öncelikle bu kadar uzun zamandır takip ediyorsan neden yazdığımıda biliyorsundr
ve evet merak ediyolar hatta sende o kadar merak ediyormuşsunki hem üye olmadan takip ediyor üüye oluncada hemen soruyorsun
ama unutmaa meraktan bazen başka şeyler doğarrrrrrrrrrrr
bu sitede üç kuruşluk insanlar tanıdım kendini bi bok sanan
ben çekemediklerinden kudurdular....
nedennnnnnnnnnn ben işte bu kadar şefaffım herkesss olmazz yürek isterr alangirli işler peşinde değilimmmm ....
ben o üç kuruşuluklara cevap vermediğim sürede kendilerini 5 kuruş gördülerr
şimdi sende kendini bi bok sanma diye cvp veriyorum
SANANEEEEEEEEEEEEE KARDEŞİMMM SANANEEEEEEEEEEE BU KADAR BATIYORSAAAAA OKUMAAAAAAAAAA TOMMİKSS OKURR GİBİİİ[
cok tatlisin..samimiyet mi ? cok belli samimi oldugunuz zaten.demekki dunyaniz o kadar kucuk ki birbirinizle konusucaginiz konunuz bebeklerden sonra tuvalet ihtiyaclariniz.tabi buda bir bakis acisi.sende haklisin bu kadar gormusun daha fazlasini gorsen daha farkli seyler yazardiniz.hepinize selamlar.opuldunuz..muhahahhah
BİZİM DARACIK DÜNYAMIZDAN DEFOL GİT MERAKLI MELAHATTTTTTT
ve evet merak ediyolar hatta sende o kadar merak ediyormuşsunki hem üye olmadan takip ediyor üüye oluncada hemen soruyorsun
nedennnnnnnnnnn ben işte bu kadar şefaffım herkesss olmazz yürek isterr alangirli işler peşinde değilimmmm ....
SANANEEEEEEEEEEEEE KARDEŞİMMM SANANEEEEEEEEEEE BU KADAR BATIYORSAAAAA OKUMAAAAAAAAAA TOMMİKSS OKURR GİBİİİ[
cok tatlisin..samimiyet mi ? cok belli samimi oldugunuz zaten.demekki dunyaniz o kadar kucuk ki birbirinizle konusucaginiz konunuz bebeklerden sonra tuvalet ihtiyaclariniz.tabi buda bir bakis acisi.sende haklisin bu kadar gormusun daha fazlasini gorsen daha farkli seyler yazardiniz.hepinize selamlar.opuldunuz..muhahahhah
yok dırımım yok... bu kesin .... neyse.... defol git be!!! defol git... sana mı kaldı... ne görüp görmediğimiz... sana ya da b başkasına kanıtlamak zorunda değiliz... defol...
günaydın kızlarrr...
çok keyifsizim.. kızlar dünden beri beni çok üzüyor... yemiyolar yemiyolarrr açlar yaa...bebelac sevmiyolar heralde dedim aptamil yaptım yok anacım yemiyolar dünden beri sadece öğlen 60 ccakşam 90 cc gecede 60 cc yediler o kadar 7 satte bir beslenirmi bebek ya ben napıcam kızlarrr yardım edin((((
dorukkcum benimkilerde aynı dönemlerde aynı şekilde hiçbirşey yemiyorlardı dahada kötüsü kız biberonu almak istemiyordu bir gün boyunca aç kaldı benide emmiyordu epey süre anne sütünü kaşıkla yedirmek zorunda kaldım yarısını dışarı akıtıyordu delirecektim nerdeyse hiç canını sıkma geçici bir süre oluyor.Ben safra kesesi ameliyatı olduğum dönemde mama yediler sonrasında bu seferde anne sütünü istemediler bende 30cc mamanın içine 60cc anne sütü koyup verdim lıkır lıkır içti kandırdım yani onuşimdide oğaln biberon istemiyor iki gecedir aç devam sütü yapırum biberonu almıyor başlıyor ağlamaya süt içmeside lazım napcam bilmiyorum
cok tatlisin..samimiyet mi ? cok belli samimi oldugunuz zaten.demekki dunyaniz o kadar kucuk ki birbirinizle konusucaginiz konunuz bebeklerden sonra tuvalet ihtiyaclariniz.tabi buda bir bakis acisi.sende haklisin bu kadar gormusun daha fazlasini gorsen daha farkli seyler yazardiniz.hepinize selamlar.opuldunuz..muhahahhah[/QUO
madem senin dünyan büyük sen anlat bakalım dünya büyüklüğü görelim bizde hem daha çok ne gördün onuda paylaş hiç dünyası büyük birini görmemiştim ii oldu buraya yazmanda
çok kalabalığız kızlar DAYANIŞMA SÜPER
dünyası küçük olan biz değiliz hepimiz eğitimli kendini geliştirmiş insanlarız çoğumuz bebekler yüzünden evde ve hava atma böbürlenme gibi bir derdimiz yok hanım bizi beğenmemiş ama kendi adıma ayıptır söylemesi estetik eğitimimi pariste aldım
bu yaklaşımı ve tavrı çok ayıp
canancığım hastanedekini bilmiyorum ama evdeki 1 aylık bebek gibi yeni yeni algıları açıldı beni ve babasını tanıyor gözünü dikiyor ama görüp görmediğin bilmiyorum takip yok henüz dr lar herşeyin normal olduğunu söyledi
kızlar soruma cevap vermediniz ısıtıcaları yakmaya başladınızmı?bebekleri nasıl giydiriyorsunuz??mamadan bıktı ne yapayım?
ayyyyyy bi uyuyayım dedim yokkk yaaaa tepemdeler...size bakem çıkacağım ...
çamaşır asacağım balkondan toplayacağım....
ayyy sonrada mıçmaya gideceğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok kalabalığız kızlar DAYANIŞMA SÜPER
dünyası küçük olan biz değiliz hepimiz eğitimli kendini geliştirmiş insanlarız çoğumuz bebekler yüzünden evde ve hava atma böbürlenme gibi bir derdimiz yok hanım bizi beğenmemiş ama kendi adıma ayıptır söylemesi estetik eğitimimi pariste aldım
bu yaklaşımı ve tavrı çok ayıp
canancığım hastanedekini bilmiyorum ama evdeki 1 aylık bebek gibi yeni yeni algıları açıldı beni ve babasını tanıyor gözünü dikiyor ama görüp görmediğin bilmiyorum takip yok henüz dr lar herşeyin normal olduğunu söyledi
kızlar soruma cevap vermediniz ısıtıcaları yakmaya başladınızmı?bebekleri nasıl giydiriyorsunuz??mamadan bıktı ne yapayım?
doruk kızların burunlarına baktın mı tıkalı oluncada ememiyolar
evet canım bakdım. hatta eşim akşam otri beb almış çekdik tüm pisliği 60 cc başka bi biberonla içdi off o bile beni rahatlattı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?