Yeni hamileler gelin toplanalım...

Kizlar merhaba sizi kısa suredir takip ediyorum. Öncelikle rabbim hepimize evlatlarımızı kucagimiza sağlıkla sıhhatle almayı nasip etsin. Ben de tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.

Hayrlı olsn canm tabbım saglkla getrsın devamını bende ılk tup bebek denememde hamıle kaldım cok sukur rabbm saglkla kucagımıza aldgn gnlerı gostert ınsallah

Kizlar merhaba sizi kısa suredir takip ediyorum. Öncelikle rabbim hepimize evlatlarımızı kucagimiza sağlıkla sıhhatle almayı nasip etsin. Ben de tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.
Hoşgeldin canım aramıza. Rabbim hepimizi sağlıkla yavrularımıza kavuştursun. İsteyenlere de hamile kalmayı nasip etsin

Doktora sor cnm belki belirli bi aydan snra yeniyodur ama dikkat et yinede

Bakalm bı canım ıstemıyo su anda zaten bulantım basladı dunden berı hergn baey cıkıyo ıkı aya geldm bulanmıyo dıyodum ama vaslıyo gbı yavastan sureklı atatrıyorm meyve falan bastrmak ıcın

Bakalm bı canım ıstemıyo su anda zaten bulantım basladı dunden berı hergn baey cıkıyo ıkı aya geldm bulanmıyo dıyodum ama vaslıyo gbı yavastan sureklı atatrıyorm meyve falan bastrmak ıcın
Benmde 2. Ayda başladı bulantı cnm hala oluyor inşallah geçer sade soda iyi geliyor bana

Ah migde bulantıları ve kusmalar benı benden aldı bir hafta sonra 3ayım bitıyomus ben eksık hesaplamış hep acemi işi işte :) haftaya pazartesı yada salı gıdıcem dr a kısmetse bakalım jelı bıraktıracak mı dr çünkü normal kadın Doğuma gıdıyorum

Allah kolaylık. Versn canım bubun bulantım oldu benımde bıkackere ama kusmadım bastrdm baeyler yedım ınsallah ck uzun surmez allah kolaylıgını verr. Tup bebeklemı hamıle kaldn canm bnde jel kullanıyorm. Nrmal kadn dogm demıssın bızı rısklı gebelıge gnderdıler tedavı oldgm hastanede devam edıyorm cok uzak gelıyo yakn da nrma devlet hastanesı var ama aynı ıslemmı olr dıe tereddut ettgmdeb uzun yola katlanıyorm kararsız kaldm

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür gördüm pıtırcığımı içim rahatladı bıraksalar hiç kalkmam oradan ona doya doya bakarım ALLAHIM yarın berat kandili bu gece hürmetine tüm isteyen kardeşlerime bu duyguları nasip et inşallaah. Biz dua edelim bolca hamilelerin duası kabul olurmuş inşallaah. Bebeğimiz minnacıktı el ayaklar biraz çıkmış grm'ını sormayı unuttum kızlar ultrason kağıdında yazarmı yazarsa nerede yazar bilgi verin.

Bu arada aramıza katılan yeni arkadaşlar hoşgeldiniz. ALLAH tamamına erdirsin inşallah.

Bu arada bulantı sizlerde 2 ayda başlamış benim trasferden 9 10 gün sonra başladı hala devam ediyor' hatta 2 buçuk kilo vermişim. Benim sadece sabahları oluyor öğle saatlerinde geçiyor bende tuzlu krakerle rahatlatıyorum miğdemi.

Amin canım Sagolasın evet normal kadın Doğuma gıdıyorum kendı tüp dr dedı evet tüp bebekle hamıle kaldım elhamdulillah nerde oturuyorsun kızlar bu ara Kım nerde otuyor belirtelim bence :) ben İstanbul dayım Avrupa Şafak hastanesi baslıycam kontrollere nasıpse sultangazıde oturuyorum bana yakın hastane cok canım ama karar veremedim kıme gıtsem dıye şimdi Şafak hastanesine karar kıldım hakkım da hayırlı olsun jelı ne kadar daha kullanmam bılmıyorm üç ay dolucak ama dr ne der bılmıyorm

Maşallah ne kadarlık oldu bebegın evet ultrason da yazar sağ üst köşe olması lazımdı inşallah rabbım bekleyen kullarına Nasıp etsın

Maşallah ne kadarlık oldu bebegın evet ultrason da yazar sağ üst köşe olması lazımdı inşallah rabbım bekleyen kullarına Nasıp etsın
Amin canımm Cümlemize. 9+6 günlük olduk.

Bende Gaziosmanpaşa' yeşilpınardayım Bilge hastahanesine gidiyorum. Dr konusunda şanlıyım en iyi kadın dr buldm oğlumada ona gitmiştim buna inşallah sonuna kadar gidicem çok ama çok memnunum.

Ewet banada uc ay denmstı daha var benmkıne snde sırarsın artık. Ben karar. Eremedın sanmı oraya gtmem gerekıyo gnı dsnuyorm tedavı hastanesı burası ankarada daha ıyı bakılr bşey olsa anlasılr gbı dsnuyorm ama ckta zor gelıyo gt gel mıde bulantmda baslaynca. Ayda bı gıdıl ek onemlı testler dıyorm ama bakalım artık hayrlısı

Kızlar benm kese etrafında kanama alanı hala geçmemişti bugün yine kan geldi agrım yok ama acile gideyimmi iğne vururlar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…