- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Yerim ben bu mellekleri:)Ben 11+0 oldum heycanla beklemekteyimm yarin hastaneye gidip melegimi gorucemmm
Sag ol cnmmTekrar hosgeldin aramiza cnm.. gebelik testlerin pozitif cikmissa muhmtemelen gebesindir cnm insaAllah yarin guzel haberlerini alirizz ilk gebeliginmi cnm
Rabin hakinda ne Hayirliysa onu nasip etsin insaAllah ama yarin hemen kan ver cnmSag ol cnmm
Ins cnmm dua edin bana olur mu siz hamislerin duasi kabul olur
Evet ilk gebelik eger olursa dogal yolla istedigimiz zaman olmus olacakk
Ya cok uzuldum cnm Rabbim beterinden korusun hayirlisiyla bebisinizi sagliklankucaginiza alabilmeyi buyutebilmeyi nasip etsinBende ozlem 23 yasindayim 5 yillik evliyimm ikinci gebligim ilkini 4 aylikken kalbi durdugu icin kurtaj oldum nasip olursa bunu dunyaya getirmek icin cabalicam... Rabim hepimize bagislasin evlatlarimizi..
Ayy ne guzel masallah bizde o gunleri goruruz ins . 1. Kac yasindaBen 11+0 oldum heycanla beklemekteyimm yarin hastaneye gidip melegimi gorucemmm
Amin cnm Herseyin Hayirlisi..Ya cok uzuldum cnm Rabbim beterinden korusun hayirlisiyla bebisinizi sagliklankucaginiza alabilmeyi buyutebilmeyi nasip etsin
Amin cnm hepimizin ins. Sabah ilk isim gidip kan vermekRabin hakinda ne Hayirliysa onu nasip etsin insaAllah ama yarin hemen kan ver cnm
Merakla beklicem seni cnm memleket neresi cnmAmin cnm hepimizin ins. Sabah ilk isim gidip kan vermek
Evet zaman geçtikçe daha uzun zamanda gidiliyor ya bende alıştım her hafta gitmeyeKuzum 11+0olduk sukur 20gun once gittim en son catliyorum
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah . Benzer kaygıları bende yaşıyorum planlı istenen bir bebek olmasına rağmen duygu durumu değişken fenaMerhaba hanımlar, bende sizdenim. Kafa dağıta bilmek bazen dertleşe bilmek için aranıza katılmak istiyorum. 5 yaşında bir oğlum var. Bir tane erken gebeliktesti bi hafta sonra da normal gebelik testi yaptım positif cıktı. Şimdilik bir tek eşim biliyor. Sebebini bilmiyorum ama tedirginim ve henüz 4+4 haftalık olduğum içinde dilendirmeyi erken buluyorum. Doktordan randevu da almadım henüz. İkinçi hamileliğim olmasına rahmen yine de geleçeğimiz nasıl olacak nasıl bir hayat bekliyor bebeğim sağlıklı mı iş hayatım nasıl olacak düzenimi nasıl devam edirebileçeğim kafamda bir sürü deli sorular.
Kendi hesabıma göre doğum 10/12 ekim 2017 kısmetse.
Cok merak ediyorum ya cok ozledim kuzumuuYerim ben bu mellekleri:)
Zamanı ileri alıp doğumdan 1 hafta sonrasına gitsek keşke hem zaman geçmiyor hem doğum korkusu başladı bendeAy walla nasi,gecicek bu gunlerrr
Ay,gel bana,sor bu benim ikinci ya,acayip tirsiyorumZamanı ileri alıp doğumdan 1 hafta sonrasına gitsek keşke hem zaman geçmiyor hem doğum korkusu başladı bende
Ben hevesten aldım hatta durumu biraz abartmışım magazadan cıkınca fakettimKizlar yaaaa erken gazirliklara baslayan varmi ne bilim bir body olsun alaniniz varmi ? Iyi degil derler genelde ama resmen olesine heyecanliyimki gozum vitrinlerde zor durduruyorum kendimi gulmeyin bana wala hehehehhehe
Kuzum cok yorgun ve bitkinim agzimin ici zehir gibi hicbirsey canim istemiyo istahim kapandi...Ask-I Zuleyha sen napıosun kuzum belirtiler nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?