Yeni hamis olan arkadaslr ilk muayeneyi nasil yapiyolar aciillll yardim lutfen :(

Ilk kan testi sonucuna göre bebek görünmez dedi Dr2 gün snr gel dedi tekrar kan testi yaptirdim değerin 3 e katladi ve Dr dediki karindan görünmez ise mecburen alttan bakmam lazım allah korusun dış gebelik olabilir. Sonra karindan göremedi ve alttan muayene etti. Korkulacak bi durum yok mecbur kalırsa bakıyor Dr. Gerekliyse yani.

Yaa ama anneyi strese sokmamak icin istemiyosa alttan bakmaz bikac hafta sonra cagrp karndn goreblrms diyolar.. ( dis gebelikde kan testnde normal gebelikms gibi cikiyomyms ki

Yaa ama anneyi strese sokmamak icin istemiyosa alttan bakmaz bikac hafta sonra cagrp karndn goreblrms diyolar.. ( dis gebelikde kan testnde normal gebelikms gibi cikiyomyms ki
devlet hastanesinde istememe gibi bir durum yok malesef bağırıveriyorlar... ama iyi anlayışlı doktorsa başka da ona da pek az rastlanıyor.
özel hastanede sana bırakıyor doktor ..

[QUOTE="rukrukiye, post: 38063134, member: 5834tdevlet hastanesinde istememe gibi bir durum yok malesef bağırıveriyorlar... ama iyi anlayışlı doktorsa başka da ona da pek az rastlanıyor.
özel hastanede sana bırakıyor doktor ..[/QUOTE]
Devlet hastansine gidecm ama tanidik bi doktra goruncm insallah bagirmaz yoksa oturr aglarm zatn cok streslym

Tanıdıksa sorun olmaz idare eder . sizin istediğinizi yapar hatır gönül için...
diğer türlü devlette paravan arkasına geç soyun geliyorum diyor. konuşmanıza fırsat bile vermiyorlar.

Aaa neguzrl etlikteki zubeyde hanima gidecem tanidik doktr orda var

bende orayı düşünüyorum. hafta içi eşim izin alsında gidecez... arkadaşım gitti oraya kontrollerine . bende mantar için gitmiştim.

Ben yarina randevu aldim sabah gidecm brlli bi doktrn yoksa sana Opr. Dr. Mehmet Beysanoglunu onereblrm tecrubeli cok iyi bir dr ablamn eltiside onn kontrlnde dogum yapti ayni zamanda tanidigmz bi hemsirenn uzun yillardr arkadasyms cok ovdu bize..

SekermiNe .!.:
Ben yarina randevu aldim sabah gidecm brlli bi doktrn yoksa sana Opr. Dr. Mehmet Beysanoglunu onereblrm tecrubeli cok iyi bir dr ablamn eltiside onn kontrlnde dogum yapti ayni zamanda tanidigmz bi hemsirenn uzun yillardr arkadasyms cok ovdu bize..
Doktor yokta erkek dusunmuyorum ben ..arkadasim önce aile hekimine git Kontroller orda

Orda kontrTE="rukrukiye, post: 38078258, member: 583484"]Doktor yokta erkek dusunmuyorum ben ..arkadasim önce aile hekimine git Kontroller orda[/QUOTE]
Orda kontrollerin baslasin dedi... Öyle yapacam ..önce aile hekimine....hem artik aile hekimleri cumartesi de calisacak isten izin alma derdi olmaz.

Tanıdıksa sorun olmaz idare eder . sizin istediğinizi yapar hatır gönül için...
diğer türlü devlette paravan arkasına geç soyun geliyorum diyor. konuşmanıza fırsat bile vermiyorlar.
yenı yasalar doktorun oyle bagırmasına musade etmıyo canım oyle bı durumla karsılastıgında dırek bashekıme cıktıgında o doktor agzının payını alıyo alttan muayneyı kabul etmedıgını belırtınce sana bagırma yada zorlama gıbı bı şansı olmuyo

Doğrudur elifeva, post: 38078630, member: 637144"]yenı yasalar doktorun oyle bagırmasına musade etmıyo canım oyle bı durumla karsılastıgında dırek bashekıme cıktıgında o doktor agzının payını alıyo alttan muayneyı kabul etmedıgını belırtınce sana bagırma yada zorlama gıbı bı şansı olmuyo[/QUOTE]
Dogrudur yasalar var ama bu ülkede pekte uygulanmiyo. Uygulanması da adamina gore ..başhekim dediğin adam önce tenezzül edip seni odasina kabul etsin de doktorun agzinin payi kalsin...

Katiliyorum sana rukrukiye bu memlekette ne adalet var ne yasalara uyuluyo.. ama aile hekimi bu konuda ne yapiyo yani nasil bi muayne yapabiliyoki

6.haftadan onceyse alttan muayene yapiliyo ya aile hekimi onu yapmiyo. Kan testi yapip gerekenleri uyarilari soyluyo devlete sevk ediyor.. Bide anne bebek takvimi ile senin kontrollerin bebegin asilari takip ediliyor... Önceki görev yerimdeki aile hekimi boyle söylemişti..

.Merhaba tekrar.iyi dileklerin icin tesekkurler.ben i K inci kontrolde farkli bir ozel hastaneye gittim.doktor ilk basta smear testi aldi sonra da alttan ultrasonla bakti.gergindim ama beni konusmalariylasakinlestirdi ve hic b ir aci hissetmedim.hatta allttan bakarken uzerimi orttu esimide cagirdi keseyi onada gosterdi:) iiçerde biraz kanama gormus progestan verdi.hic hulanmayan midem hu ilacla bulanmaya basladi.onemli bir durum yok kendini sakinmana gerekte yok.eskiden oldugu gibo hayatina devam dedi.hasta degil hamilesin dedi birde.kontrole gidince yine yazarim

Benimde aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…