YENI HAMIS ANNELER

teşekkür ederim arkadasım ınsallah cumartesı kalp atısı ıcın gıdıcez yup bebekden sonra kendılıgımden gebe kaldım korkuyorum ısde

teşekkür ederim arkadasım ınsallah cumartesı kalp atısı ıcın gıdıcez yup bebekden sonra kendılıgımden gebe kaldım korkuyorum ısde
Ne demek canım insallah kalp atışını da duyarsin kocamaaan olur bebisin.Ben ne korkular yasadim canım anliyorum bende de kanama oluyordu şükür gecti.stresten uzak durmamiz lazim

Iyiyim çalışmaya başladım iş güç ugrasiyorum bebis iyi midemi bulandiriyo buyuyoruz nerdeyse 2 cm olmusuz.sen neler yapiyorsun.
sabah bulantıları ben de de oluyo canım sen dikkat et kendine iyiyim ben de dikkat ediyorum yorulmamaya çalışıyorum ben en son 6 haftalıkken gittim doktora esim de olmayınca bi daha gitmedim 9 şubatta gelecek inşallah 9 uncu haftaya girmiş olucam o zaman gidip görürüm diye düşündüm kalp atışını falan duymuştum ya o zaman gittiğim de kan tahlillerimi de idrar kültürü falan da bakılmıştı ondan sonra yaptıkları birşey yokmuş zaten sen de ultrason a girdin sanırım

aynen sonra yok o düşük yapmıs bu düşük yapmıs aklımda kur kaldır abbım korusun ınsallah

Girdim kuzucugu gordum masallah.11.hafta gidicem bende 2li falan oluyormus o zaman belki cinsiyetle ılgili de bisi soyler

Cuma gunu iğne oldum haftada 1 iğne oluyorum o günden beri yok şükür ki... sen ne zaman gidiyorsun doktora 2li test yaptircakmisin?
Çok şükür bir daha olmaz umarım...
Ben çok ihmal ettim bu ay yoğundum çok. 10. hafta bitiyor bir sürü test verdi ama aç karnına sabah erken gidemedim
Kısmetse c.tesi testleri yaptırıcam salı günü kontrole giderim. İkili test için bilmiyorum doktor ne diyecek ??

Kan testi idrar testi falan verdi dimi ben yaptırdım onları demir ve d vitamini eksik onun içinde ilaç kullanıyorum şimdi.once 2 haftaya belki cinsiyeti belli olur kuzunun

Girdim kuzucugu gordum masallah.11.hafta gidicem bende 2li falan oluyormus o zaman belki cinsiyetle ılgili de bisi soyler
hayırlısı olsun kız erkek önemli değil ilk bebiş zaten sağlıklı olsun yeter :) bu zamana kadar başka birşey yapmadılar demi kan testleri idrar kültürü haricinde

Kan testi idrar testi falan verdi dimi ben yaptırdım onları demir ve d vitamini eksik onun içinde ilaç kullanıyorum şimdi.once 2 haftaya belki cinsiyeti belli olur kuzunun

Evet kan ve idrar testi. Birde guater testi falan... Yapmadım ama yapıcam. Ben sadece folbiol içiyorum.. Ama sırtım ağrıdan kopuyor. Sanırsın 9 aylık hamileyim. neden bilemedim.. Sen yaptıracak mısın ikili test??

Yaptircam canım gerçi kimi ufak bi ölçüm hatası olursa moraller çok bozuluyor diyor ama bakalım.benim doktor biraz farklı mesela başka doktora gidigordum benden idrar ve kanin yanında toxoplazma falan bu ton test istedi sonra baska acilde bu doktora gittim o da istedi kendi doktoruma sordum istersen yaptir dedi.ama para tuzağı da dedi sagolsun yaptirmadim 230 tl tutuyor toxoplazma ile 2 test

hayırlısı olsun kız erkek önemli değil ilk bebiş zaten sağlıklı olsun yeter :) bu zamana kadar başka birşey yapmadılar demi kan testleri idrar kültürü haricinde
Yok canım yapmadılar sağlık ocağında kayıt actirdim o gün birde sende actirmadiysan açtır.20.haftada tetanoz aşısı vuruluyormus.

Merve merhaba, D vitaminini nasıl alıyorsun?
Kimi doktor ilk 3 ay vermiyormuş, kimi de haftalık 1 ampülden bahsediyor. Benim değerim de 6 çıktı. Senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…