Yeni hamileler gelin toplanalım...

İlacı düzenli kullanıp dozaj ayarlaması o yaptıktan sonra korkma canım. Bu konuda çekincen mi var ya da benim kaçırdığım bir nokta mı var acaba?
Hamılelıkte ılacını dozunu yukseltırmi diye dr lar onu merak ettım ıkı hafta önce kan verdım güzel di ıkı hafta sonra yıne verıcem bakalım ozman ne çıkar yükselme olmaz inşallah yanı bunlara takıldım canım

Kızlar basım bıkac saattr agrıyo ne yapablrm fıkrı olan varmı yardmcı olun lutfen parol ıcılırmıkı

Sevindim cnm benm 3 gün hiç geçmeden agirmisti dayanamayıp içmiştim

O kadr agrrsa bnde ocerm heralde. Ya bıde benım belım agrıyo oncednde agrrdı fıtık baslangıcı vardı bıcak sokuluyo gnı kalcama dgru varmı sndede yada olan varmı bu benım eskı agrm heralde bebekle ılgısı hl gbı

Benm hiç belim agirmazdi önceden ama şimdi biraz ağrıyor bazen. senin normldede ağrıyorsa bebiste tetikliyodur bence cnm

Kızlar selam sanırım hepimiz yeni yeni anlıyoruz hamileliği. Fena midem bulanıyor, bugün çıkarttım hatta, bisey yemeye korkuyorum.. bel ve baş ağrısı bende de var. Her şeye rağmen binlerce şükür

Benm hiç belim agirmazdi önceden ama şimdi biraz ağrıyor bazen. senin normldede ağrıyorsa bebiste tetikliyodur bence cnm

Blmıyorm cnm ya beldn cok kalçama bıcak saplanıyo gbı bebek bu kadr kucuklen etkı yaparmı blmıyprm ama ınsallah bı caresı vardr doktrda

Ewt cnm benmde bı koku duydugmda annda mıdem agzıma gelıyo

Inşallah sağlıkla kucağımiza alalım da dayanicaz mecbur ama inşallah uzun sürmez cnm. Kanaman ne durumda

Inşallah sağlıkla kucağımiza alalım da dayanicaz mecbur ama inşallah uzun sürmez cnm. Kanaman ne durumda

Yok Allah'a şükür canim. Cuma günü gidicem doktora kanama alanı ne durumda merak ediyorum. Okuduğum kadarıyla sende de bir şey yok demi

Yok Allah'a şükür canim. Cuma günü gidicem doktora kanama alanı ne durumda merak ediyorum. Okuduğum kadarıyla sende de bir şey yok demi
Çok şükür cnm inşallah geçmiştir ya. Benm de kanamam yok şükür ama perşembe gitmiştim doktora kanama alanı geçmemiş hala risk devam ediyor dedi

Çok şükür cnm inşallah geçmiştir ya. Benm de kanamam yok şükür ama perşembe gitmiştim doktora kanama alanı geçmemiş hala risk devam ediyor dedi

Bir dahaki gidişine geçer inşallah canım. Dinlenicez, bol su icicez, ilaclarimizi kullanacagiz bol bol duayla. Napalim yavrularımız sağlıcakla dünyaya gelsin de biz çekeriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…