Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Ya gelde bana sor yorgun bitkin uykusuz bebek bakmak cok zor oglan pesinde kosuyorum yemekti uyumuyo zaten yaramaz simdi tadini cikarin bol bol yat dinlen uzan oh mis ikinciye hamileyken gorursunuz yorgunlugu siz
Ayy dogru soyluyon valla sizin isiniz daha zorrr..

kızlar az once tuvalette akıntının ıcınde az mıktarda kan gordum pembe acaba sızde bu tarz bısey oldu mu bana bı akıl verın napayım bırde cumartesı aksamı

kızlar az once tuvalette akıntının ıcınde az mıktarda kan gordum pembe acaba sızde bu tarz bısey oldu mu bana bı akıl verın napayım bırde cumartesı aksamı
Cnm tedirgin olma simdilik ayaklarinin altina yastik koy havaya dik eger kanamn varsa mecbur bi acile git veya dr ara bi

Cnm tedirgin olma simdilik ayaklarinin altina yastik koy havaya dik eger kanamn varsa mecbur bi acile git veya dr ara bi

cevap verdıgın ıcın tesekkur ederım canım kanama yok sadece akıntıda gordum ıcınde hafıf kan gıbı pembemsı geldı yerlesme kanamasını yasadım normalde kahverengı pembe karısımıydı sonrasında hıcbırsey gelmedı allahtan ama kurt dustu bı kere sureklı kontrol edıyorum insallah baska gelmez

Ricaederin cnm benim sonradan gelmemesi cok iyi bol bol dinlenmeye bak sen

Valla içimi rahatlattı canım çok sağol
Onemli,degil,canim cok korktum hemen sordum cok artmis bole olmamasi gerekti dalan,diyince hemen,acikladi bana biz,hastalara en,az iki kati diyoruz bole artmasida gayet normal dedi yani insallah bi haftaya,kalmaz kesecigini gorurrsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…