- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi merveibo2305
-
ne yapıosun canım nasılsın :)Oluyor canım oluyor merak etme hatta senin haftalarinda bagirdigimi biliyorum ani giren agriyla normal yani rahim büyüyor korkma
Iyiyim çalışmaya başladım iş güç ugrasiyorum bebis iyi midemi bulandiriyo buyuyoruz nerdeyse 2 cm olmusuz.sen neler yapiyorsun.ne yapıosun canım nasılsın :)
Ne demek canım insallah kalp atışını da duyarsin kocamaaan olur bebisin.Ben ne korkular yasadim canım anliyorum bende de kanama oluyordu şükür gecti.stresten uzak durmamiz lazimteşekkür ederim arkadasım ınsallah cumartesı kalp atısı ıcın gıdıcez yup bebekden sonra kendılıgımden gebe kaldım korkuyorum ısde
sabah bulantıları ben de de oluyo canım sen dikkat et kendine iyiyim ben de dikkat ediyorum yorulmamaya çalışıyorum ben en son 6 haftalıkken gittim doktora esim de olmayınca bi daha gitmedim 9 şubatta gelecek inşallah 9 uncu haftaya girmiş olucam o zaman gidip görürüm diye düşündüm kalp atışını falan duymuştum ya o zaman gittiğim de kan tahlillerimi de idrar kültürü falan da bakılmıştı ondan sonra yaptıkları birşey yokmuş zaten sen de ultrason a girdin sanırımIyiyim çalışmaya başladım iş güç ugrasiyorum bebis iyi midemi bulandiriyo buyuyoruz nerdeyse 2 cm olmusuz.sen neler yapiyorsun.
benimde sol kasığımda sık sık ağrı oluyor. Bende korkuyorum ve aklımı takıyorum. Bütün gün kafam orda oluyor. Çok sinir bozucukızlar sızde de kasık agrısı oluyor mu korkuyorum bır sey olacak dıye
Girdim kuzucugu gordum masallah.11.hafta gidicem bende 2li falan oluyormus o zaman belki cinsiyetle ılgili de bisi soylersabah bulantıları ben de de oluyo canım sen dikkat et kendine iyiyim ben de dikkat ediyorum yorulmamaya çalışıyorum ben en son 6 haftalıkken gittim doktora esim de olmayınca bi daha gitmedim 9 şubatta gelecek inşallah 9 uncu haftaya girmiş olucam o zaman gidip görürüm diye düşündüm kalp atışını falan duymuştum ya o zaman gittiğim de kan tahlillerimi de idrar kültürü falan da bakılmıştı ondan sonra yaptıkları birşey yokmuş zaten sen de ultrason a girdin sanırım
Aynen o yuzden diyoruz ki bebislerimiz sağlıkla büyüyor agrilar rahim buyumesinden dolayı oluyor.pozitif dusunuyoruz kafanıza takmiyoruzbenimde sol kasığımda sık sık ağrı oluyor. Bende korkuyorum ve aklımı takıyorum. Bütün gün kafam orda oluyor. Çok sinir bozucu
Evet canım inşallah. Gelde bunu hormonel paranoyalarıma anlat :)Aynen o yuzden diyoruz ki bebislerimiz sağlıkla büyüyor agrilar rahim buyumesinden dolayı oluyor.pozitif dusunuyoruz kafanıza takmiyoruz
Evet canım inşallah. Gelde bunu hormonel paranoyalarıma anlat :)
Siz nasılsınız ? Bir daha olmadı inşallah kanamanız ??Aynen o yuzden diyoruz ki bebislerimiz sağlıkla büyüyor agrilar rahim buyumesinden dolayı oluyor.pozitif dusunuyoruz kafanıza takmiyoruz
Cuma gunu iğne oldum haftada 1 iğne oluyorum o günden beri yok şükür ki... sen ne zaman gidiyorsun doktora 2li test yaptircakmisin?Siz nasılsınız ? Bir daha olmadı inşallah kanamanız ??
Çok şükür bir daha olmaz umarım...Cuma gunu iğne oldum haftada 1 iğne oluyorum o günden beri yok şükür ki... sen ne zaman gidiyorsun doktora 2li test yaptircakmisin?
hayırlısı olsun kız erkek önemli değil ilk bebiş zaten sağlıklı olsun yeter :) bu zamana kadar başka birşey yapmadılar demi kan testleri idrar kültürü haricindeGirdim kuzucugu gordum masallah.11.hafta gidicem bende 2li falan oluyormus o zaman belki cinsiyetle ılgili de bisi soyler
Kan testi idrar testi falan verdi dimi ben yaptırdım onları demir ve d vitamini eksik onun içinde ilaç kullanıyorum şimdi.once 2 haftaya belki cinsiyeti belli olur kuzunun
Yaptircam canım gerçi kimi ufak bi ölçüm hatası olursa moraller çok bozuluyor diyor ama bakalım.benim doktor biraz farklı mesela başka doktora gidigordum benden idrar ve kanin yanında toxoplazma falan bu ton test istedi sonra baska acilde bu doktora gittim o da istedi kendi doktoruma sordum istersen yaptir dedi.ama para tuzağı da dedi sagolsun yaptirmadim 230 tl tutuyor toxoplazma ile 2 testEvet kan ve idrar testi. Birde guater testi falan... Yapmadım ama yapıcam. Ben sadece folbiol içiyorum.. Ama sırtım ağrıdan kopuyor. Sanırsın 9 aylık hamileyim. neden bilemedim.. Sen yaptıracak mısın ikili test??
Yok canım yapmadılar sağlık ocağında kayıt actirdim o gün birde sende actirmadiysan açtır.20.haftada tetanoz aşısı vuruluyormus.hayırlısı olsun kız erkek önemli değil ilk bebiş zaten sağlıklı olsun yeter :) bu zamana kadar başka birşey yapmadılar demi kan testleri idrar kültürü haricinde
Merve merhaba, D vitaminini nasıl alıyorsun?Kan testi idrar testi falan verdi dimi ben yaptırdım onları demir ve d vitamini eksik onun içinde ilaç kullanıyorum şimdi.once 2 haftaya belki cinsiyeti belli olur kuzunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?