Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Kızlar topiğimizi merak eden arkadaş kimse? benim vc.ye bile gidemediğimi daha okumamış heralde.

Arkadaşım biz oraları çoktan geçtik.....Sen geride kalmışsın.

Senden ricam daha dikkatli takip et biziiiiiii.

Sonra çok üzülürsünnnnnnnn

Son düzenleme:

dorukkcum benimkilerde aynı dönemlerde aynı şekilde hiçbirşey yemiyorlardı dahada kötüsü kız biberonu almak istemiyordu bir gün boyunca aç kaldı benide emmiyordu epey süre anne sütünü kaşıkla yedirmek zorunda kaldım yarısını dışarı akıtıyordu delirecektim nerdeyse hiç canını sıkma geçici bir süre oluyor.Ben safra kesesi ameliyatı olduğum dönemde mama yediler sonrasında bu seferde anne sütünü istemediler bende 30cc mamanın içine 60cc anne sütü koyup verdim lıkır lıkır içti kandırdım yani onuşimdide oğaln biberon istemiyor iki gecedir aç devam sütü yapırum biberonu almıyor başlıyor ağlamaya süt içmeside lazım napcam bilmiyorum

valla canım az önce sinirimden ağladım ya kaşıklada yemiyo bibronlada yemiyo irem. beren yedi çok şükür. suratımı pıskırttı. allahım sabır dedim attım beşiğe açlkdan ağlıyo ya.. sinir oldum napcambilmiyorum..

kızlar anne sütüyle mamayı karışık versem bişi olurmuki ya???
artvinli sen demişdin bana dimi onun bi ayarı var küvezde öle veriyolar die. off öle versem alırmı acaba...

ikoncannnnn seni gördümmm :))))naber
eğer karşılaşdığım ikoncansan tabi:)

Son düzenleme:

Son düzenleme:
çok kalabalığız kızlar DAYANIŞMA SÜPER
dünyası küçük olan biz değiliz hepimiz eğitimli kendini geliştirmiş insanlarız çoğumuz bebekler yüzünden evde ve hava atma böbürlenme gibi bir derdimiz yok hanım bizi beğenmemiş ama kendi adıma ayıptır söylemesi estetik eğitimimi pariste aldım
bu yaklaşımı ve tavrı çok ayıp
canancığım hastanedekini bilmiyorum ama evdeki 1 aylık bebek gibi yeni yeni algıları açıldı beni ve babasını tanıyor gözünü dikiyor ama görüp görmediğin bilmiyorum takip yok henüz dr lar herşeyin normal olduğunu söyledi
kızlar soruma cevap vermediniz ısıtıcaları yakmaya başladınızmı?bebekleri nasıl giydiriyorsunuz??mamadan bıktı ne yapayım?

hayatım ben doğalgazı yakalı çok oldu... bebekleride aüstteuzun kol badi eşofman yelek altta kilotlu çorap eşofman patik şeklinde giydiriyorum.. bende mama yediremiyorum birce ya((

dorukcuğum yemiyor deli oldum anne sütünü verdim 80cc içti sonraki öğünde mama verdim yemiyor
dr a sordum başka mama verme düzeltilmiş 2 aylık olana kadar prematil yada pdf ver dedi onlarıda yemiiyor aç uyudu şimdi mamayla anne sütünü karıştırmayın ayrı verin dediler barsaklarını bozabilirmiş

ayyyyyy bi uyuyayım dedim yokkk yaaaa tepemdeler...size bakem çıkacağım ...

çamaşır asacağım balkondan toplayacağım....

ayyy sonrada mıçmaya gideceğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bircecim ben doğalgazı yakalı çok oldu.Evler soğuk oluyor.
Ama ufoda süper ısıtıyor varsa yak derim ben.
Bebekler bizim gibi değiller üşüyebilir hatta üşüyordur.
Bende yağızı bir kolsuz çıtçıtlı badi,birde uzunkollu badi,üstünede penye giydiriyorum duruma göre yeleğide oluyor.
Altınada külotluçorap ve pijama giydiriyorum,çorabın üstünede patik giydiriyorum.

dorukcum ben cerrahpaşadan dr.duymuştum anne sütüyle mamayı siz karıştırmayın demişlerdi.
Hemşireler karıştırıyormuş gerçi,siz anlamazsınız demişlerdi.Ben hiç karıştırmadım.Sütüm sağdım az olduysa 2,3 saat sonra tekrar sağdım biriktirip verdim.

ben yazmıştım ama görmedin sanırım bana 4 kilo olana kadar pre aptamil ver dediler ama ben 3.5 kilo falanlardı aptamil 1 e geçtim bişey olmadı ama seninkiler ileri prematüre zatende doktoruna sormuşsun karıştırda ver az bişey sadece tadı olsun ama yinede sen bilirsin
kıyafete gelincede ben çok giydirmiyorum benim çocuklara sıkıntı geliyo
kaloriferlerimiz yanalı 1 ay oluyo bizim

Zaman zaman dırım arkadaşımın yazdıklarınının ben de çok ayrıntılı olduğunu düşündüğüm oluyor, ama şu var ki buradaki arkadaşların çoğunun yüz yüze de görüştüklerini düşününce durum farklı oluyor..
ben çoğunlukla arasıra uğradığım için çoğu arkadaşı fazla tanımıyorum..Zaten istanbul 'da yaşamıyorum..
internet ortamında insanların dünyasının küçüklüğü büyüklüğü bilinmez..
Küçük olsa ne büyük olsa ne..Niye dert olmuş milletin dünyası yeni gelen arkadaşa anlayamadım.....
Kendi büyük dünyasından lütfedip küçük dünyalara girmeye çalışmasaymış

evet canım bakdım. hatta eşim akşam otri beb almış çekdik tüm pisliği 60 cc başka bi biberonla içdi off o bile beni rahatlattı...

burun aspiratörleri varya pompa gibi onlardan kullansanız daha rahat oluyo yıkayıp defalarca kullanıyorum ben ilk zamandan beri bazen serum fizyolojik damlatıyorum ii oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…