- 2 Kasım 2016
- 778
- 729
- 103
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
İnşallah canım ben çarşamba günü kan testiyle öğrendim 1084 çıktı beta daha sonra hiç gitmedim doktora. İki ay dolsun öyle gideyim diyordum ama şimdi kararsız kaldım.Bazen benimde hoc bir belirtim olmuyo ama daha erken olur yavas yavas diye dusunuyorum
Yerinde olsam giderim sabredemezdim.İnşallah canım ben çarşamba günü kan testiyle öğrendim 1084 çıktı beta daha sonra hiç gitmedim doktora. İki ay dolsun öyle gideyim diyordum ama şimdi kararsız kaldım.
Canım benim değer 7 katı çıktı iki gundeIki gunde 2 katiysa sorun yok cnm
Ikiz olabilir cnm dr gosterdin mi degerlerini?Canım benim değer 7 katı çıktı iki gunde
Belki ikizdir bebiş değil bebişler vardır :)Kızlar perşembe günü kan verdim 127.3 çıktı bugün yaptırdım 862.5 çıktı çok fazla gibi geldi bana
Benim 186ydi di iki gun sonra 900olmustu en,az iki kati bu artis cok iyi dedi bana seninkide gayet cok iyiKızlar perşembe günü kan verdim 127.3 çıktı bugün yaptırdım 862.5 çıktı çok fazla gibi geldi bana
Ya gelde bana sor yorgun bitkin uykusuz bebek bakmak cok zor oglan pesinde kosuyorum yemekti uyumuyo zaten yaramaz simdi tadini cikarin bol bol yat dinlen uzan oh mis ikinciye hamileyken gorursunuzKizlarr cok halsizim cokkkk
Ayy dogru soyluyon valla sizin isiniz daha zorrr..Ya gelde bana sor yorgun bitkin uykusuz bebek bakmak cok zor oglan pesinde kosuyorum yemekti uyumuyo zaten yaramaz simdi tadini cikarin bol bol yat dinlen uzan oh mis ikinciye hamileyken gorursunuzyorgunlugu siz
Ya,senide gorcem benAyy dogru soyluyon valla sizin isiniz daha zorrr..
He valla insaAllah gorursun cnm Ben bu mercimegimin kalp atislarinida duyaydim acik icim rahatlardi ne zor bu bekleyisYa,senide gorcem ben
Cnm tedirgin olma simdilik ayaklarinin altina yastik koy havaya dik eger kanamn varsa mecbur bi acile git veya dr ara bikızlar az once tuvalette akıntının ıcınde az mıktarda kan gordum pembe acaba sızde bu tarz bısey oldu mu bana bı akıl verın napayım bırde cumartesı aksamı
Cnm tedirgin olma simdilik ayaklarinin altina yastik koy havaya dik eger kanamn varsa mecbur bi acile git veya dr ara bi
Kızlar tek sıkıntı olmasında ikiz ucuz olabilir sıkıntı değil çünkü 8 aydır istiyorduk bu anıBelki ikizdir bebiş değil bebişler vardır :)
Valla içimi rahatlattı canım çok sağolBenim 186ydi di iki gun sonra 900olmustu en,az iki kati bu artis cok iyi dedi bana seninkide gayet cok iyi
Sıkıntı Yok canım rahat olKızlar tek sıkıntı olmasında ikiz ucuz olabilir sıkıntı değil çünkü 8 aydır istiyorduk bu anı
Ricaederin cnm benim sonradan gelmemesi cok iyi bol bol dinlenmeye bak sencevap verdıgın ıcın tesekkur ederım canım kanama yok sadece akıntıda gordum ıcınde hafıf kan gıbı pembemsı geldı yerlesme kanamasını yasadım normalde kahverengı pembe karısımıydı sonrasında hıcbırsey gelmedı allahtan ama kurt dustu bı kere sureklı kontrol edıyorum insallah baska gelmez
Onemli,degil,canim cok korktum hemen sordum cok artmis bole olmamasi gerekti dalan,diyince hemen,acikladi bana biz,hastalara en,az iki kati diyoruz bole artmasida gayet normal dedi yani insallah bi haftaya,kalmaz kesecigini gorurrsunnValla içimi rahatlattı canım çok sağol
Ay o bekleyis hele o pit pitlar dunyaya omre bedelll kuzucugum benim insallah,sag salim kucagina,alirsinHe valla insaAllah gorursun cnm Ben bu mercimegimin kalp atislarinida duyaydim acik icim rahatlardi ne zor bu bekleyis
Amin cnm amin cunlemiz insaAllahAy o bekleyis hele o pit pitlar dunyaya omre bedelll kuzucugum benim insallah,sag salim kucagina,alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?