Biz 7 senelik evliyiz 5 sene ilişki olmamisti 2 senedirde bebek için uğraşıyoruz eşim bisey olur diye korkuyo yanıma yaklaşmıyo :) 5 sene beklemisiz 9 ay neki bizim için zor kavuştuk zaten kuzuya daha dikkatli olmaya çalışıyoruz bizde .birde ilk zamanlar yapanlarda kanaması olanlar var oyuzdende gozum korktu benim
Biz 7 senelik evliyiz 5 sene ilişki olmamisti 2 senedirde bebek için uğraşıyoruz eşim bisey olur diye korkuyo yanıma yaklaşmıyo :) 5 sene beklemisiz 9 ay neki bizim için zor kavuştuk zaten kuzuya daha dikkatli olmaya çalışıyoruz bizde .birde ilk zamanlar yapanlarda kanaması olanlar var oyuzdende gozum korktu benim
Kızlar aranızda Yeni gebe kalanlar var malum bu süreçte eşinizle birlikte olmaya devam eden var mı? Bazen eşler bu konuda anlayışlı davranmıyor bu konuda zararın olup olmadığını bilen var mı pazartesi doktora gidince soracağım ama sizin de tecrübelerinizi merak ediyorum.
Canım kendini ters Zorlamadığın sürece zararı yok. Zaten zararlı bi durum olduğunda doktorun söylüyor. Biz eşimle çok sık birlikte oluyoruz ve şükürler olsun sorun yok. Pozisyonu kadına göre ayarlamak gerekiyormuş. Ona dikkat edin yeter.
ilk üç ay dikkat edicem zaten vajiyi yeni yenmişim zor oluyor kasıyorum kendimi felan eşim de 90 kilo ahahah korkuyorum açıkçası biraz büyürse sağlıkla o zaman başlar ilişki..