Yeni hamileler gelin toplanalım...

Kızlar benm kese etrafında kanama alanı hala geçmemişti bugün yine kan geldi agrım yok ama acile gideyimmi iğne vururlar belki
Nasılsın cnm gittinmi dr ra. Bu gece hürmetine bebeğini korusun ALLAHım inşallah. İnşallah kalan kanamayı atmıştır sıkıntı yapma yaz mutlaka.

Maşallah cnm tam olarak kaç haftalıksın şuan.

Evet kalbi durmuş minigimin
Çok üzüldüm canım benim ALLAH sabır versin nolur pes etme onun yiyecek ekmeği yokmuş ALLAHım en kısa zamanda hayırlısını nasip etsin inşallah bende yaşadm anlıyorum çok zor ben bir kezde yaşamadım RABBİM yeni umutlar çıkartıyo unutuyorsun. Tevekkül edip ALLAHA sığınacaksın ve yeni umutlar için dua edeceksin. Umut yoksa inançta bir zayıflık var demektir o yüzden sakın umudunu kaybette Yaradandan iste onun hazinesi geniş dilerse hemen verir bu tedavilere bile gerek kalmaz ama herşey biz insanlar için sınav dünyası RABBİM daha beterlerinden korusun seni inşallahh.

Son düzenleme:
Gittim yapcak bisey yoktu artk kalbi durmuş ;-(

Canımm ne diyeceğimi bilemiyorum inan. Çok çok çok üzüldüm. Rabbim sana dayanma gücü versin toparlanıp en kısa zamanda yoluna devam et arkadaşım.
Neden olmuş bu bi açıklama yapmadılar mı

Amin cnm hastanedeyim yatış yaptılar

Canımm ne diyeceğimi bilemiyorum inan. Çok çok çok üzüldüm. Rabbim sana dayanma gücü versin toparlanıp en kısa zamanda yoluna devam et arkadaşım.
Neden olmuş bu bi açıklama yapmadılar mı
Yapmadılar cnm yatış yaptılar hastanedeyim çok zor çok ;(

Yapmadılar cnm yatış yaptılar hastanedeyim çok zor çok ;(
Canımm geçmiş olsun çok üzüldüm ama kısmet bende yaşadım aynısını seni çok iyi anlıyorum birdahaki tedavinde rabbim nasip etsin ikiz ikiz inşallah, hamile kalman senin için şans tatlım kendine dikkat et

Hayırlı olsun canım inşallah bunu kucağına alrsın diğer düşüklerin kac haftalık tı
Amin canm insallah 6 ve 7 haftalıktı ama biz hiç kalp atisi duymadık sonra DNA hasarı olduğu ortaya çıktı doktor doğal yollarla engelli olur iyi ki olmams dedi ama her kayıpta yıkıldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…