- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #2.561
Bende 34u iple çekiyorum canim sürekli yatıyorum yeter ki kuvoz olmasın inşallah kuzularima
Amin cnm amin insaAllah bol bol dinlen cnm ellinden geldikce ayaga kalkma canimBende 34u iple çekiyorum canim sürekli yatıyorum yeter ki kuvoz olmasın inşallah kuzularima
Erken ama benimkiler durmuyo iste canim rahim duvari incelmis doktor 34 bekliyor en az34 te mı olacak dogumun canım erken degıl mı rısk falan mı var ıkızlerde en az 36 hafta dıye bıliyorum
Erken ama benimkiler durmuyo iste canim rahim duvari incelmis doktor 34 bekliyor en az
Demi bende diyorum da iste sevimli haydutlar anlamiyo :) kasiklarimda acayip agri var bugüncanim 1 ay kalmis siksinlar dislerini ne acele ediyorlar :)
Canım doğdu mu bebişlerin?Demi bende diyorum da iste sevimli haydutlar anlamiyo :) kasiklarimda acayip agri var bugün
Kızlar bu ne sessizlik ya 1 aydır kimse yazmamış neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor
Kızlar 11 haftalik hamişim haftaya 2 li tarama testi yaptiracam inşallah hersey yolunda gider özelde tahmini kadara mal olur bileniniz varmi
Sorma bende izne ayrıldım iyiki ayrılmışım diyorum çok sıcak klimanın altından kalkamıyorum bende bugün gittim doktora 5 Eylül'e sezeryana karar verdik zaman azaldıkça heyecan korku hersey karıştıvalla iş güç :) benim bebiş dün gördüm biraz geri kalmış malesef gobek cevresı kafası ve bacagı cok iyi..:) dun itibariyle protein ağırlıklı yiyorum :)
senin nasıl gidiyor ? burası yanıyor şu an oturudugum yerde sıvı kaybediyorum :)
Benimde 150 tl di sanırımKızlar 11 haftalik hamişim haftaya 2 li tarama testi yaptiracam inşallah hersey yolunda gider özelde tahmini kadara mal olur bileniniz varmi
Sorma bende izne ayrıldım iyiki ayrılmışım diyorum çok sıcak klimanın altından kalkamıyorum bende bugün gittim doktora 5 Eylül'e sezeryana karar verdik zaman azaldıkça heyecan korku hersey karıştı
Göbek çevresi iyiyse kolay kilo alır bebişin benimki şimdilik 1850 gr
yazımdan kaynaklı yanlıs olmus yanı gobek cevresı 1 hafta gerı demek ıstedım :) ben hala calısıyorum bu gıdısle dogurana kadar calısacagım sanırım :)
ilk gebeliğindi sanırım neden sezeryan karar verdınız kı ?
Normal doğumdan çok korkuyorum doktorum ikna etmeye çalıştı çok uğraştı eğitime bile aldı ama yok işe yaramadı rüyama bile girse o günüm etkisiyle geçiyor
Inat ettiler dogmuyorlarCanım doğdu mu bebişlerin?
Ben yaptirmadim canım bilmiyorumKızlar 11 haftalik hamişim haftaya 2 li tarama testi yaptiracam inşallah hersey yolunda gider özelde tahmini kadara mal olur bileniniz varmi
Inat ettiler dogmuyorlarher hafta doktor degistirir oldum kafam a göre kimse yok napcaz bilmiyorum
Bazen alsinlar artık diyorum bazen de kiyamiyorum bakalım ne olur nasıl olur
ne guzel ıste 1 gun bıle fazla kalsalar saglıklarını bir o kadar daha kazanırlar :) sevsinler yerlerini :)
Bazen alsinlar artık diyorum bazen de kiyamiyorum bakalım ne olur nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?