Yeni hamileler gelin toplanalım...

Benim kasık ağrım çok oluyor canım. Daha keseyi görmedik ne mutlu sana. Aman sağlıkla gelsinler de ne yapalım canım.
Allah başka bişey vermesin

Benim de transferimin 15. günü henüz keseyi görmedik ama benim de karnım çok şişti çok rahatsız oluyorum

Bugün aldılar cnm iyi değilim ama iyi olmak zorundayım Rabbim bizim için en hayırlısını bilir
Kelimeler kifayetsiz ne desek boş, Rabbim sabir versin. Insallah bundan sonra kucaklarinizi doldursun. Tedaviye baslamadan once hep ayni cumle aklimdaydi. "Allahin verdigi de vermedigi de imtihandir. " demek ki zamani varmis cana can katmak icin. Rabbim kimseye evlat hasreti cektirmesin insallah bundan sonra yuzunuz gulecektir. Ben inaniyorum. Bebisleriniz zamanini bekliyor annelerinin kucaklarini doldurmak icin.

Çok haklısın cnm herkesin imtihanı farklı bizde Allahtan gelene sabretmek zorundayız vardr bi hayır

Kımseler kalmamış ama yazayım ben yine 12haftanın içindeyim bel ağırım var normal mi kızlar sizdede varmı

Çok şükür geçti bi kaç saat sürdü normaldir aslında ama işte neyse :) çok şükür bugünümüze rabbım isteyenlerede nasıp etsin
Geçici ağrılan büyüyen rahimden dolayı canım RABBİM sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin RABBİM en tez vakitte bekleyenlere versin inşallah.

Kızlar 3 gündür hastanede yatıyorum. Çarşamba günü aniden çeşmeden akar gibi kanamam oldu. Ama öyle böyle değil. Ambulanstaki görevli düşmüş dedi. Neyse hastaneye geldik bebeğim çok şükür benimleydi onca kanamaya ragmen..çok şükür çok şükür. Hala az az kanamam devam ediyor yavrum iyi ama rahim ağzına yakın yerde kanama alanı var

Kizlar 5 gun once ozel hastanede beta hcg 394 cikmisti bu gun devlette 1000 cikti acilde baktirdim acildeki dr iyi dedi ama icime bi kurt dustu dış gebelik olabilirmiki neden az artiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…