Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Kuzum ben bir gecelik bir pijama almıştım. İlk gün gecelik giydim sonda vardı ve kanama olıyor ya ztn pijamaya izin vermediler. Ancq çıkarken giyebildim. Gecelik keşke 2 tane alsaymışım çünkü kan oldu her yeri anneminkini de giymek zorunda kaldım ve fotolarım kötü oldu. Kendimiz çekmiştk gerçi ama olsun. Bu sefer pijama koymam 3 gecelik alcam. Pijamaları giyemedim bi daha göbek inince olmadı üstüme ama gecelikleri hep giyebiliyorsun
Evet canım bende degistirmeyi yada ilave yapmayi dusunuyorum bakalim :)

aYNI SAYILIRIZ. çOK DEĞİLMİŞ CANIM. uMARIM AZ ALIRIZ.
Ben de 82 18. Haftam :KK66:
18 haftada kilo aldınız mı peki aynımısınız?

Kızlar bugun gecelik alisverisine ciktim hastane icin. Bitane sabahlikli gecelik aldım, digerini de gecelik alacaktim annemler kafami karıştırdı pijama aldım:/ bide eminonu yani benbüyükçekmece de oturuyorum :KK43: eve gelince de denedim gecelik cok daha guzel durdu ve cok rahat. Nette buldum aynisinin baska rengi 1 gecelik daha alsammi diyorum ama annem 2 takim yeter diyor ? Fazla mi olur acaba?Siz kactane ne koydunuz hastane çantanıza?
Canım gecelik daha kullanışlı. Hastanede zaten pijama giyemiyorsun. Epidural alırsan hele gecelik mecbur oluyo. Kan olabilir o yzden 2 olmasında fayda var. Emzirirkende rahat oluyo. Pijamada rahat oluyo evde yatarken ama misafir geldiğinde pijama ile oturmak garip geliyo bana. Hep esofman takımı tercih ettim. Geceliğimide hala kullanıyorum.
Bu arada günaydın kızlar. İlk kilo bildirimi benden gelsin.
cool_lime cool_lime
Güncel kilo:56. Böylece hamile kaldığım kilonun 2,5 kg altına düştüm :spor::KK54:

Darısı başıma.. Doğumdan sonra 67 hedef kilom

Sabah; 1 sıcacık çıtır gevrek, 1 dilim peynir, 5 zeytin, portakal suyu (ben hamile kalmadan önce hamurişini ayda 1 kez yerdim , simdi günasırı gevrek yer oldum niyeysee...)

Öğle; 1 küçük porsiyon tavuklu sebzeli fırın makarna, naneli yoğurtlu sos

Akşam; 1 porsiyon sardalya , 1 kase salata

Ara; 1 bardak maden suyu, icine limon sıktım.

Kahvaltı: bir dilim ekmeğe bal- şekersiz çay
Ara- Öğle: Uzümlü kek ve 2 bardak çay şekerli🙈 biraz kraker
Akşam yemeği: Barbunya pilav var ama kokusuna tahammül edemediğim için ev yapımı tost yiyeceğim.

Meyve olarak bir kase çilek ve armut💗

Bu 20 Mart menusuydu.gondermeyi unutunca taslağa kayıtlı kalmış.
Bugün
Kahvaltı: Bir dilim ekmeğe sürülü bal- Çay
Ara-Ogle: Patatesli pogaca meyve suyu, çilek ve azıcık dondurma.
Aksam yemeği: Bir kase ezogelin çorba,yoğurtlu patates püresi ve kırmızı et,salatayla.

Akşam meyvesi elma💗

aYNI SAYILIRIZ. çOK DEĞİLMİŞ CANIM. uMARIM AZ ALIRIZ.

18 haftada kilo aldınız mı peki aynımısınız?

Canım gecelik daha kullanışlı. Hastanede zaten pijama giyemiyorsun. Epidural alırsan hele gecelik mecbur oluyo. Kan olabilir o yzden 2 olmasında fayda var. Emzirirkende rahat oluyo. Pijamada rahat oluyo evde yatarken ama misafir geldiğinde pijama ile oturmak garip geliyo bana. Hep esofman takımı tercih ettim. Geceliğimide hala kullanıyorum.

Darısı başıma.. Doğumdan sonra 67 hedef kilom
81 82 arasi gidip geliyrm suaralar dikkat edyrm ama atıştırma bilr saglksz bisey yemyrm. Doktorm kiloya aşırı karşı sağlıklı beslnrsen zaten aşırı kilo alınmaz diyor.

Merhaba kızlar menumu.yazayim :)
Sabah: kaşarlı tost
Ara: 1 minik kestane sekeri,sutlu kahve
Öğlen:3 kasik tam bugday makarna, bruksel lahana,yoğurt
Ara: 1 minik az yağlı poğaça
Akşam: tarhana çorbası, firinda izmir köfte, bol salata
Sonra ara yaparsam elma yada az cekirdek yerim :)

Kızlar bugun gecelik alisverisine ciktim hastane icin. Bitane sabahlikli gecelik aldım, digerini de gecelik alacaktim annemler kafami karıştırdı pijama aldım:/ bide eminonu yani benbüyükçekmece de oturuyorum :KK43: eve gelince de denedim gecelik cok daha guzel durdu ve cok rahat. Nette buldum aynisinin baska rengi 1 gecelik daha alsammi diyorum ama annem 2 takim yeter diyor ? Fazla mi olur acaba?Siz kactane ne koydunuz hastane çantanıza?
Turkiyede kac gun kaliniyor hastanede canim? Burada 3-4 gun hastanede tutuyorlar. O yuzden Ben 3 tane gecelik, bi cift pijama koydum. Bi de normal esofman takimi koydum. Sonra sabahlik ve Bol Bol ic camasiri.

Turkiyede kac gun kaliniyor hastanede canim? Burada 3-4 gun hastanede tutuyorlar. O yuzden Ben 3 tane gecelik, bi cift pijama koydum. Bi de normal esofman takimi koydum. Sonra sabahlik ve Bol Bol ic camasiri.
Normal doğum aynı gün isteğe bağlı 1 gün kalinabiliyor duruma göre sezeryanda 1 gün yatış 2. Gün isteğe bağlı çıkış yapabiliyorsun canım

Ne zamandir menu paylasmiyordum. Bugun yazayim bari :)
Kahvalti bir dilim kizarmis ekmek Bol cheddar peynir, domates, 1 haslanmis yumurta.
Oglen, peynirli domatesli Bol yesillik li sandwich yaninda kucuk boy cips
Aksam, koca bir tabak yine bol beyaz peynirli makarna :D
Arada muz, cikolata yedim.
Su son bir Iki haftadir cok makarna yiyorum yaa bir de su son bir haftadir peyniri abarti yemeye basladim. Heralde vucudumun onlara ihtiyaci var. bir de evet farkindayim cok sagliksiz bir menu. Et yok sebze yok :( yarin bir Iki cesit sebze yemegi pisiricem dolapta dursun.

Kahvaltı : 1.5 su bardağı muzlu süt 1 haşlanmış yumurta roka Ezine 6-7ad zeytin domates salatalık
Öğle 1 kase yoğurt az pekmezli
Ara yarim salatalık cheesecake ceviz incir 2 ad minik gofret
Akşam 1 kase yoğurtlu köz biberli şehriye pilavi biraz da salata
Ara bı parca ekmek kıymalı yumurta peynir

Back
X