- 29 Aralık 2016
- 289
- 450
- 103
Kızlar benm kese etrafında kanama alanı hala geçmemişti bugün yine kan geldi agrım yok ama acile gideyimmi iğne vururlar belki
Nasılsın cnm gittinmi dr ra. Bu gece hürmetine bebeğini korusun ALLAHım inşallah. İnşallah kalan kanamayı atmıştır sıkıntı yapma yaz mutlaka.Kızlar benm kese etrafında kanama alanı hala geçmemişti bugün yine kan geldi agrım yok ama acile gideyimmi iğne vururlar belki
Maşallah cnmMerhaba kızlar ben sonunda bulunduğum yerde içime sinen bir Dr buldum çok şükür.
Minigimi de gördüm kolları bacakları vardı oynuyordu bideRabbime binlerce şükürler olsun, Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bu arada D dilekcimdilek istedi benden tahlilleri doktor yaptırdım.
Maşallah cnmtam olarak kaç haftalıksın şuan.
ALLAH tamamına erdirsin inşallaah.Sağol canim 9 haftayı bitirdik 10 haftadan gün alıyoruz :)
Gittim yapcak bisey yoktu artk kalbi durmuş ;-(Canım git proluton yaptır dicem ama yazalı baya olmuş naptın canım?
Evet kalbi durmuş minigiminNasılsın cnm gittinmi dr ra. Bu gece hürmetine bebeğini korusun ALLAHım inşallah. İnşallah kalan kanamayı atmıştır sıkıntı yapma yaz mutlaka.
Çok üzüldüm canım benim ALLAH sabır versin nolur pes etme onun yiyecek ekmeği yokmuş ALLAHım en kısa zamanda hayırlısını nasip etsin inşallah bende yaşadm anlıyorum çok zor ben bir kezde yaşamadım RABBİM yeni umutlar çıkartıyo unutuyorsun. Tevekkül edip ALLAHA sığınacaksın ve yeni umutlar için dua edeceksin. Umut yoksa inançta bir zayıflık var demektir o yüzden sakın umudunu kaybette Yaradandan iste onun hazinesi geniş dilerse hemen verir bu tedavilere bile gerek kalmaz ama herşey biz insanlar için sınav dünyası RABBİM daha beterlerinden korusun seni inşallahh.Evet kalbi durmuş minigimin
Gittim yapcak bisey yoktu artk kalbi durmuş ;-(
Amin cnm hastanedeyim yatış yaptılarÇok üzüldüm canım benim ALLAH sabır versin nolur pes etme onun yiyecek ekmeği yokmuş ALLAHım en kısa zamanda hayırlısını nasip etsin inşallah bende yaşadm anlıyorum çok zor ben bir kezde yaşamadım RABBİM yeni umutlar çıkartıyo unutuyorsun. Tevekkül edip ALLAHA sığınacaksın ve yeni umutlar için dua edeceksin. Umut yoksa inançta bir zayıflık var demektir o yüzden sakın umudunu kaybette Yaradandan iste onun hazinesi geniş dilerse hemen verir bu tedavilere bile gerek kalmaz ama herşey biz insanlar için sınav dünyası RABBİM daha beterlerinden korusun seni inşallahh.
Yapmadılar cnm yatış yaptılar hastanedeyim çok zor çok ;(Canımm ne diyeceğimi bilemiyorum inan. Çok çok çok üzüldüm. Rabbim sana dayanma gücü versintoparlanıp en kısa zamanda yoluna devam et arkadaşım.
Neden olmuş bu bi açıklama yapmadılar mı
Canımm geçmiş olsun çok üzüldüm ama kısmet bende yaşadım aynısını seni çok iyi anlıyorum birdahaki tedavinde rabbim nasip etsin ikiz ikiz inşallah, hamile kalman senin için şans tatlım kendine dikkat etYapmadılar cnm yatış yaptılar hastanedeyim çok zor çok ;(
Çok geçmiş olsun canım benim. RABBİM ikiz evlat nasip etsin inşallah hayırlısıyla. ALLAH yardımcın olsun.Amin cnm hastanedeyim yatış yaptılar
Yapmadılar cnm yatış yaptılar hastanedeyim çok zor çok ;(
Canim cok geçmiş olsun İnan cok üzüldüm rabbim sana Çifter Çifter versin insallahKızlar benm kese etrafında kanama alanı hala geçmemişti bugün yine kan geldi agrım yok ama acile gideyimmi iğne vururlar belki
Amin canm insallah 6 ve 7 haftalıktı ama biz hiç kalp atisi duymadık sonra DNA hasarı olduğu ortaya çıktı doktor doğal yollarla engelli olur iyi ki olmams dedi ama her kayıpta yıkıldıkHayırlı olsun canım inşallah bunu kucağına alrsın diğer düşüklerin kac haftalık tı
Çok üzüldüm canım rabbim sabır versinYapmadılar cnm yatış yaptılar hastanedeyim çok zor çok ;(
Canım yaa çok üzüldüm Rabbim sabır versin.Gittim yapcak bisey yoktu artk kalbi durmuş ;-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?