- 21 Kasım 2018
- 3.637
- 4.993
- 83
- 37
İnşallah öyledir canım sağolasın asıl bundan sonrası önemli birde +1 eklicez bu haftaya da fazlası bile olabilir hiç belli olmaz cumaya kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah öyledir canım sağolasın asıl bundan sonrası önemli birde +1 eklicez bu haftaya da fazlası bile olabilir hiç belli olmaz cumaya kadar
Onu bende yapicam ya aslında ıspanaklı istiyo ama ebe ıspanak çok tüketme dedi patatesli yada peynirli yaparım artik haftaya falanCanımın çektiklerini su ilk zamanda yaptım ki daha kolay kolay istemem diye düşündüm canim.Sirada peynirli börek var,ne kadar az yapsam kâr
En güzeli yapmamak sahiden,ikramlik bulsak yesek en güzeli![]()
Ispanak neden çok tuketilmemeli,özel bir sebebi var mı canımOnu bende yapicam ya aslında ıspanaklı istiyo ama ebe ıspanak çok tüketme dedi patatesli yada peynirli yaparım artik haftaya falan![]()
Belki odemdir diyelim iyi düşünelimİnşallah öyledir canım sağolasın asıl bundan sonrası önemli birde +1 eklicez bu haftaya da fazlası bile olabilir hiç belli olmaz cumaya kadar
Bende preeklampsi gelişme ihtimali var bilmiyorum ama öneri olarak tüketme demistiIspanak neden çok tuketilmemeli,özel bir sebebi var mı canımBugün bende dışardan ıspanaklı börek alırım diye heves ettim de,bulamadım borekcilerde
en güzeli kendimiz yapmak
Belki odemdir diyelim iyi düşünelimYarın dikkat etsek fazlasından kurtuluruz belki düşüncem var
![]()
boyum 178 kilo 86Canım normal kilo altnda olanlar çok alyrms şuan boyun kilon kac
80 üzerine normal üzeri diyor doktorlar ama olsun dikkat edersek ınsallah sonraki aylar cok almyzboyum 178 kilo 86![]()
Hiç aklıma gelmemişti,haklı olabilirsin.zaten sebepsiz canım da sıkkındı.Ben bunu neye bağladım biliyomusun yaksalan regl gününe seninle aramızda 2 gün var
Ya canım sen niye 13kilo fazlan var gibi karaları bağladın ki?doğumdan sonra 3 kilo fazla umursanacak bir durum değil ki.yakında verirsin zaten.sen süt üretimine bak,en önemlisi o.canın sıkkın olursa süt hemen etkilenir.aman ha!Kizlar aranıza geri dönücem ama once benim normallesmem lâzım tatlı yeme ihtiyaci hissediyorum hep ya oyle boyle bi duygu değil saglik ocagi surekli arayip kan vermem gerektigini soyluyor bu yeme krizlerinin vitamin ya a demir eksikligi ile ilgisi var mi ki? Ama ciddi canım sıkılıyor aksamlari pek yemek yemiyorum mesela ama cayin yanina bir ufak sutlu tatlı yada biskuvi falan muhakkak yiyorum ama arti 1 im gitmiyor farkim 3 kilo oldu ya @Rmys @selenn sonra @neseliyim dogum sonrasi nasil kilo verdiniz anlamadim metabolizmamdan gıcık olmuş durumdayım birde ben cok fena darlaniyorum hic mutlu degilim tek istedigim sey cikolata ve tatlı yemek off napicam ben boyle ama boyle gidersem irademi saglayamazsam diyetisyene giderim yoksa 60 lari gorucem
Bu yeme isteği hamilelikdeki gibi.degil daha fena bişey galiba süt üretimi beni fenazorluyor ufak ufak kontrol altina alirsam kendimi süper olucak dedigin gibi ustesinden gelirim insallahSelam canım öncelikle doğum öncesi kilonun 3 kg üstünde olman bile harika bişey gerçekten bu kadar niye diye kafaya takacagin bir durum yok bazen direnç kırılıyor hamileyken de oluyor biliyorsun kendine bünyene zaman ver çok üstüne çıkmadıkça bunu korusan bile olur ilk 3 ay sütun bolluğu sonrasında olmuyor şimdi keyfini çıkar nasılsa üstesinden gelirsin![]()
Aa ciddi misin benim ilk gebeligimde olmuştu ama ben onda cok kiloalmistim sebebini ona bulmustumBende preeklampsi gelişme ihtimali var bilmiyorum ama öneri olarak tüketme demisti
Dogru diyosun canım ya işte sinir koymak lazim 60 i görmezsem mutlu olucam cok şükür ciddi bi kilom yokHiç aklıma gelmemişti,haklı olabilirsin.zaten sebepsiz canım da sıkkındı.
