YENI HAMIS ANNELER

Gaz da oluyor canım korkma çok korkuyorsan kanama olacak diye doktora git önlem amaçlı progestan verir zaten progestan zararlı değil aksine yararlı bebeğin sana tutunmasını sağlar
Biraz daha dinlenuyim olmadı gidicem sıcak tutiym kendimi belki geçer yarın zaten randevum var olmadı yarın soylerim progesteronu çok sağol

Elimde hesap makinası ne kadar artmış diye bakıyorum %75 falan sanırım
Tam iki katı olmazsa çok yükselirse sorun değil mi?
Yok canım inan o hesap makinası benim hergün elimde gayet güzel artmış benimki sabah 8 bucukta 64.86 iken 2 gün sonra akşam 8 de 277.51 çıktı sorun yok masallah

Amin canım hergün ceviz badem fındık bir avuç ben yiyorum enerji oluyo bebis için de faydali süt yoğurt yumurta bunları ye biliyorsundur muhakkak ama hatirlatmak istedim birde meyve tabi
Meyve hiç sevmiyorum ama mecbur 1 tane yiyebiliyorum süt yoğurt yumurta et en çok yediklerim ekmek hamurişi tatlı uzak duruyorum badem fındık iyiki hatırlattın unutmuştum ben onu

Meyve hiç sevmiyorum ama mecbur 1 tane yiyebiliyorum süt yoğurt yumurta et en çok yediklerim ekmek hamurişi tatlı uzak duruyorum badem fındık iyiki hatırlattın unutmuştum ben onu
özellikle ceviz beyin gelişimi için bende süt icemiyorum sevmedigimfen hergün icicem diyorum unutuyorum

Bi kısım yorumları okudumda yanlız olmadığıma sevindim gece lavaboya kalkıp açlıktan midemin ağırdığını hissediyorum bide balığıda unutmayın kızlar oda önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…