- 1 Mayıs 2013
- 55
- 24
- 298
devlet hastanesinde istememe gibi bir durum yok malesef bağırıveriyorlar... ama iyi anlayışlı doktorsa başka da ona da pek az rastlanıyor.Yaa ama anneyi strese sokmamak icin istemiyosa alttan bakmaz bikac hafta sonra cagrp karndn goreblrms diyolar..( dis gebelikde kan testnde normal gebelikms gibi cikiyomyms ki
Doktor yokta erkek dusunmuyorum ben ..arkadasim önce aile hekimine git Kontroller ordaSekermiNe .!.:Ben yarina randevu aldim sabah gidecm brlli bi doktrn yoksa sana Opr. Dr. Mehmet Beysanoglunu onereblrm tecrubeli cok iyi bir dr ablamn eltiside onn kontrlnde dogum yapti ayni zamanda tanidigmz bi hemsirenn uzun yillardr arkadasyms cok ovdu bize..
yenı yasalar doktorun oyle bagırmasına musade etmıyo canım oyle bı durumla karsılastıgında dırek bashekıme cıktıgında o doktor agzının payını alıyo alttan muayneyı kabul etmedıgını belırtınce sana bagırma yada zorlama gıbı bı şansı olmuyoTanıdıksa sorun olmaz idare eder . sizin istediğinizi yapar hatır gönül için...
diğer türlü devlette paravan arkasına geç soyun geliyorum diyor. konuşmanıza fırsat bile vermiyorlar.
.Merhaba tekrar.iyi dileklerin icin tesekkurler.ben i K inci kontrolde farkli bir ozel hastaneye gittim.doktor ilk basta smear testi aldi sonra da alttan ultrasonla bakti.gergindim ama beni konusmalariylasakinlestirdi ve hic b ir aci hissetmedim.hatta allttan bakarken uzerimi orttu esimide cagirdi keseyi onada gosterdi:) iiçerde biraz kanama gormus progestan verdi.hic hulanmayan midem hu ilacla bulanmaya basladi.onemli bir durum yok kendini sakinmana gerekte yok.eskiden oldugu gibo hayatina devam dedi.hasta degil hamilesin dedi birde.kontrole gidince yine yazarimCok tesekkur ederm canim yaa senin bebeginde hayirli olsun Rabbim saglikla kucagmza a.bende aslinda daha besinci hafta icindeyim ve hala doktra gidememstm ama en cok sen rahatlattn Iicimi pazartsi hemen gidecm insallah keseyi daha goremyz ama enazindn doktr kontrolne girms olrm.. sana ilac basladlrmi prki canm
Tahmini dogum zamanimiz ayniymis :) tebrik ederim seni de.
Ilk 2 ay alttan muayenebin zarari olmaz demisti bana dr.
Ben gecen hafta gttim kontrole ama hamile oldugumu bilmiyordum ve vajinal muayene yapmisti. Daha dun ogrendim idrar testi ile. Haftaici dr a tekrar gidecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?