arkadaşlar benim transferin 23. günü bu gün (5 hafta 4 günlük hamile gözüküyorum) ama hiçbir hamilelik belirtisi yok sizce bu normal bir durum mu çok korkuyorum düştü de bebeğim ben hala hamile mi sanıyorum kendimi...
kızlar bir şey söyliycam bana deli diyceksiniz bunun mümkün olmadığını da biliyorum daha bebişim ya da bebişlerim 4 hafta 4 günlük...ben rahmimde tamı tamamına 2 tane bir şeyin kıpırdadığını hissediyorum biri sağ biri biraz sola yakın tarafımda ağtı değil sancı değil sadece bir kıpırtı...herkes böyle bir şey olamaz diyor.peki diyorum bu hissettiğim ne o zaman? ara sıra kıpır kıpır ediyorlar anlık bir şey psikolojik falan da değil...kafam karıştı CüvCüv
walla midem yanmasa ben de hamile değilim dicem bakalım cuma günü gidiyorum kontrole görücem allah kısmet ederse bebişimi inşallah kalp atışlarını da duyarım normalde 6+2 de falan duyanlar var sanıyorum.o zaman 6+4 olcam inşallah yarabbim sorun çıkmaz:Saruboceq::Saruboceq: üfff bunun her aşaması stres yahuu.. :asigim:
Meraba eyetkiner ben de izmirdeyim siz nerde tedavi oldunuz yazarsan sevinirima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?