Ya canım sen niye 13kilo fazlan var gibi karaları bağladın ki?doğumdan sonra 3 kilo fazla umursanacak bir durum değil ki.yakında verirsin zaten.sen süt üretimine bak,en önemlisi o.canın sıkkın olursa süt hemen etkilenir.aman ha!
Bu yeme isteği hamilelikdeki gibi.degil daha fena bişey galiba süt üretimi beni fenazorluyor ufak ufak kontrol altina alirsam kendimi süper olucak dedigin gibi ustesinden gelirim insallah
Aa ciddi misin benim ilk gebeligimde olmuştu ama ben onda cok kiloalmistim sebebini ona bulmustum
Dogru diyosun canım ya işte sinir koymak lazim 60 i görmezsem mutlu olucam cok şükür ciddi bi kilom yok
Aynen canım bende aşırı hızlı kilo almıştım 1 ayda 4-5 kg falan ilki preeklampsi olunca ikinci de gelişme ihtimali daha yüksek oluyormuş şimdi bebeği besleyen 2 damarda da direnç görünüyor ona işaret ediyor ama umarım sıkıntısız normal bir süreç yaşayabiliriz sende olmadı bak çok şükür kiAa ciddi misin benim ilk gebeligimde olmuştu ama ben onda cok kiloalmistim sebebini ona bulmustum
Boza tatlı niyetine baya güzel ya hemde süt yapıcı en iyi tatlı seçenek sanki V volveronCanım bende ilk Doğum yaptığım zaman iştah kapanması vardı. Yemek yemek içimden gelmiyordu. Ama bu hafta yediğim tatlıların haddi hesabı yok. KAn şekerim düşmüş gibi sürekli tatlı aşeriyorum :)))
Ben lohusalıkta yalnız geçirdim sayılır gelmek isteyenleri 3 aydan sonra kabul ettik o yüzden evde ikramlik pastalar börekler ucusmadi ona rağmen 75le doğum yapıp eve geldiğimde 69 dum sonra 73 oldum ve uzun süre öyle kaldıBu yeme isteği hamilelikdeki gibi.degil daha fena bişey galiba süt üretimi beni fenazorluyor ufak ufak kontrol altina alirsam kendimi süper olucak dedigin gibi ustesinden gelirim insallah
Geçen ayda aynı şeyi yaşadım habire tatlı yeme isteğinin önüne gecemiyodum son 10 gün kalaHiç aklıma gelmemişti,haklı olabilirsin.zaten sebepsiz canım da sıkkındı.
Kabizliktandir canım ya benimkide gitmedi +800bugun tam benimde demekki ödem değilSabah : 1 haşlanmış yumurta,1/4 tam buğday ekmeği,2çeri,3 kk peynir,zeytin
Öğle : 1 tabak yumurtalı labada ,kefir,3 çiğköfte kıvırcıkla
Ara : (kokteyl vardı okulda maalesef) 7-8 tuzlu kuru pasta,2 çay
Akşam : 1tabak nohut,2kaşık pilav,salata,kefir
Ara : soda
Dünden bugüne +800 geldi.ne şimdi arada kurupasta yedim diye mi?çok mantıksız kilo alıyorum ya da çok yemek yiyorum.çözemedim şu işi.wc sorunum var günlerdir...su da içmiyorum.
Afiyet olsun canım bende şimdi Halley yedimgünaydın,
fazla liste paylaşamıyorum ama yemek saatlerini kaçırınca gözüm doymuyorsabah kahvaltıyı geç yaptım 1 simit 1 patatesli poğaça yedim. çok pişmanım
((