Yeni hamileler.... birlikte saglıklı beslenip kilo kontrolü yapalım mı

mandebula

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
467
384
geçen hafta hamile olduğumu öğrendim. aldı mı beni bi kaygı. :) 2 aydır diyetteydim. 8 kilo vermiştim. 60 kiloyu görmüştüm. şimdi küçük mücizem geliyor. ilk hamileliğimde 20 kilo almış 78 le doğuma girmiştim. şimdi bilinçli olmak istiyorum. bebeğe faydalı şeyler yeyip bebeğin kilo alması lazım annenin değil.
boy: 162
kilo: 60
en fazla 15 kilo almalıyım.

ah keske bende hamileyim ikisindede 30 dayaniyorum busefer bede en fazla 20 olsam cok super olacakta nasil olacak.boy 155 kilo 49.5 basladik bakalim sonuc hep 75 oldu

geçen hafta hamile olduğumu öğrendim. aldı mı beni bi kaygı. :) 2 aydır diyetteydim. 8 kilo vermiştim. 60 kiloyu görmüştüm. şimdi küçük mücizem geliyor. ilk hamileliğimde 20 kilo almış 78 le doğuma girmiştim. şimdi bilinçli olmak istiyorum. bebeğe faydalı şeyler yeyip bebeğin kilo alması lazım annenin değil.
ah keske bende hamileyim ikisindede 30 dayaniyorum busefer bede en fazla 20 olsam cok super olacakta nasil olacak.boy 155 kilo 49.5 basladik bakalim sonuc hep 75 oldu
:-)Ayy o dediginiz kilolari gorsem ben dusunmeden yerdim heralde her canimin istedigini:KK68:80le hamile kaldim,en fazla 10 almam lazim benim:KK61:ya ben napim:mad:

eee süper. 50 li kilolara nasıl düştün. kendimi gitti. sporla mı
:-)Ayy o dediginiz kilolari gorsem ben dusunmeden yerdim heralde her canimin istedigini:KK68:80le hamile kaldim,en fazla 10 almam lazim benim:KK61:ya ben napim:mad:
dikkat edecez cnm. annelerden teyzelerden uzak duracaz. iki canlısın diye herşeyi tıkıştırıyorlar.

moral olacak size birazdan yazacağım rakam.
Evet 92.4 kg hamile kaldım :KK43:
boyum 1.80
yapacak birşey yok. bundan sonrası önemli

2 aydır akapunturla diyet yaptım8 kilo verdim. . hamile olunca yenisini taktırmadım. korumaya geçtim. dün doktorumlada görüştüm. ilk üç ay çocuğun bir şeye ihtiyacı yok. zaten 2 öğün sütün 3 porsiyon meyven 2 porsiyon sebzen 1 porsiyon etin var dedi. ilk aylarda kilo bile verilir. bulantısı olup 11 kilo veren hastam var. hiç birşey olmadı dedi.
kahvaltı: 2 dilim ekmek 1 yumurta 1 ceviz yeşillik
ara:: 2 kuru kayısı
öğle: 2 dilim ekmek, 1 kase çorba ,1köfte, salata yoğurt
ara: 1 süt, 1 meyve
akşam: 2 dilim ekmek, salata yoğurt,sebze yemeği
ara: 1 süt 1 meyve,
göründüğü gibi çok doyurucu. sizlerede ilham olsun diye yazdım.

merhaba, benim de boyum 1.70 kilom 55.. 3 aydan sonra doktor izin verirse hamile pilatesi yapmayı düşünüyorum. Ve abartmadan yersek kilolara kolayca veda edebiliriz bence :)

moral olacak size birazdan yazacağım rakam.
Evet 92.4 kg hamile kaldım :KK43:
boyum 1.80
Canim seninde boyun varmis ama,en azindan o kadar gostermiyorsundur.
dikkat edecez cnm. annelerden teyzelerden uzak duracaz. iki canlısın diye herşeyi tıkıştırıyorlar.
Evet ya ama ben ay sonunda annemin gozune bi gorunucem,yemiyosun deyip ne bulsa yedirecek biliyorum:))

normal dogum yaptigim icin evde kendim spor yaptim.ve yagli ve tuzlu seyleri 1.5 aya yakin yemedim ama canim isteyince arada kacamaklar oldu tabiki bol su ictim.sonra vucut yavas yavas eski duzenine giriyor cok uzun sure diyet yapmadim dikkat ettim.simdi 50 basliyorum yahirlisi bakalim.hamilelikte dikkat edemiyorum yediklerime malesef

