Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

siz yine kendi çocuğunuza yapılanı görmemişsiniz.kızım kucağımda bi tane hamile hemşire vardı kızım emerken uyudu geçerken bacağına öle bi vurduki kemik sesi geldi tak diye düşünün ve bu kadının da çocuğu olacaktı çok ağlattı beni o zamanlar hiç ii bi dua edemiyorum(

merhaba arkadaşlar
benim oğlanda 2 gündür yemiyor prematüre maması yediriyorum dr verdi pdf diye ama bıktı herhalde
evde bebelac da var birde ondan versemmi acaba?gelişimi bozulurmuki?
kızlar evler soğudu yakmaya başladınızmı?ben klima değilde ufo yaksammı?eli yüzü soğumuş arsalın

canancığım benim oğullarım düzeltilmiş 1 aya giriyorlar çok erken doğdukları için ileri derece prematüreler kronolojik doğumlarından değil düzeltilmişten gelişimleri takip ediliyor
hastanedeki oğlum 3kg evdeki geçen hafta 4kg geliyordu ikiside özel mama yiyorlar anne sütüde içiyorlar
1kg dan çok fark var aralarında hastanedeki oğlum gelişimini tamamladı sadece oksijen ihtiyacını bitiremedi morarmaları beslenirken yorulmasından kaynaklı evdekinin hiç sorunu yok şükür

Günaydın hanımlar

tek elimle yağızı sallıyorum,tekiylede çayımı içiyorum aradada size bakayım dedim.

Yav bu yağız efendi beni vc``ye bile yollamıyor,yarım yamalak yapmaktan böbrek hastası olacam töbe töbe.

geçmiş olsun canım.

bende kabızım yarımyamalak kalkıyorum. erteliyorum hep

Son düzenleme:
cts bana işyerimden kız arkadaşlarım gelecek bebek görmeye..

menüyü hazırladım inşallah yetiştirebilirim...

biz yine aşı olduk geç vurulduğumuz için hepatit b yi bir hafta sonraya bırakmışlar kızımın kulağını da gösterdim içinde et var büyüyordu doktor önemli birşey değil dedi kilolarına bakıldı umut 1 haftada 300 gr almış o kadar dikkat etmeme karşılık.sağlık ocağı kalabalıktı ve herkes grip aklım çıktı bize bulaşacak diye köşe bucak kaçırdık bebişlerimi inşallah bulaşmamıştır huylandım çok öfff ne pimpirikliyim bıktım kendimden.
dorukcum özge de 4 aylıkken 5 saatte bir yiyordu doktora götürmüştüm zorlamam gerektiğini söyledi gelişimi durur dedi ki öyle oldu o ay ne kilo aldı ne uzadı hiç gelişmedi sonra zorla yedirdim ben de düzeldi midesi hemen küçülürmüş dikkatli ol derim
dırımcım ne güzel karabasanlar dağılmış ömere de çok geçmiş olsun

selammmmm....

aman bu gece herkez bir uykusuz geçirmiş benimkilerde anam sabaha kadar mıkır mıkır uyumadılar uyuzlar......bende şimdi bir duş aldımda rahatladım valla gözlerim yanıyor uykususzluktan.....

pöfff tatile ihtiyacım varrrrrr tatil istiyorummmm.....

dirim herşeyn yolunda olmasına sev,ndim...
çok yorgun hissediyorum kendimi kızlar yaaaa.dopinge ihtiyacım varrrr.
3 ayda çöktüm mü ne
bende ölesiye dövülmüş gibi yorgunum....

ya bi huzursuzlukları vardır hastamı oldular acaba bak bakalım 2-3 gün sonra geçmezse dr ara bi sor iyice iştahsızlaştlar ne yapayım de belki milumil felan verir sana
delimi o krı yawww niye vuruyor uyansın diyeee
allah onun belasını versin bebesi onu hiçç ama hiççç uyutmasın gündüz uyusun gece ayağa dikilsin

hareket gelişimleri nasıl mesela 3 aylık bebek bakar görür gülebilir mesela yada aesle rçıkarır ikiside bunu yapabiliyolarmı yoksa 1 aylık bebek gibilemri

yavrum sanada bez alalaım analı oğllu bağlayın altınızı hahaha

cts bana işyerimden kız arkadaşlarım gelecek bebek görmeye..

