- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Olabilir cnm herkesin bunyesi ayni degil benim her gebelik ayni degil telaslanma cnmAllah allah benim neden erkenden başladı acaba bu sıkıntılar
Doktora gidene kadar sanırım içim rahat etmicekOlabilir cnm herkesin bunyesi ayni degil benim her gebelik ayni degil telaslanma cnm
Valla biz gidiyoruzda neoluyor keseyi gormuyoruz tedirgin oluyoruz gidip goruyoruz bi sefer bebekle kalp atisini merak ediyoruz galbi toptan bikereden 8 haftalikken gideceksin:)))Doktora gidene kadar sanırım içim rahat etmicek
Hahah o kadar da değil canım. Her evresi ayrı bi heycan olucak sanırım. :)Valla biz gidiyoruzda neoluyor keseyi gormuyoruz tedirgin oluyoruz gidip goruyoruz bi sefer bebekle kalp atisini merak ediyoruz galbi toptan bikereden 8 haftalikken gideceksin:)))
Aynen cnm oyle olck galibaHahah o kadar da değil canım. Her evresi ayrı bi heycan olucak sanırım. :)
Hayırlısıyla hepimizin kucakları dolsun inşallah.Aynen cnm oyle olck galiba
Amim insaAllah cnmHayırlısıyla hepimizin kucakları dolsun inşallah.
Ben o ağrılardan ne korkardım eşimide doktorumu da bezdirmiştim :) geçti çok şükür çok nadir oluyor artıkSuan 5 haftaligiz cnm aynen bazen kesik kesik agrilar oluyo ama korkma normal bisey
Saçıda yok kel pislik :))Patronunun sacini basini yolariz valaaaa bizi oraya getirtmesinnnnn
Valla ben olmayinca korkuyorum biseymi oldu diye cunku agrilar cok rahatsiz etmiyo beni yani beliki gebelikten kaynaklaniyo olmayincada tels yapyrmBen o ağrılardan ne korkardım eşimide doktorumu da bezdirmiştim :) geçti çok şükür çok nadir oluyor artık
Belli bi süre sonra yani yerleşme tamamlanınca yok denecek kadar azalıyor sonradanValla ben olmayinca korkuyorum biseymi oldu diye cunku agrilar cok rahatsiz etmiyo beni yani beliki gebelikten kaynaklaniyo olmayincada tels yapyrm
Hayırlı olsun keşke 48 saat sonra testi tekrar etseydinkızlar merhaba ben 3 gun once ogrendım kesın hamıle oldugumu 4 5 gun oncede yerlesme kanaması bıttı 2 gun kadar surdu 3 gun once beta 404 tu ama ınternetten okudugum kadarıyla bıraz az gıbı bugunlerde korktugum ıcın baktırmıyorum stres olmasın dıye neyse yumurtlama gunum gec olabılır mı acaba cunku son bırkac ay duzensızlesmeye baslamıstı uzamaya baslamıstı dongulerım yada bu hcg normal mı bılemedım
Hayırlı olsun keşke 48 saat sonra testi tekrar etseydin
Bende gerçekten korkuyorum. Bide hiç doktora gitmedim . Heran acaba mi diyorumBen o ağrılardan ne korkardım eşimide doktorumu da bezdirmiştim :) geçti çok şükür çok nadir oluyor artık
İşte tekrarlasaydın şimdi kafan rahat olurdu canım :)sagol canım ama yapmadım daha cok stres yapıyorum sonucu ogrenene kadar kalp krızınden gıdecektım hadı ogrendım hamıleyım sımdı acaba bır sorun var mı dıye sıkıntıdayım :)
Bu yerleşme kanaması bende olmadı sorun mu olmayışı acabakızlar merhaba ben 3 gun once ogrendım kesın hamıle oldugumu 4 5 gun oncede yerlesme kanaması bıttı 2 gun kadar surdu 3 gun once beta 404 tu ama ınternetten okudugum kadarıyla bıraz az gıbı bugunlerde korktugum ıcın baktırmıyorum stres olmasın dıye neyse yumurtlama gunum gec olabılır mı acaba cunku son bırkac ay duzensızlesmeye baslamıstı uzamaya baslamıstı dongulerım yada bu hcg normal mı bılemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?