok sağlıksız ya eminim tepkicekecek bir menü yazarım bir de ben yemek yapacak vakit bulamiyorum ve her yemegi yiyemiyorum gaz yapar diye biraz olsun toparlasam liste paylasmak en iyi çözüm olucak bu arada sen nasılsın bebek li hayat nasıl gidiyor ?

Şimdi dünkü faciamı okuyun :skandal:

Sabah; lor peynirli omlet, yarım gevrek, 1 bardak portakal suyu .

Öğle; 1 porsiyon iskender, (altındaki ekmekleri yemedim) 1 bardak ayran

Akşam; koca bir kumpir!!! :KK57::KK57::KK57: bir bardak gazoz (içim yandı) :kızgın:

Ara; koca bir tabak çiğdem :KK57: (siz çekirdek diyorsunuz)
Bayaa açsın bence 😑

Bu arada kızlar ben şuan hamile kaldığım kilonun altına düştüm. Bende Doğum sonrası iştahsızlık da baş gösterdi. Pek yemek yiyesim de gelmiyor .sanırım kilo vermemde bununda etkisi var
Ne guzel bak kilon eskiye dönmüş ama yemeyince sütun oluyor mu? Emzirme olayı olmasa böyle yemezdim bende hos sütüm oype çok da değil bakalım nasıl olucak

Bugünkü menümü şimdiden yazmak istiyorum bugün kontrollü gittim.

Sabah; lor peynirli omlet , 2 cherry domates,1 salatalık, yarım demet roka, 5 zeytin

Öğle; 4 köfte, 2 büyük dilim sucuk, 1 bardak ayran

Ara; 1 büyük hurma

18.00 de çıkacağım, o zamana kadar acıkırsam 1 yeşil elmam var yanımda onu yiyebilirim belki. Akşam menümde 1 büyük çipura balığı ve salata olacak. Arayı da güncellerim.
Böyle 2 ad 2 kaşık falan yiyenlere hayranim

Benim şeker düşüyor herhalde bı kere tahlilde 45 çıkmıştı. Pek 70-80 arasını geçmez zaten. Ceviz de yedim canım yaninda. Ama her yerde yok erken doğuma sebep olur falan yazıyor ya korktum da ama canım çok istedi yedim
Bı ara bende de düşük çıktı tokken sonra aç verdim normal çıktı anlamadim

Bu arada kızlar ben şuan hamile kaldığım kilonun altına düştüm. Bende Doğum sonrası iştahsızlık da baş gösterdi. Pek yemek yiyesim de gelmiyor .sanırım kilo vermemde bununda etkisi var
Valla kuzum kilo olayı çok güzel vhaber aslında iştahında normale döner inşallah tadını çıkar canim

Kizlar emzirir ken kalori harciyorduk demi ben 1 kilo almışım nasıl olucak bu iş bilemiyorum birde acayip bi yeme isteğim var hamilelikde ki istahima 100 basar napicam ben 57 idim 58 olmuşum
Ona hiç inanmıyorum ya 😲😂 ben 2 sene emzirdim 1.5 2 yıla yakın sürede başlangıç kiloma donebildim

Hiç saglikli beslenemiyorum gaz yapmayan yiyeceklerden uzak durma adina e bir de yemek yapamiyorum aniden aclik bastirinca ne varsa onu yiyorum zor bi dönem yaa eski yeme aliskanligimi ozledim diyebilirim
Ay zor valla düzen oturana kadar zaten ev işi yemek ekstra zahmet veriyor

Çok sağlıksız ya eminim tepkicekecek bir menü yazarım bir de ben yemek yapacak vakit bulamiyorum ve her yemegi yiyemiyorum gaz yapar diye biraz olsun toparlasam liste paylasmak en iyi çözüm olucak bu arada sen nasılsın bebek li hayat nasıl gidiyor ?
Canım sen koskoca 9 ayı 7.5 kilo ile tamamladin bunu mu yapamican üstesinden gelirsin

Ona hiç inanmıyorum ya 😲😂 ben 2 sene emzirdim 1.5 2 yıla yakın sürede başlangıç kiloma donebildim
Ama verenler var hem de hic zahmet cekmeden ay ben vermeyi gectim sabit kalsam yeter
Ay zor valla düzen oturana kadar zaten ev işi yemek ekstra zahmet veriyor
Hic deme canım wc ye gitmek bile lüks oluyor bazen
Canım sen koskoca 9 ayı 7.5 kilo ile tamamladin bunu mu yapamican üstesinden gelirsin
Kesinlikle yapardim ama elimi kolumu baglayan minnagim var ustelik kilo almasi gerek takipdeyiz yavas yavaş birseyler yapmam lazım ama

