Kaçıncı haftadasin canım doktor bize 6. Haftada gittiğimizde haftada 1 demişti 8. Haftada kalp atisini duyduk doktora sormadik ama haftada 2 filan oluyor afedersin eşinden çok zaten hamilelik hormonları seni durtuyor tabi bulantilar olunca sıkıntı doktorun sana söyler zaten eğer sıkıntı varsa dusuk tehlikesi gibi yasaklar merak etme ama kalp atisini duyana kadar fazla yapma birde eğer vajinanda acima olursa yapma çünkü hamilelikte ilk zamanlar da kasılma oluyor afedersin çok açık oldu ama inşallah yardımcı olmusumdur..
Çocuk istemesini biliyorlar e bi yerden de mecbur kısmak gerekiyor :) sen ne kadarlik gebesin Canim :)Bi kadınlar bebeği taşıdığımız için sabırlı olabiliyoruz ama erkekler o duyguyu yaşamadıkları için kendi zevkleri daha önce geliyor gibi hissediyorum :) eşim çok delisi değildir haftada bir filan ister genelde gebelikten önce daha sıktı tabii ama 9 ay da hiç olmadan yaşamak bana da saçma geliyor olmaması kötü yani zaten daha yeni evliyiz çoğumuz :)
Çocuk istemesini biliyorlar e bi yerden de mecbur kısmak gerekiyor :) sen ne kadarlik gebesin Canim :)
2456 değerin niye kese gorunnesin ki pazartesi saglikla görürsün inşallah :)Değerime bakılırsa 4-5 haftalık olması gerekiyor ama gittiğim doktor ultrasonda bir şey göremiyorum dedi bende doktorumu değiştirdim pazartesi beni bir doktora gidicem. Değerim 2456 pazartesi bu çıkmıştı. Bir hafta sonra bu pazar gidince kaç çıkar bilmiyorum inşallah artmış olur :)
Evet bana da garip geldi o değerle görünmemesi. Kaç haftalığa denk geliyor onu da söylemedi nasıl doktorlar var ya2456 değerin niye kese gorunnesin ki pazartesi saglikla görürsün inşallah :)
Benim değerim 1997 çıkmıştı 4+5 haftalıktı.Değerime bakılırsa 4-5 haftalık olması gerekiyor ama gittiğim doktor ultrasonda bir şey göremiyorum dedi bende doktorumu değiştirdim pazartesi beni bir doktora gidicem. Değerim 2456 pazartesi bu çıkmıştı. Bir hafta sonra bu pazar gidince kaç çıkar bilmiyorum inşallah artmış olur :)
Benim değerim 1997 çıkmıştı 4+5 haftalıktı.
Son adet tarihini baz alıyor dr. Netten hesaplayabilirsin.
Geç döllenmede de görünmüyor
Kan testi yaptırırsanız doğru sonuç çıkar.Arkadaşlar mrb ben 15 aylik evliyim hic korunmadm.çocuk sahibi olmak istiyorum bu ay deqisik bisey oldu reqlm qelmeden 10 qn önce bile sancim olur qouyuslerim acirdi ama bu ay ne sanci ne qoyus aqrisi olmadi sanki hic hasta olmiyacak qibiyim vücudum rahat ve reqlim.dörtqun.qecikti buqunde ddurdumyere . Asim.döndü qozlerim karardi tansiyonm.düştüsozce hamile olabilirmiyim testte yapmadm.erken diye
Yaptiricam insallahKan testi yaptırırsanız doğru sonuç çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?