- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #2.581
Kalsınlar canım daha iyi erken doğarsa sağlık sorunları olabiliyor bende çok sıkıldım hamileliktenInat ettiler dogmuyorlarher hafta doktor degistirir oldum kafam a göre kimse yok napcaz bilmiyorum
Aynen hayırlı sağlıklı doğum olsun inşallah sezeryanı spinal mi olacaksın genel mi karar verdin miHayırlısı artık kizlar bakalım
Spinal cok tavsiye ediliyo canim bu yüzden aklimda o varAynen hayırlı sağlıklı doğum olsun inşallah sezeryanı spinal mi olacaksın genel mi karar verdin mi
Bende ayni durumdayim canım yarim saatte bir uyanmaktan fenalık geldiKizlar bendee artik dayanamiyorum sicaklara disari zaten cikmam yasak cok sıkildim oturup yatmaktan geceleri yatamiyorum guzel kizlarim geceleri cok hareket ediyolarrr saga donmekten sola donmekten mahf oldum artik
Oyyy senin yine az kaldi canimm Rabim kolay kurtarsin bizleri insaAllahBende ayni durumdayim canım yarim saatte bir uyanmaktan fenalık geldi
Amin canim inşallahOyyy senin yine az kaldi canimm Rabim kolay kurtarsin bizleri insaAllah
Evde olmak çok sıkıcı zaten gündüz hep yalnızım sende mi öyleKizlar bendee artik dayanamiyorum sicaklara disari zaten cikmam yasak cok sıkildim oturup yatmaktan geceleri yatamiyorum guzel kizlarim geceleri cok hareket ediyolarrr saga donmekten sola donmekten mahf oldum artik
Evde olmak çok sıkıcı zaten gündüz hep yalnızım sende mi öyle
Bende 30. Haftaya kadar çalıştım sıcaklarda tansiyonum düşüyordu bide araba kullanırken korkmaya başladım o yüzden evde oturuyorum 6 hafta nasıl geçecek bilmemya ben calısıyorum normale ama son 2 gundur evdeyim ve yarında evde beklemek zorundayım..iki gündür kafayı yedim resmen
Cnm ben 7 aydir evdeyim sadece dr icin cikiyorum dikislerimden dolayi hep yatiyorum kendi basima bi bardak su bile icemiyorum yasak. Saolsun annem hergun geliyo komsuyuz zaten annemle. oda olmasaydi ne yapardim bilmiyorumEvde olmak çok sıkıcı zaten gündüz hep yalnızım sende mi öyle
Canim senle ayni haftalardayiz en son gitigin kac grm ka cm di bebegin. Benim kizlar 27 de biri 972. Digeri 950 grmdi boyuda 35 cm diya ben calısıyorum normale ama son 2 gundur evdeyim ve yarında evde beklemek zorundayım..iki gündür kafayı yedim resmen
Ben 12 kilo aldim:)Kilolar ne durumda
Canim senle ayni haftalardayiz en son gitigin kac grm ka cm di bebegin. Benim kizlar 27 de biri 972. Digeri 950 grmdi boyuda 35 cm di
Ben 12 kilo aldim:)
MasaAllah cnm evet ikizlere gore iyi gidiyoz galiba sukurler olsun. Evet cnm yiyip ictiklerimiz cok onemlicanım benimki biraz geriydi 1020 gr 27+3 te sanırım karın cevresı 1 hafta gerı demıstı doktor boyuda 36-37 cm dı boyu ve kafası haftasıyla aynı gundeydı
seninki ikizlere göre çok iyi canım maşallah :) bende yediklerime dikkat etmeye başladım bu hafta tekrar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?