- 25 Kasım 2016
- 613
- 689
- 33
- 31
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Bazen oluyo cnm dedigin gibi bide vajen surekli islak oluyo
Haydi guzel haberler bekliossssssssKizlar dua edin sabredemedim bugun geldim doktora insaAllah hayirli haberlerle gelirim
InsaAllah cnm insaAllahHaydi guzel haberler bekliossssssss
Herkesin ayni olcak diye bisey soz konusu degil cnmBilmiyom ben şuan kuruyum ama normaldede kuru olmazdı kolay kolay
Kurban oldugum Rabim insaAllah emeklerimizi bekleyislerimizi bosa cikarmaz insaAllahBenimde randevum haftaya saliii bi aksilik olmassa duyaris kalp sesini insallahhhhh
Aminnnn insallahhhh hepimizin yuzu gulsun hayirlisi ile daha girmedinmi sen doktora zuleyha ???Kurban oldugum Rabim insaAllah emeklerimizi bekleyislerimizi bosa cikarmaz insaAllah
Yok cnm doktor ameliyata cikti sira bekliyorumAminnnn insallahhhh hepimizin yuzu gulsun hayirlisi ile daha girmedinmi sen doktora zuleyha ???
İyiyim canım 14.30 da doktor kontrolüm var oraya gidiyorum öncesinde kese ve yolk görünmüştü bugün inşallah kese içinde bebeği görürüm sen nasılsın nasıl gidiyorHosgeldin bitanem nasilsin
erken gebelik testi sonuç verebilir ama yinede adet gününü beklesen daha iyi benim adet günümde normal testte silik çizgi çıktıGüzel anneler size bişey sorabilir miyim adetime 7 gün kaldı yum üzerinden 11 gün geçti son 3 gündür göbişimin altında bi doluluk var arada batma oluyo kasığımda sık idrara gidiyorum test yapsam çıkarmı
Bende burdayımmm :)Kizlar gelin Bu yolu birlikte Sag salim bitirelim. Gunden gune Allahin mucizesine Tanik olalim, her gun bi degisim, her yeni gun yavrularimizin dahada buyumuseni izliyelim.Bu yolda sornlarimizi sıkıntilarimizi paylasalim.....
Hoşbulduum :)Hos geldinnnn hijyenik bakteri
En son kacti ve kac gun once canim insallah sevincli haberlerini bekliyoruzBende drda sora bekleyenlerdenim en sevmedigim sey malesef. Bakalim bugun degerim kac cikacak
Persembe gunu 77.13du canimEn son kacti ve kac gun once canim insallah sevincli haberlerini bekliyoruz
Hayırlı olsun canım çok yeni daha :)) adet günün geçti miPersembe gunu 77.13du canim
Evet gecti canim ama benm adete yakin oldu cunku normalde bu ay korunmustik adete yakin yumurtlama gecti diye dusunduk. 15-16. Gunu falan bugun Nasipte varmis sanirim saglikla bi keseyi gorursek insallah. Hep olumsuz seyler duyunca keseyi gormeden rahatlayamiyor hamileyim diye sevinemiyorum.Hayırlı olsun canım çok yeni daha :)) adet günün geçti mi
Bende 88 le öğrenmiştim hamile olduğumu canım bu kadar sıkma canını keseyi gorceksin sonra kalp atışları için aynı bekleyiş endişe baslicak bizde kalp atışı için bekliyoruz endişeliyim çok inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun :))Evet gecti canim ama benm adete yakin oldu cunku normalde bu ay korunmustik adete yakin yumurtlama gecti diye dusunduk. 15-16. Gunu falan bugun Nasipte varmis sanirim saglikla bi keseyi gorursek insallah. Hep olumsuz seyler duyunca keseyi gormeden rahatlayamiyor hamileyim diye sevinemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?