- 15 Kasım 2015
- 667
- 516
- 103
- 33
- Konu Sahibi merveibo2305
-
Biraz daha dinlenuyim olmadı gidicem sıcak tutiym kendimi belki geçer yarın zaten randevum var olmadı yarın soylerim progesteronu çok sağolGaz da oluyor canım korkma çok korkuyorsan kanama olacak diye doktora git önlem amaçlı progestan verir zaten progestan zararlı değil aksine yararlı bebeğin sana tutunmasını sağlar
3 kez yaptım ben
Hep 2 şer gün arayla mı? Ben bugün 2. sini yaptırdım sonuç bekliyorum3 kez yaptım ben
İki sefer
Evet canim 2 güne 2 kat artıyor aşağı yukarı daha fazla da olabiliyor abartı olmamak kaydıyla ilki kactiHep 2 şer gün arayla mı? Ben bugün 2. sini yaptırdım sonuç bekliyorum
İlki 81 di adet günümde şimdi endişeli bi halde bekliyorumEvet canim 2 güne 2 kat artıyor aşağı yukarı daha fazla da olabiliyor abartı olmamak kaydıyla ilki kacti
2 gun geçtiyse 160 lardadir daha fazla da olabilir ama doktor bana % 77 ye kadar artabiliyor dedi canımİlki 81 di adet günümde
220 çıktı canım normal mi fazla mı2 gun geçtiyse 160 lardadir daha fazla da olabilir ama doktor bana % 77 ye kadar artabiliyor dedi canım
Normal canımm bebiskosu büyümüş maşallah sana220 çıktı canım normal mi fazla mı
Elimde hesap makinası ne kadar artmış diye bakıyorumNormal canımm bebiskosu büyümüş maşallah sana
Yok canım inan o hesap makinası benim hergün elimde gayet güzel artmış benimki sabah 8 bucukta 64.86 iken 2 gün sonra akşam 8 de 277.51 çıktı sorun yok masallahElimde hesap makinası ne kadar artmış diye bakıyorum%75 falan sanırım
Tam iki katı olmazsa çok yükselirse sorun değil mi?
Çok şükür hepimiz sorunsuz şekilde bebişlerimize kavuşalım inşallahYok canım inan o hesap makinası benim hergün elimde gayet güzel artmış benimki sabah 8 bucukta 64.86 iken 2 gün sonra akşam 8 de 277.51 çıktı sorun yok masallah
Amin canım hergün ceviz badem fındık bir avuç ben yiyorum enerji oluyo bebis için de faydali süt yoğurt yumurta bunları ye biliyorsundur muhakkak ama hatirlatmak istedim birde meyve tabiÇok şükür hepimiz sorunsuz şekilde bebişlerimize kavuşalım inşallah
Meyve hiç sevmiyorum ama mecbur 1 tane yiyebiliyorum süt yoğurt yumurta et en çok yediklerim ekmek hamurişi tatlı uzak duruyorum badem fındık iyiki hatırlattın unutmuştum ben onuAmin canım hergün ceviz badem fındık bir avuç ben yiyorum enerji oluyo bebis için de faydali süt yoğurt yumurta bunları ye biliyorsundur muhakkak ama hatirlatmak istedim birde meyve tabi
özellikle ceviz beyin gelişimi için bende süt icemiyorum sevmedigimfen hergün icicem diyorum unutuyorumMeyve hiç sevmiyorum ama mecbur 1 tane yiyebiliyorum süt yoğurt yumurta et en çok yediklerim ekmek hamurişi tatlı uzak duruyorum badem fındık iyiki hatırlattın unutmuştum ben onu
Zaten bu haftalarda gaz ağrı sorunu oluyor ya süt içince daha çok arttı bende laktozdan dolayı sanırım süt yerine yumurta yoğurt olmaz mı acabaözellikle ceviz beyin gelişimi için bende süt icemiyorum sevmedigimfen hergün icicem diyorum unutuyorum
Doğru diyorsun aslında bilmem ki yarın doktora bi soriyim☺Zaten bu haftalarda gaz ağrı sorunu oluyor ya süt içince daha çok arttı bende laktozdan dolayı sanırım süt yerine yumurta yoğurt olmaz mı acaba
Aynen canım çok önemliBi kısım yorumları okudumda yanlız olmadığıma sevindim gece lavaboya kalkıp açlıktan midemin ağırdığını hissediyorum bide balığıda unutmayın kızlar oda önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?