Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Ben o ağrılardan ne korkardım eşimide doktorumu da bezdirmiştim :) geçti çok şükür çok nadir oluyor artık
Valla ben olmayinca korkuyorum biseymi oldu diye cunku agrilar cok rahatsiz etmiyo beni yani beliki gebelikten kaynaklaniyo olmayincada tels yapyrm

kızlar merhaba ben 3 gun once ogrendım kesın hamıle oldugumu 4 5 gun oncede yerlesme kanaması bıttı 2 gun kadar surdu 3 gun once beta 404 tu ama ınternetten okudugum kadarıyla bıraz az gıbı bugunlerde korktugum ıcın baktırmıyorum stres olmasın dıye neyse yumurtlama gunum gec olabılır mı acaba cunku son bırkac ay duzensızlesmeye baslamıstı uzamaya baslamıstı dongulerım yada bu hcg normal mı bılemedım

Hayırlı olsun keşke 48 saat sonra testi tekrar etseydin

bırde kızlar henuz doktora falan gıtmedım henuz hemen gıtmek ıstemıyorum 7 8 haftalık olsun hem kalp atısı hem kese hepsı bırden cıksın dıye :) ama heyecanda yapıyorum acaba sorun var mı yada kasıgımda hafıf bısey hıssetsem ne oluyor falan :)

Hayırlı olsun keşke 48 saat sonra testi tekrar etseydin

sagol canım ama yapmadım daha cok stres yapıyorum sonucu ogrenene kadar kalp krızınden gıdecektım hadı ogrendım hamıleyım sımdı acaba bır sorun var mı dıye sıkıntıdayım :)

allahtan sız varsınız da paylasabılıyoruz bırbırımızle rahatlatıyor ınsanı :)

Bende sadece gaz oluyo bitmeyen bi şişkinlik ama razıyım minigim sağlıkli doğsunda razıyım :)))

Bu yerleşme kanaması bende olmadı sorun mu olmayışı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…