Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Tekrar hosgeldin aramiza cnm.. gebelik testlerin pozitif cikmissa muhmtemelen gebesindir cnm insaAllah yarin guzel haberlerini alirizz ilk gebeliginmi cnm
Sag ol cnmm
Ins cnmm dua edin bana olur mu siz hamislerin duasi kabul olur
Evet ilk gebelik eger olursa dogal yolla istedigimiz zaman olmus olacakk

Bende ozlem 23 yasindayim 5 yillik evliyimm ikinci gebligim ilkini 4 aylikken kalbi durdugu icin kurtaj oldum nasip olursa bunu dunyaya getirmek icin cabalicam... Rabim hepimize bagislasin evlatlarimizi..
Ya cok uzuldum cnm Rabbim beterinden korusun hayirlisiyla bebisinizi sagliklankucaginiza alabilmeyi buyutebilmeyi nasip etsin

Merhaba hanımlar, bende sizdenim . Kafa dağıta bilmek bazen dertleşe bilmek için aranıza katılmak istiyorum. 5 yaşında bir oğlum var. Bir tane erken gebeliktesti bi hafta sonra da normal gebelik testi yaptım positif cıktı. Şimdilik bir tek eşim biliyor. Sebebini bilmiyorum ama tedirginim ve henüz 4+4 haftalık olduğum içinde dilendirmeyi erken buluyorum. Doktordan randevu da almadım henüz. İkinçi hamileliğim olmasına rahmen yine de geleçeğimiz nasıl olacak nasıl bir hayat bekliyor bebeğim sağlıklı mı iş hayatım nasıl olacak düzenimi nasıl devam edirebileçeğim kafamda bir sürü deli sorular.

Kendi hesabıma göre doğum 10/12 ekim 2017 kısmetse.

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah . Benzer kaygıları bende yaşıyorum planlı istenen bir bebek olmasına rağmen duygu durumu değişken fena

bu geçelik bana müsade yarın sabah iş var başımda ağrıyor. Hoşçakalın

Kizlar yaaaa erken gazirliklara baslayan varmi ne bilim bir body olsun alaniniz varmi ? Iyi degil derler genelde ama resmen olesine heyecanliyimki gozum vitrinlerde zor durduruyorum kendimi gulmeyin bana wala hehehehhehe
Ben hevesten aldım hatta durumu biraz abartmışım magazadan cıkınca fakettim

Kizlarrr gunaydinnn mide bulantiniz ne durumda fenalardayim bennn yaaaa doktora gidip bunun icin ilac flan bisi alan varmiiii canim hic bisi yemek istemior yesemde cikior napcammm ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…