V volveron cnm bnm ben gebeyken 14 kg almıştım. Öncesinde de 12 kg fazlam vardı ama. Şöyleki, ilk 35 gün annem durdu yanımda ve her acıktığımdq hep sağlıklı yiyecekler pişirdi koydu önüme. Çorbadır köftedir neyse. Asla tatlı, hamurişi yemedim. 35. Gün toplamda 11 kg vermiştim.Sonra laktoz intoleransı teşhisi kondu yediklerim iyice azalmıştı. Sonra kayınvalidem geldi o da 40 gün durdu. O geldiği gibi sürekli tatlı ve hamurişi yaptı laktoz a uygun. Ve ben kilo almaya başladım. Beni öyle sağlıksız besledi ki ve dinlenmeme hiç müsade etmedi ki sürekli yedim yedim. Sonra yine gitti annem geldi yne vermeyw başladım. O da 45 gğn kalıp gitti sonra yalnız kaldım artık. 6 aylık olduğunda 18 kg vermiştim. Yani anlatmak istediğim sağlıksız beslenimce istediğin kdr emzir alınıyor. Sağlıklı beslenince de eğer bir de emziriyorsan normalde verdiğinden daha hızlı veriyorsun. Ben normalee diyet yapsam kassam o kdr kiloyı o sürede veremezdim. Ama emzirince günde 500 kalori yakmış oluyorsun

HAdi ya mesela bugün neler yedin? İstersen sen de dolly94 gibi menülerini yaz. Kontrollü olmuş olursun
Ben emzirerek 30 kg verdim desem inanır misiniz ilk doğumumda 80 le hamile kaldım 96 ile doğuma girdim,90 ile doğumdan çıktım. 40 im çıktığında 80,6 ay sonra 60 kiloydum.Hep yazıyorum bu hikayeyi.Ama süt olsun diye tatlı hamurişi yeniyordum.Süt bol su ve yeşillik ile olur

V volveron cnm bnm ben gebeyken 14 kg almıştım. Öncesinde de 12 kg fazlam vardı ama. Şöyleki, ilk 35 gün annem durdu yanımda ve her acıktığımdq hep sağlıklı yiyecekler pişirdi koydu önüme. Çorbadır köftedir neyse. Asla tatlı, hamurişi yemedim. 35. Gün toplamda 11 kg vermiştim.Sonra laktoz intoleransı teşhisi kondu yediklerim iyice azalmıştı. Sonra kayınvalidem geldi o da 40 gün durdu. O geldiği gibi sürekli tatlı ve hamurişi yaptı laktoz a uygun. Ve ben kilo almaya başladım. Beni öyle sağlıksız besledi ki ve dinlenmeme hiç müsade etmedi ki sürekli yedim yedim. Sonra yine gitti annem geldi yne vermeyw başladım. O da 45 gğn kalıp gitti sonra yalnız kaldım artık. 6 aylık olduğunda 18 kg vermiştim. Yani anlatmak istediğim sağlıksız beslenimce istediğin kdr emzir alınıyor. Sağlıklı beslenince de eğer bir de emziriyorsan normalde verdiğinden daha hızlı veriyorsu3n. Ben normalee diyet yapsam kassam o kdr kiloyı o sürede veremezdim. Ama emzirince günde 500 kalori yakmış oluyorsun
Yaa o halde benim aldigim kilo tatli ve hamur isi kaynakli ama.oda abrtacak kadar degil yinede demekki kilo almamin kaynagi tatli ve hamurisi isi başdan sıkı tutayim ds fazla almayayim laktoz intoleransi icin yarin dr kontrolumuz var dr a sorucam ne yemeliyim ne yememeliyim belki de diyet uygulatmayacak bilemiyorum merakdaym bu arada benim kizin kakasi yesilimsi ama tam yeşil degil mama verdigim icin hardal sarisi olmali degil mi ? Yanliz cok sukurki ishal yok ve köpük yok sence yeşil imsi olmasi normal midir ?

Bebişim süt konusunda zorluyor beni. Onun dışında çok şükür huyu suyu bana çekmiş. Sakin bir bebek :)

Ben emzirerek 30 kg verdim desem inanır misiniz ilk doğumumda 80 le hamile kaldım 96 ile doğuma girdim,90 ile doğumdan çıktım. 40 im çıktığında 80,6 ay sonra 60 kiloydum.Hep yazıyorum bu hikayeyi.Ama süt olsun diye tatlı hamurişi yeniyordum.Süt bol su ve yeşillik ile olur

Ay maşallah valla sana ya :))

Back
X