Benim kasık ağrım çok oluyor canım. Daha keseyi görmedik ne mutlu sana. Aman sağlıkla gelsinler de ne yapalım canım.
Allah başka bişey vermesin
Gaz dan şişiyor canım normaldir. Hoşgeldin aramızaBenim de transferimin 15. günü henüz keseyi görmedik ama benim de karnım çok şişti çok rahatsız oluyorum
Canım nasılsın.Amin cnm hastanedeyim yatış yaptılar
Amin cnm Allah razı olsn Rabbim hepimizin acılarını unutursun insallahB bebegim-gel çok üzüldüm canım Allah sabir versin.
Bugün aldılar cnmCanım nasılsın.
Kelimeler kifayetsiz ne desek boş, Rabbim sabir versin. Insallah bundan sonra kucaklarinizi doldursun. Tedaviye baslamadan once hep ayni cumle aklimdaydi. "Allahin verdigi de vermedigi de imtihandir. " demek ki zamani varmis cana can katmak icin. Rabbim kimseye evlat hasreti cektirmesin insallah bundan sonra yuzunuz gulecektir. Ben inaniyorum. Bebisleriniz zamanini bekliyor annelerinin kucaklarini doldurmak icin.Bugün aldılar cnmiyi değilim ama iyi olmak zorundayım Rabbim bizim için en hayırlısını bilir
Aynen canım ALLAH sabır versin inşallahh.Bugün aldılar cnmiyi değilim ama iyi olmak zorundayım Rabbim bizim için en hayırlısını bilir
Çok haklısın cnm herkesin imtihanı farklı bizde Allahtan gelene sabretmek zorundayız vardr bi hayırKelimeler kifayetsiz ne desek boş, Rabbim sabir versin. Insallah bundan sonra kucaklarinizi doldursun. Tedaviye baslamadan once hep ayni cumle aklimdaydi. "Allahin verdigi de vermedigi de imtihandir. " demek ki zamani varmis cana can katmak icin. Rabbim kimseye evlat hasreti cektirmesin insallah bundan sonra yuzunuz gulecektir. Ben inaniyorum. Bebisleriniz zamanini bekliyor annelerinin kucaklarini doldurmak icin.
Amin cnm aminB bebegim-gel çok üzüldüm canım Allah sabir versin.
Çok geçmiş olsun ve tez vakıtte acını unutturacak bir evlat nasıp etsın rabbım sağlıkla kucağına alırsın inşallahAmin cnm amin
Amin cnm Rabbim bizim için en hayırlısını bilir dua edip beklemekten başka çarem yokÇok geçmiş olsun ve tez vakıtte acını unutturacak bir evlat nasıp etsın rabbım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Kımseler kalmamış ama yazayım ben yine 12haftanın içindeyim bel ağırım var normal mi kızlar sizdede varmı
Çok şükür geçti bi kaç saat sürdü normaldir aslında ama işte neyse :) çok şükür bugünümüze rabbım isteyenlerede nasıp etsinBendede var cnm normaldir diye düşünüyorum ama çok şiddetli ve hiç geçmiyorsa dr runa bir sor.
Geçici ağrılan büyüyen rahimden dolayı canım RABBİM sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin RABBİM en tez vakitte bekleyenlere versin inşallah.Çok şükür geçti bi kaç saat sürdü normaldir aslında ama işte neyse :) çok şükür bugünümüze rabbım isteyenlerede nasıp etsin
Haklısın canım dedıgın gıbı galıba amin rabbım herkese nasıp etsınGeçici ağrılan büyüyen rahimden dolayı canım RABBİM sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin RABBİM en tez vakitte bekleyenlere versin inşallah.
Sen bir doktoruna sor istersen canım katlayarak gitmesi lazımKizlar 5 gun once ozel hastanede beta hcg 394 cikmisti bu gun devlette 1000 cikti acilde baktirdim acildeki dr iyi dedi ama icime bi kurt dustu dış gebelik olabilirmiki neden az artiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?