- 8 Ocak 2017
- 340
- 151
- 18
- 28
- Konu Sahibi Peri perii
-
Canım ben batdan bir gün önce doktora gittim göremedik keseyi,aceleci davranmışım :) şimdi 6 haftalık sata göre ve dün keseyide bebişide gördük :) sen ne kadar geciktin ? Bu arada hayırlı olsun :)Canm kaç haftalık seninki ben bugn öğrendim keseyi görürmuyum acaba
Çok teşekkür. Adet günüm dundu olmayınca yaptm sabah pozitif çıktı 1 bucukta hastaneye gidecem umarm kalınlaşan bölümü olsun görür ignr kullanmam gerk benmCanım ben batdan bir gün önce doktora gittim göremedik keseyi,aceleci davranmışım :) şimdi 6 haftalık sata göre ve dün keseyide bebişide gördük :) sen ne kadar geciktin ? Bu arada hayırlı olsun :)
İnşALLAH hayırlı haberlerle dön :) ne iğnesi canım ?Çok teşekkür. Adet günüm dundu olmayınca yaptm sabah pozitif çıktı 1 bucukta hastaneye gidecem umarm kalınlaşan bölümü olsun görür ignr kullanmam gerk benm
Pıhtılaşma var bnde gebelik boyunca kan sulandırıcı kullanacmİnşALLAH hayırlı haberlerle dön :) ne iğnesi canım ?
canım o göbekten yapılan iğnemi ? Acil şifalarPıhtılaşma var bnde gebelik boyunca kan sulandırıcı kullanacm
Evet canm .. amincanım o göbekten yapılan iğnemi ? Acil şifalar
Hmm benim ablamada yapılıyodu oEvet canm .. amin
Benim kese 5+2 günlÜlken göründü ama kalp atışı duyulmadıKızlar ne kadarlıkken gördünüz bebeği,kendisi ve kesesi kaç mm-di ? Kalp atışını ne kadarlıkken duydunuz? Birçok anne adayı telaşlanıyo bu konuda birbirimize yardımcı olalım :)
Erkenmiş zaten daha :) peki bebeği gördünmü ? Bide kese kaç mm-di ?Benim kese 5+2 günlÜlken göründü ama kalp atışı duyulmadı
Yok bebek görünmedi canım sadece kese hiç bakmadım kaç mm olduğunaErkenmiş zaten daha :) peki bebeği gördünmü ? Bide kese kaç mm-di ?
Tmm hayırlı olsun canım :)Yok bebek görünmedi canım sadece kese hiç bakmadım kaç mm olduğuna
Ben hepsini toptan 9.haftada gördüm. Öncesinde gitmedm hiç. 2.30 2.40 cm arasıydıKızlar ne kadarlıkken gördünüz bebeği,kendisi ve kesesi kaç mm-di ? Kalp atışını ne kadarlıkken duydunuz? Birçok anne adayı telaşlanıyo bu konuda birbirimize yardımcı olalım :)
Ne kadar sabırlıymışsın :)Ben hepsini toptan 9.haftada gördüm. Öncesinde gitmedm hiç. 2.30 2.40 cm arasıydı
Valla dr o zmndan önce kabul etmedi :) yoksa bende gitmek istedim. Ama iyikide böyle olmuş diyorum şmdideNe kadar sabırlıymışsın :)
Aynen canım,erken gidiyoruzda noluyo sırayla görüyoruz kese,bebek,kalp atışı.. sen topdan görmüşsün en iyisi :)Valla dr o zmndan önce kabul etmedi :) yoksa bende gitmek istedim. Ama iyikide böyle olmuş diyorum şmdide
Merhaba ben de de pıhtılaşma var gebelik öncesi pıhtılaşma için ilaç kullandınız mı? Bir de gebe kalıt kalmaz doktora gidip iğneye mi başladınız? Allah kolaylık versin zor süreç .Pıhtılaşma var bnde gebelik boyunca kan sulandırıcı kullanacm
Allahım kolaylık verir inslh.. gebelk oncesi coraspin kullandm hala devam ediyorum . İğneye de adetn geciknce gittim beta hgc bakıldı tekrar iki gün sonra 2 katı artınca iğne vereceğim dedi artı oda çok şükür ve basladk iğneye bir hafta oldu..Merhaba ben de de pıhtılaşma var gebelik öncesi pıhtılaşma için ilaç kullandınız mı? Bir de gebe kalıt kalmaz doktora gidip iğneye mi başladınız? Allah kolaylık versin zor süreç .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?