Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

erken gebelik testi sonuç verebilir ama yinede adet gününü beklesen daha iyi benim adet günümde normal testte silik çizgi çıktı

Bende drda sora bekleyenlerdenim en sevmedigim sey malesef. Bakalim bugun degerim kac cikacak

Hayırlı olsun canım çok yeni daha :)) adet günün geçti mi
Evet gecti canim ama benm adete yakin oldu cunku normalde bu ay korunmustik adete yakin yumurtlama gecti diye dusunduk. 15-16. Gunu falan bugun Nasipte varmis sanirim saglikla bi keseyi gorursek insallah. Hep olumsuz seyler duyunca keseyi gormeden rahatlayamiyor hamileyim diye sevinemiyorum.

Bende 88 le öğrenmiştim hamile olduğumu canım bu kadar sıkma canını keseyi gorceksin sonra kalp atışları için aynı bekleyiş endişe baslicak bizde kalp atışı için bekliyoruz endişeliyim çok inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun :))

bizde 7+4 olduk progestana devam ediyoruz kalp atışını gümmm güümmm duydum şu kahverengi lekeler tamemen bitse daha da rahat edicezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…