- 25 Ocak 2017
- 7
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi Peri perii
-
Canm bnde 5+5 haftalıgm bugün bnde gördüm keseyi senin kese kaç mm di bakarmisnbi :)Kizlarr merhaba, oncelikle hepimiz saglikla evlatlrimizi kucagimiza alalim. Bende 5+2 hamisim. Dun keseyi gorduk hersey yolunda goruluyor dedi ancak kalp atisi icin iki hafta sonra cagirdi 7 haftalikken duyulur insallah
Canim simdi baktim kagida 0.901 cm yaziyor doktora ozellikle sordum bu hafta bu kese boyutu gayet normal dedi. Senin ne kadar yaziyorCanm bnde 5+5 haftalıgm bugün bnde gördüm keseyi senin kese kaç mm di bakarmisnbi :)
Yani 9mm oluyor demi daha tam 1 cm olamams . Benm ki 8mm çıktı canm bnada normal dedi doktor kesenin yapısı da düzgün dedi bna küçük geldi biraz ama baktm da yumurtlamam geç olmuş canm her aya Gore 2 gün geç olmuş bundan dolayı olsa gerkCanim simdi baktim kagida 0.901 cm yaziyor doktora ozellikle sordum bu hafta bu kese boyutu gayet normal dedi. Senin ne kadar yaziyor
Aynen canim 9 mm hemen hemen cok yakin ikimizin kalp atisi icin seni ne zaman geri cagirdi. Benimde gec dollenme olmus ocak ayinda dollenme olmasaymis gec adet olacakmisim nasip kismet iste saglikli olsunlarda hayirlisiylaYani 9mm oluyor demi daha tam 1 cm olamams . Benm ki 8mm çıktı canm bnada normal dedi doktor kesenin yapısı da düzgün dedi bna küçük geldi biraz ama baktm da yumurtlamam geç olmuş canm her aya Gore 2 gün geç olmuş bundan dolayı olsa gerk
Hafif kasik agrilari olmusmuydu canim senin. Ben 4. Haftada ogrenenlerdenim. Gecen hafta daha cok agrim olmustu kramp gibi bugunlerde azaldi simdi. Hatta doktora hic birsey hissetmiyorum dedim agrilarim gecti dedim normal dedi.Bende ilk öğrendiğimde kese görünmüyordu kızlar sat a göre 6 haftalıktı göründüğünde kalp atışlarını da iki hafta sonra gitmiştim yani 8. Haftada duyabildik
Coraspin ı Nasıl alıyorsun kahvaltıdan sonra mı ? Ben de kullanıyorum ama düzenli değil.Allahım kolaylık verir inslh.. gebelk oncesi coraspin kullandm hala devam ediyorum . İğneye de adetn geciknce gittim beta hgc bakıldı tekrar iki gün sonra 2 katı artınca iğne vereceğim dedi artı oda çok şükür ve basladk iğneye bir hafta oldu..
Canm bn akşam yemeklerinden sonra alıyorum hareketsizken kan daha çok pıhtılasiyo ya ondn dolayı sabah ta iğne yapıyorum. Snada aksm kullanmanı tavsiye edermCoraspin ı Nasıl alıyorsun kahvaltıdan sonra mı ? Ben de kullanıyorum ama düzenli değil.
Canm bnde 5+5 haftalıgm bugün bnde gördüm keseyi senin kese kaç mm di bakarmisnbi :)
Göremedm malesf 8mm çık kesesini gördüm sata Gore gerideyz suan doktor kapanır dedi hayırlısı bakalmcanım bende 5+6 yım sen bebegı gorebıldın mı yoksa sadece keseyı mı gordun ben henuz gıtmedım doktora onumuzdekı hafta gıdecegım bakalım ınsalah hersey yolunda olur
Göremedm malesf 8mm çık kesesini gördüm sata Gore gerideyz suan doktor kapanır dedi hayırlısı bakalm
Evet canim gec dollenmenin bebegin gelisimine etkisi yok icin ferah olsun. Pozitiflik cok onemli hamilelikte hem soguk kanli kalip herseye hemde pozitif dusunmeyle hersey yolunda olur inaniyorum :)Göremedm malesf 8mm çık kesesini gördüm sata Gore gerideyz suan doktor kapanır dedi hayırlısı bakalm
Bencede canm inan bn keseyi görünce rahatladm bekleyecegm kalp atışlarıni da duyacagm Allah in izniyle inanıyorum . Umutsuzluk yok. Ya bir sorun olsa doktor muhakkak derdi hersy çok guzl dedi nedn telaş yapaym ki :)Evet canim gec dollenmenin bebegin gelisimine etkisi yok icin ferah olsun. Pozitiflik cok onemli hamilelikte hem soguk kanli kalip herseye hemde pozitif dusunmeyle hersey yolunda olur inaniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?