Bende hiç dikkat edemiyorum 56 ile hamile kaldım 64 kiloyum şimdi gerçi troit çalışmıyormuş ilaç verdi dr 4 günde 1 kilo verdim ama bakalım kaçla bitecek hamilelik.. Ama geçen haftadan beri iştahım azaldı millet ilk 3 ay yiyemez ben ilk 3 ay ne buldumsa yedim :KK48: Allah sonumu hayretsin :KK12:

12.haftamin icindeyim 2.5 kilo aldim
Boy 160 kilo 58 ile hamile kkaldim.
Insallah boyle az az kilolarla bitiririm ama gobegim 3 ay degilde 4 5 aylik gibi bakalim :/

12.haftamin icindeyim 2.5 kilo aldim
Boy 160 kilo 58 ile hamile kkaldim.
Insallah boyle az az kilolarla bitiririm ama gobegim 3 ay degilde 4 5 aylik gibi bakalim :/
Bnde aynıyımmm herkes kilo verir ilk aylarda bn alıyrm 59ile basladm 62 ye yaklastm nolcak bakalm sonumuz hedef 70 ama bu gidişle zor

Merhaba..bende 59 ile hamile kaldım 10 haftalik bebeğim şu an 58 im umarım çık kilo almam ilk hamileligim 28 kilo ile bitmisti

Merhaba..bende 59 ile hamile kaldım 10 haftalik bebeğim şu an 58 im umarım çık kilo almam ilk hamileligim 28 kilo ile bitmisti
vavv. sende çok kilo almışsın. inşallah bu böyle olmasın. bence her cuma kilo ve kaç haftalık hamileolduğumuzun bildirimini yapalım. kontrol açısından.
başlangıç:60.0
5. hafta: 60.4
üm ben mesela.

kahvaltı: 2 dilim light ekmekten tost. 3 zeytin yeşillik. okula götürmek içinde 1 tost yaptım yanına ayran götürecem.

2 aydır akapunturla diyet yaptım8 kilo verdim. . hamile olunca yenisini taktırmadım. korumaya geçtim. dün doktorumlada görüştüm. ilk üç ay çocuğun bir şeye ihtiyacı yok. zaten 2 öğün sütün 3 porsiyon meyven 2 porsiyon sebzen 1 porsiyon etin var dedi. ilk aylarda kilo bile verilir. bulantısı olup 11 kilo veren hastam var. hiç birşey olmadı dedi.
kahvaltı: 2 dilim ekmek 1 yumurta 1 ceviz yeşillik
ara:: 2 kuru kayısı
öğle: 2 dilim ekmek, 1 kase çorba ,1köfte, salata yoğurt
ara: 1 süt, 1 meyve
akşam: 2 dilim ekmek, salata yoğurt,sebze yemeği
ara: 1 süt 1 meyve,
göründüğü gibi çok doyurucu. sizlerede ilham olsun diye yazdım.
ben kahvaltı dışında hiç ekmek tüketmiyorum.bu arada sen kahvaltıda hep aynı şeyleri mi yiyorsun diğerleri mantıklı ben de hemen hemen aynı yiyorum

vavv. sende çok kilo almışsın. inşallah bu böyle olmasın. bence her cuma kilo ve kaç haftalık hamileolduğumuzun bildirimini yapalım. kontrol açısından.
başlangıç:60.0
5. hafta: 60.4
üm ben mesela.
Iyi olur kendimizi kontrol ederiz belki :110:Hoppa

X