Yeni hamis olan arkadaslr ilk muayeneyi nasil yapiyolar aciillll yardim lutfen :(

Korkuyrm canm yaa bazilari boyle alttan muayenyle bebegni kaybeytms bide kasik agrim var birazda vajinam dar acikcasi aciycak yanls bi harekt yapacm kendmi kasacam diye korkuyrm
Bu kadar canin tatli ve bukadar vajinan darken nasil hamile kaldin nasil dogurucan acabasa tobbe tobe

sezeryan böyle durumlar için var tatlım .. sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsin.
yiiilllar oncede sezeryanla doguruyorlardi zaten boyle dimi vajisi darmis o darlik varsa bebek icin gercekten onu doktor soyluyor zaten mecburen sezeryan yapiyorlar vajim dar muayene olamam canim yanar kasarim ederim afedersin nazliliktan baska birsey degil daha baska birseylede sozlerimi desteklerdimde ban yemeye gerek yok

ilk muayenede doktorlar bakıyorlar. takipleri ona göre yapıyorlar.
muayenede oldun muydu sen.

ilk muayenede doktorlar bakıyorlar. takipleri ona göre yapıyorlar.
muayenede oldun muydu sen.
Muayene olundugunu biliyorum onun icin diyorum fazla nazlilik diye acir eder vajim dar diye birsuru kadin muayene oluyor sonucta bi kendisi mi dar .. benimkine ultrasonda bakilmisti 6+3 tu galiba tam hatirlamiyorum sonra kurtaj oldum zaten

Muayene olundugunu biliyorum onun icin diyorum fazla nazlilik diye acir eder vajim dar diye birsuru kadin muayene oluyor sonucta bi kendisi mi dar .. benimkine ultrasonda bakilmisti 6+3 tu galiba tam hatirlamiyorum sonra kurtaj oldum zaten
ben bebek için değil de mantar için iki kere alttan muayene oldum ilki korktum heyecanlandım. birazcık acıdı ama ikincide hiiç acımadı... yum gözünü acı olmasın diye doktor zaten kayganlaştırıcılar sürüyor alete... ne oluyor demeye kalmadan doktor muayeneyi yapıyor ekranda gördüklerini söylüyor sende rahatlamış oluyorsun...
naz illaki olacak

bazısının canı fazlaca tatlı oluyor ondandır.

Rica ederim canm.. Cok sukur gecen hafta sali gunu ilk muayenemi oldm doktorm cok iyi cikti sukur ben bisey demeden korktgmu anladi heralde direk gec karnini ac dedi ve karnmdan bakti cok kucuk keseyi gorduk cok mutlu oldum :) ama ici gozukmydu tabi iki hafta sonra gel dedi bakalim haftaya tekrar gidecm ozamnda insallah kalp atisini duyarim.. ama bana hicbi ilac vermedi haftaya gittgmde kan tahlili yapilack..

[QUOTEsivrikose, post: 38177583, member: 630270"]Bu kadar canin tatli ve bukadar vajinan darken nasil hamile kaldin nasil dogurucan acabasa tobbe tobe[/QUOTE]
Nasil hamile kaldigimi anlatmaym istersen ! Hamilelik ilerledikce vajinada buyuyo bilmiyosn herlde bu sekilde konstgna gore ! Herkesn cani tatlidr nasil doguracagma gelincede Rabbim sabrini verir insallah sen kafani yorma yani sivridil ! Burda herks birbiryle korkusnu endisesni paylasiyo ve herks birbrini rahatlatmya calisiyo farknda degilsen bu siteye yorum yapma milletide germe !!

Sivrikosemisin sivridilmisin nesin benim darligim senimi gerdi? Heryerde herkse yazmssn cokmu dokundu sana darligi? Senn soyleyemedgni ben soylym isstrsn sennki sarktida ondanmi zoruna gitti benmkinn darligi? Ister naz ederim ister etmem sanane bee kafana gore yazip duruyosun yok naz ediyo yok bilmem ne! Benim hakkimda birdahaa paylasm yapma agzni topla !!

Senın adına cok sevındım.kalp atışlarını duyunca yaz yıne

Slm şekermine bende geçen hafta kalp atışını duydum çok güzeldi inşallah sende duyarsın nereye hangi hastahaneye gidiyorsun?

Senın adına cok seIındım.kalp atışlarını duyunca yaz yıne
Sagol canm yaa carsmba gidecktm ama bu pazartsye alabldm randevuyu Iinsallah duyarim yazarim yine dua edin..
Slm şekermine bende geçen hafta kalp atışını duydum çok güzeldi inşallah sende duyarsın nereye hangi hastahaneye gidiyorsun?
Mrb canim sen kacinci haftada duydun kalp atisini bide nerden baktilar karnindanmi? Ankaradym ben etlikteki zubeyde hanim buyuk doguma gidiyrm sen?

Slm şekermine ben 7+4 de duydum sende rahat duyarsın inşallah benim ilk kontrolden beri hiç alttan bakmadı hep karnımdan daha 2 kere gittim yani ikisinde de bakmadı ben Eskişehir'deyim yakın sayıliriz

Slm şekermine ben 7+4 de duydum sende rahat duyarsın inşallah benim ilk kontrolden beri hiç alttan bakmadı hep karnımdan daha 2 kere gittim yani ikisinde de bakmadı ben Eskişehir'deyim yakın sayıliriz
Insallah canm yaa cok heyecnliym :)) zaten zor bi durum olmadgi surece alttan bakmiyolrms cok sukur.. Eakisehire gelmstm cok guzel bi sehir.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…