Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Hepfitim cnm senin ikizleri nezaman alcaklarini soyledilermi benim dr erken de alabiliriz dedi...
Bana da erken dedi canim rahim duvarim incelmis her ihtimale karsi ciger gelistirici vuralim dedi 4igne verdi kontrol e gidicem yetrsizse bida vercek 34bulsak iyi dedi en fazla 37de aliriz dedi 34oncesi olursa kuvozde cok kalirlarmis baya korkuyorum yani

Benim doktorunda ikizleri varmis onlari bille erken aldim dedi bide ben serklajliyim cnm dikisim var oldugu halde bille erken alabilirriz dedi benimde en buyuk korkumm kuvezz yaa galiba tam yanlis bilmiyosam 35 ten sonra kuveze girmezmiss cnmm yinede tam emin degilimm sunda bizde bi sıkınti yokkk sukurr ama ilerleyen zamanlarda ne olurr bilmiyorumm dun ayrintiliya girdim biri 23 biri 24 haftalik cikti 551 grm biri digeride 600 grm doktor gayet iyilerr dedi insaAllah 35 36 ya kadar sıkariz disimizi

kızlar merhabalar :) bende doktordan geldım sımdı sukur bebgım ıyıymıs 543gr tam 23 oldum bugun boyuda 28cm doktor ıyı dedı suyu falanda ıyıymıs :) ramazan etkılememıs allahtan cok sevındım :) kıpır kıpır cok ugrastırdı ama doktoru olculerı alırken 2 3 defa sıldı tekrar basladı : )

bu arada ben hıcbırsey almadım daha bebıse sız erken baslamıssınız yada ben gec kaldım :)

İkiz olunca daha zor tabi haklısın ama en azından doğum şeklin belli günü belli ben sancı gelecek mi açılma olacak mı dertlerindeyim
Yok canim okadar takinti yapacagin bisey yok insaAllah Allahim bi avazda kurtarir ama acilma ve sancinda olmasa alirlar sezeryana bisekilde olcaklar istee:)

Hadi gözünaydın canım :) benim bebek arabası ve park yatağı erkenden hediye geldi o yüzden erken başlanmış oldu. Başlayınca devamı da geldi bide mobilya sepet yatak alalım dedik park yataklar en olarak geniş ya ilk 1 yıl döner nefes sorunu vs olur uykuda diye korktum park yatağı 1 yastan sonra kullanım daha iyi dediler bilgin olsun seninde. Kıyafet 15 takım aldım 0-3 ay arası doğum yapan arkadaştan biliyorum gün içinde çok batabiliyor sadece ateşölçer süt sağma makinesi vs kaldı

ya ben almak ıcın oluyorum ama herkes cok erken dıyor hala :) park yatak dusunmuyorum zaten ılk etapta hem karyolası olacak hem de besıgı olacak 2 tane almayı dusunuyorum kıyafet almak ıstıyorum en cok ama 15 takım derken zıbın hastane cıksı pıjama falan gıbı degıl mı

Biliyorsun basından beri ne büyük aşkla istedim uğraştım şimdi hem normal hem sezeryandan korkuyorum
Yok cnm ya korkma lutfen korkulcak hicbisey yok Allaha siginip duani edip girersin ciktiginda yavrunu kucagina aldiginda butun acillari butun korkullari unutursun insaAllah

Meraba cnm masaAllah bebislerimize bende dun gitimistim biri 23 haftalik 551 gr digeride 24 haftalik 600 gr 28 cm 30 cm bende hic bisey almadimm cnm ne alcam bilmiyorummm ikiz olunca hangi yatagi alsak diye dusunuyorum halla.. sadece 3 tane tulum aldimm Bayramdan sonra baslicam ben artik tam anlamiyla alisverise

Evet alt üst eldiveni çorabı şapkası bazılarında ek battaniye de var

Bende 34u iple çekiyorum canim sürekli yatıyorum yeter ki kuvoz olmasın inşallah kuzularima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…