menüyü hazırladım inşallah yetiştirebilirim...
kolay gelsinnnn

offfffffffffffffff
benimde tatile ihtiyacım var şöyle bir hafta aralıksız uyusam geceleri toplanacam ama nerdeee bide 1 hafta bıyunca yemek temizlik deridm olmasın çocuklarıma bakarım gene 3 şey istiyom
yemek yapmayayım
temizlik derleme toplama yapmaayyaım
bide geceleri aralıksız uyuyayımmm

bizim dün geceki nöbetimiz saat başıdan yarım saate bir edüştü fazlası ile yorgunum daha pijamaalrımı çıkarmadım başım çatlıyo evi süpürecektim sözüm ona ama yok yapamıyacam mkineye çamaşır attım ayrıca yatak odasında 3 gündür katlanmayı bekleyen çamaşırlatr var katlamak için ilhamın gelmesini bekliyorum

slm kızlar siz gene iyisiniz ben bebeklerden pc başına bile geçemiyorum artık kafayı yiyecem oğlum uslu ama kızım tam bir kucak hastası uyusa bile ayağımdan indimmi uyanıyor nasıl anlıyor bırakıldığını anlamıyorum

merhaba, uzun zamandir sizleri okuyorum.bana garip gelen bir konuyu sormak istiyorum.neden bu kadar ayrinti veriyorsunuz.cay demledim.su yemegi yaptim.komsu geldi falan.bu kadar ayrinti vermeniz garip degil mi?herkes sizin nerdeyse tuvalet ihtiyaciniza kadar yazdiginiz ozelinizi merak ediyor mu ?

bu kadar uzun süredir bizi takip ediyorsanız ne kadar samimi olduğumuzu da anlamış olmanız gerekir diye düşünüyorum birbirimizin sıkıntılarını paylaşıyoruz burda olduğu gibi yüzyüzede görüşüyoruz neden bu kadar yadırgadınız anlayamadım....yada bu kadar yakın arkadaşlık mı görmediniz acaba.....

öncelikle ilk mesajını biizm topiğe ayırdığın için teşekkür ederiz

ama kaçırmışsın tatlım biz 1 sayfa öncesinde tuvalet ihtiyaçlarımızıda yazıyoruz buraya hatta bi arkadaş kabız olduğunuda yazmış
yani biz bu kadar samimiyiz çay demlemeyi özel görmüyoruz komşumuzun bize gelmesini özel olarak görmüyoruz biz

isteyenin bi yüzü kara
vermeyen zenci nerom hahahah

bu kızlar çok cadı şekerim maalesef...

dırımımmmm, mümkün müdür bilmiyorum ama şu topiğe girişi kısıtlayamaz mısın? bi kazen e sorsana; anlayamadığımmadem garip geliyor neden takip ediyorsun, e hadi ettin ; sanane bizden

evet evet dirimim kapat şu topiği alakasız insanlara...
eee... uzun zamandır gelemedim kızlar wc deydim zuhahahahahahahahahahah....
nabersiniz? benim kızlar nezle ailecek dökülüyoruz... off ya ne zaman bitecek bu hastalıklar... hasta olduklarında beni wc ye bile göndermiyorlar......

öncelikle bu kadar uzun zamandır takip ediyorsan neden yazdığımıda biliyorsundr

ve evet merak ediyolar hatta sende o kadar merak ediyormuşsunki hem üye olmadan takip ediyor üüye oluncada hemen soruyorsun

ama unutmaa meraktan bazen başka şeyler doğarrrrrrrrrrrr
bu sitede üç kuruşluk insanlar tanıdım kendini bi bok sanan
ben çekemediklerinden kudurdular....

nedennnnnnnnnnn ben işte bu kadar şefaffım herkesss olmazz yürek isterr alangirli işler peşinde değilimmmm ....

ben o üç kuruşuluklara cevap vermediğim sürede kendilerini 5 kuruş gördülerr

şimdi sende kendini bi bok sanma diye cvp veriyorum

SANANEEEEEEEEEEEEE KARDEŞİMMM SANANEEEEEEEEEEE BU KADAR BATIYORSAAAAA OKUMAAAAAAAAAA TOMMİKSS OKURR GİBİİİ

Son düzenleme:

çokk merak ediyorumm şahsım adına sadece dırımı değil cananı birceyi neroyu artvinliyi kevseri fatoşu kirpiyi wavy yivs.. herkesi merak ediyorum zevkle okuyorum.. beğenmiyosan takip etme.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…