Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Kızlar bu ne sessizlik ya 1 aydır kimse yazmamış neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor

valla iş güç :) benim bebiş dün gördüm biraz geri kalmış malesef gobek cevresı kafası ve bacagı cok iyi..:) dun itibariyle protein ağırlıklı yiyorum :)

senin nasıl gidiyor ? burası yanıyor şu an oturudugum yerde sıvı kaybediyorum :)

Sorma bende izne ayrıldım iyiki ayrılmışım diyorum çok sıcak klimanın altından kalkamıyorum bende bugün gittim doktora 5 Eylül'e sezeryana karar verdik zaman azaldıkça heyecan korku hersey karıştı
Göbek çevresi iyiyse kolay kilo alır bebişin benimki şimdilik 1850 gr

yazımdan kaynaklı yanlıs olmus yanı gobek cevresı 1 hafta gerı demek ıstedım :) ben hala calısıyorum bu gıdısle dogurana kadar calısacagım sanırım :)

ilk gebeliğindi sanırım neden sezeryan karar verdınız kı ?

Normal doğumdan çok korkuyorum doktorum ikna etmeye çalıştı çok uğraştı eğitime bile aldı ama yok işe yaramadı rüyama bile girse o günüm etkisiyle geçiyor

Bazen alsinlar artık diyorum bazen de kiyamiyorum bakalım ne olur nasıl olur

canım anne karnında 1 gün bile çok yararlıymış bebek için ne kadar kalırlarsa o kadar iyi boşver :)

benim teyzem 6 bucuk aylıkken dogurmustu 2000 yılında doktor 3 gun daha bekletebildi karnında o sayede yasamıstı kuzenım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…