Kizlar merhaba sizi kısa suredir takip ediyorum. Öncelikle rabbim hepimize evlatlarımızı kucagimiza sağlıkla sıhhatle almayı nasip etsin. Ben de tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.
Bende öyle okumuştum ciğerde dahil sanırım ben zaten normalde de sevmiyorum.
Kizlar merhaba sizi kısa suredir takip ediyorum. Öncelikle rabbim hepimize evlatlarımızı kucagimiza sağlıkla sıhhatle almayı nasip etsin. Ben de tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.
Doktora sor cnm belki belirli bi aydan snra yeniyodur ama dikkat et yinedeBen temz yapldysa işkembe severdım cıger falan arada yerdm ama yemıcem anlasılan
Hoşgeldin canım aramıza. Rabbim hepimizi sağlıkla yavrularımıza kavuştursun. İsteyenlere de hamile kalmayı nasip etsinKizlar merhaba sizi kısa suredir takip ediyorum. Öncelikle rabbim hepimize evlatlarımızı kucagimiza sağlıkla sıhhatle almayı nasip etsin. Ben de tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.
Doktora sor cnm belki belirli bi aydan snra yeniyodur ama dikkat et yinede
Benmde 2. Ayda başladı bulantı cnm hala oluyor inşallah geçerBakalm bı canım ıstemıyo su anda zaten bulantım basladı dunden berı hergn baey cıkıyoıkı aya geldm bulanmıyo dıyodum ama vaslıyo gbı yavastan sureklı atatrıyorm meyve falan bastrmak ıcın
Benmde 2. Ayda başladı bulantı cnm hala oluyor inşallah geçersade soda iyi geliyor bana
Evet cnm anlık hafifletiyor sadceBnde ıxıyorm sade madensuyu erık kraker elma falan. Leblebı duydum bıde onuda alcm ne yapsnda olcak heralde ama
Hayırlı olsun canım inşallah bunu kucağına alrsın diğer düşüklerin kac haftalık tıAmin hepimize insallah benimde ilk tüp bebek denemem ama bundan önce 2 defa dusuk yaşadım.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah
Ah migde bulantıları ve kusmalar benı benden aldıbir hafta sonra 3ayım bitıyomus ben eksık hesaplamış hep acemi işi işte :) haftaya pazartesı yada salı gıdıcem dr a kısmetse bakalım jelı bıraktıracak mı dr çünkü normal kadın Doğuma gıdıyorum
Amin canım Sagolasın evet normal kadın Doğuma gıdıyorum kendı tüp dr dedı evet tüp bebekle hamıle kaldım elhamdulillah nerde oturuyorsun kızlar bu ara Kım nerde otuyor belirtelim bence :) ben İstanbul dayım Avrupa Şafak hastanesi baslıycam kontrollere nasıpse sultangazıde oturuyorum bana yakın hastane cok canım ama karar veremedim kıme gıtsem dıye şimdi Şafak hastanesine karar kıldım hakkım da hayırlı olsun jelı ne kadar daha kullanmam bılmıyorm üç ay dolucak ama dr ne der bılmıyormAllah kolaylık. Versn canım bubun bulantım oldu benımde bıkackere ama kusmadım bastrdm baeyler yedım ınsallah ck uzun surmez allah kolaylıgını verr. Tup bebeklemı hamıle kaldn canm bnde jel kullanıyorm. Nrmal kadn dogm demıssın bızı rısklı gebelıge gnderdıler tedavı oldgm hastanede devam edıyorm cok uzak gelıyo yakn da nrma devlet hastanesı var ama aynı ıslemmı olr dıe tereddut ettgmdeb uzun yola katlanıyorm kararsız kaldm
Maşallah ne kadarlık oldu bebegın evet ultrason da yazar sağ üst köşe olması lazımdı inşallah rabbım bekleyen kullarına Nasıp etsınSelam kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür gördüm pıtırcığımı içim rahatladı bıraksalar hiç kalkmam oradan ona doya doya bakarım ALLAHIM yarın berat kandili bu gece hürmetine tüm isteyen kardeşlerime bu duyguları nasip et inşallaah. Biz dua edelim bolca hamilelerin duası kabul olurmuş inşallaah. Bebeğimiz minnacıktı el ayaklar biraz çıkmış grm'ını sormayı unuttum kızlar ultrason kağıdında yazarmı yazarsa nerede yazar bilgi verin.
Bu arada aramıza katılan yeni arkadaşlar hoşgeldiniz. ALLAH tamamına erdirsin inşallah.
Amin canımm Cümlemize. 9+6 günlük olduk.Maşallah ne kadarlık oldu bebegın evet ultrason da yazar sağ üst köşe olması lazımdı inşallah rabbım bekleyen kullarına Nasıp etsın
Amin canım Sagolasın evet normal kadın Doğuma gıdıyorum kendı tüp dr dedı evet tüp bebekle hamıle kaldım elhamdulillah nerde oturuyorsun kızlar bu ara Kım nerde otuyor belirtelim bence :) ben İstanbul dayım Avrupa Şafak hastanesi baslıycam kontrollere nasıpse sultangazıde oturuyorum bana yakın hastane cok canım ama karar veremedim kıme gıtsem dıye şimdi Şafak hastanesine karar kıldım hakkım da hayırlı olsun jelı ne kadar daha kullanmam bılmıyorm üç ay dolucak ama dr ne der bılmıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?