Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Bugün baskule çıktım 3 günde 1 kilo almışım bile, bugün gündüz acayip aç gözlülük ettim akşam yiyecek yerim kalmamıştı bir elma yedim biraz süt içtim. Ofistekiler mı beni mahvetti ikiz olması mı kara kara düşünüyorum bu hızla giderse 15 alırım ben moralim çok bozuk.

Selam kızlar...

Dünkü menüm;

HATIRLAMIYORUM :KK57:
Şaka gibi ama hatırlamıyorum. Kafam bambaşka yerlerde. Bebişimin hareketlerini 2 gündür hiç hissetmiyorum o yüzden çok dalgınım :KK43: bugün yediklerime de dikkat etmiyorum...
Bence acilen gitmelisin Dr a.inş güzel haberlerle gelirsin.hareket etmediğinde bu kadar beklememek lazım.

Sabah : 1 uzun dilim tam buğday ekmeği arasına inçe beyaz peynir,1 çeri,yarım salatalık,çay
Ara : 1 kayısı,1 hurma,3 kan üzümü
Öğlen : ev yapımı hamburger,az cola
Akşam: 1 tabak taze bakla,2kaşık yoğurt,4çiğ köfte kıvırcıkla ( yok bu çiğköfte muhabbeti ben doğurana kadar bitmeyecek,yağıyor yağıyor )
Ara : soda

Günaydın arkadaşlar
Kahvalti 2 yumurta haşlanmış peynir zeytin tere maydonoz domates salatalık
Öğle 1 kase yayla çorba yarim gözleme
Ara 3 ad burçak bisküvi 2 minik parça bitter kahve
Aksam yarım kase çorba 1.5 lahmacun yeşillik ayran
Ara magnolia🙈 kesin 62 kg olucam bu hafta hiç iyi gitmiyorum

Akşam gidicem cnm. Dün sabah öksürürken kasıklarıma karnıma kramp girdi. O zamandan beridir bebeğimden hareket yok. Kafam ona daldı şimdi. Normalde kolay kolay evhamlanıp doktora giden biri değilim ama endişelendim ben bir gideyim doktora
Canım gittinmi dr.a haber ver

Kızlar 2. Trimester da düzenli beslendiginiz halde kg alıyorsanız bile 7. Aydan sonra bebegin suyu sabit kaldigindan azaliyor kg alımı. Sağlıklı beslenmekten vazgecmeyin. Bende 7 kg 2. Trimester da aldım. Suanda 7.5 kg almis oldum 36 ya giricem perşembe. Bakalım ins 10 ile bitirebilirim. Bende 2. Trimester da her hafta mutlaka 500 gr aliyordum okdr dikkat etmeme rağmen. Simdi vok daha rahat yiyorum. Azcik sabir kızlar, inanin kg olarak artsanizda yaglanmamis oluyorsunuz dikkatli beslenirseniz.
Sende çok başarılısın canım maşallah sonuna gelmişsin 10kg bile olmazsın bence😅

Bugün baskule çıktım 3 günde 1 kilo almışım bile, bugün gündüz acayip aç gözlülük ettim akşam yiyecek yerim kalmamıştı bir elma yedim biraz süt içtim. Ofistekiler mı beni mahvetti ikiz olması mı kara kara düşünüyorum bu hızla giderse 15 alırım ben moralim çok bozuk.
Geliyor canım engel olmak zor

Canım gittinmi dr.a haber ver
Selam cnm. Gittim ama şöyle. Akşam iş çıkışı eve geldim. Biraz baş dönmesi biraz da karın ağrısı vardı. Birkaç kez aniden istifra edince acile gittim direkt. Tahlil yapıldı, dışarıda yediğim bir besinden enfeksiyon kapmışım. Hangisi olduğunu bilmiyoruz. Her neyse acile gittiğimizde bebeğim orada tekme atmaya başladı. Ultrasondan da izledik oldukça iyiydi. Vücudum enfeksiyonu toksini attıkça rahatladım. Bebeğimin de hareketleri normale dönünce 2 günlük hareketsizliğini hiç irdelemek istemedim, şu an gayet hareketli 🙏💕

Aman diyim yediğinize içtiğinize dikkat edin. Bana da ders oldu, son zamanlarda canım ne istiyorsa yedim dışarıdan. Çalışıyorum hep dışarıdan yemek zorundayım diye bahanem oluyordu.

Bugün işe gitmedim çeşit çeşit yemekler yapıyorum :confused:

19la 26 arası 4 kg almışım baktım şimdi 19 a kadar verdiğim kg yu alarak başlangıç kiloma gelmişim aslinda baya çok almışım 1.5 ayda 4 kg
Aynı durumdayız 16 kadar hıc kılo almadm 16 22 arası ıkı kıloya yakın kılo aldm baslangıc kıloma dondum herkes cok ıyı dıyor bakalım😁 karım felan cıkmadı daha

Selam cnm. Gittim ama şöyle. Akşam iş çıkışı eve geldim. Biraz baş dönmesi biraz da karın ağrısı vardı. Birkaç kez aniden istifra edince acile gittim direkt. Tahlil yapıldı, dışarıda yediğim bir besinden enfeksiyon kapmışım. Hangisi olduğunu bilmiyoruz. Her neyse acile gittiğimizde bebeğim orada tekme atmaya başladı. Ultrasondan da izledik oldukça iyiydi. Vücudum enfeksiyonu toksini attıkça rahatladım. Bebeğimin de hareketleri normale dönünce 2 günlük hareketsizliğini hiç irdelemek istemedim, şu an gayet hareketli 🙏💕

Aman diyim yediğinize içtiğinize dikkat edin. Bana da ders oldu, son zamanlarda canım ne istiyorsa yedim dışarıdan. Çalışıyorum hep dışarıdan yemek zorundayım diye bahanem oluyordu.

Gecmıs olsun dısarda yedıgımız salatalar fılan temız yıkanmıs olmuyor sonra tavuk yememeye calısın tavuklar bozulmaya cok elverıslı ve mıkroplar daha cabuk yayılıyor tam pısmıs oldugu da kesın degıl. Hem dısarda bır ogun yesen bıle cok kalorılı oluyor cunku yagı fılan cok kullanıyorlar cok zor olur yemek yapmak ama bıraz fazla yap ıkı gunluk yap ya da dolaba kofte fılan yap koy nohutunu hasla fasulyenı ben calısmadıgım ıcın yapıyorum yemegımı. sadece basta yedım zaten karısık yuyemıyordum sadece lahmacun yedım. Salata fılanda yıyemıyordum herseydın tıksınmıstım.

Çoook geçmiş olsun cnm. Çok şükürki bebişin iyiymiş. Senin bu durumun bizlere de ders olsun. Yiyoruz ister istemez dışardan. Hele ben geçen hafta yurtdışında dışarda yedim hep nasıl korktum var ya. Dedim yediklerimde bişi olsa yandığımın resmidir. Şimdi yine evden götürüyorum. Midem de rahat kafam da. Ah tutsak şu boğazı

Back
X