orda ben 1 hft kadar cansuyu emzirdim. bebekleri besleyeceklerinde uyandırırken hep yanaklarını çimdikliyorlardı. cansununda hep yanağında iz vardı((((((((((((((( ne kadar s.alakmışım neden gidip şikayet etmedim bilmiyorum ((((((((((
Dırım canım benim çok geçmiş olsun..okurken çok üzüldüm,Allah korumuş Ömeri...canım benim yaa..
Dorukcum arkadaşın adına çok üzüldüm,İnşallah Hayırlı sonuçlar alır..
Birce bebişin iyiye gitmesine çok sevindim canım..
Canancım seni aradım bugün öğlen 1 gibi ama telimin şarjı bitti bir kez çaldı kapandı..nolur kusuruma bakma..akşamda doktorlarda süründük arayamadım..
bende doktordaydım yine,Kağan rahatsızlandı bugün..koşturduk durduk,boğazı ilthap kapmış..çok yorgunum..daha yarın için yemek yapıcam,bulaşıkları makineye atıcam...neyse ben gideyim,öptüm herkesi..
Günaydın hanımlar
tek elimle yağızı sallıyorum,tekiylede çayımı içiyorum aradada size bakayım dedim.
Yav bu yağız efendi beni vc``ye bile yollamıyor,yarım yamalak yapmaktan böbrek hastası olacam töbe töbe.
bende ölesiye dövülmüş gibi yorgunum....dirim herşeyn yolunda olmasına sev,ndim...
çok yorgun hissediyorum kendimi kızlar yaaaa.dopinge ihtiyacım varrrr.
3 ayda çöktüm mü ne
ya bi huzursuzlukları vardır hastamı oldular acaba bak bakalım 2-3 gün sonra geçmezse dr ara bi sor iyice iştahsızlaştlar ne yapayım de belki milumil felan verir sanagünaydın kızlarrr...
çok keyifsizim.. kızlar dünden beri beni çok üzüyor... yemiyolar yemiyolarrr açlar yaa...bebelac sevmiyolar heralde dedim aptamil yaptım yok anacım yemiyolar dünden beri sadece öğlen 60 ccakşam 90 cc gecede 60 cc yediler o kadar 7 satte bir beslenirmi bebek ya ben napıcam kızlarrr yardım edin((((
delimi o krı yawww niye vuruyor uyansın diyeeesiz yine kendi çocuğunuza yapılanı görmemişsiniz.kızım kucağımda bi tane hamile hemşire vardı kızım emerken uyudu geçerken bacağına öle bi vurduki kemik sesi geldi tak diye düşünün ve bu kadının da çocuğu olacaktı çok ağlattı beni o zamanlar hiç ii bi dua edemiyorum(
hareket gelişimleri nasıl mesela 3 aylık bebek bakar görür gülebilir mesela yada aesle rçıkarır ikiside bunu yapabiliyolarmı yoksa 1 aylık bebek gibilemrimerhaba arkadaşlar
benim oğlanda 2 gündür yemiyor prematüre maması yediriyorum dr verdi pdf diye ama bıktı herhalde
evde bebelac da var birde ondan versemmi acaba?gelişimi bozulurmuki?
kızlar evler soğudu yakmaya başladınızmı?ben klima değilde ufo yaksammı?eli yüzü soğumuş arsalın
canancığım benim oğullarım düzeltilmiş 1 aya giriyorlar çok erken doğdukları için ileri derece prematüreler kronolojik doğumlarından değil düzeltilmişten gelişimleri takip ediliyor
hastanedeki oğlum 3kg evdeki geçen hafta 4kg geliyordu ikiside özel mama yiyorlar anne sütüde içiyorlar
1kg dan çok fark var aralarında hastanedeki oğlum gelişimini tamamladı sadece oksijen ihtiyacını bitiremedi morarmaları beslenirken yorulmasından kaynaklı evdekinin hiç sorunu yok şükür
yavrum sanada bez alalaım analı oğllu bağlayın altınızı hahahaGünaydın hanımlar
tek elimle yağızı sallıyorum,tekiylede çayımı içiyorum aradada size bakayım dedim.
Yav bu yağız efendi beni vc``ye bile yollamıyor,yarım yamalak yapmaktan böbrek hastası olacam töbe töbe.
kolay gelsinnnncts bana işyerimden kız arkadaşlarım gelecek bebek görmeye..
menüyü hazırladım inşallah yetiştirebilirim...
selammmmm....
aman bu gece herkez bir uykusuz geçirmiş benimkilerde anam sabaha kadar mıkır mıkır uyumadılar uyuzlar......bende şimdi bir duş aldımda rahatladım valla gözlerim yanıyor uykususzluktan.....
pöfff tatile ihtiyacım varrrrrr tatil istiyorummmm.....
günaydınlar sabahn 7 kalktık...ama bu sabah herkes bi relaxx bi relaxx öncelikle çocuklar çok sakin...babaannemiz balım tatlım yapma oğlum diye sesleniyor....
üzerimizdeki kötü enerji gitmiş..
ömerimde gece rahat uyudu ama bandajı açılmış bugün eczaneden sargı bezi ve bant alayım batikonda alsammı acaba yaa ben kapatırım penslerden bişey gözükmüyor anlında....
şimdi size bakem dedim sonra hemen kalkayım kahvaltı yapayım...
nefes cnm çok seviyorsan amcanı etkisi hemen geçmez....bide soğuk kanlı olamıyorum demişsin ..
gel yaz cnm neden içimizi karartacaksın...hepimiz yazıyoruz...özellikle ben kızlara fenalık geldi valla
firdos cnm çok geçmiş olsun bencede deniz diş çıkaracak diş dönemi çocuklarn bünyesi zayıflar ve hasta olur...hayırlısı ile çıkarsınnn
merhaba, uzun zamandir sizleri okuyorum.bana garip gelen bir konuyu sormak istiyorum.neden bu kadar ayrinti veriyorsunuz.cay demledim.su yemegi yaptim.komsu geldi falan.bu kadar ayrinti vermeniz garip degil mi?herkes sizin nerdeyse tuvalet ihtiyaciniza kadar yazdiginiz ozelinizi merak ediyor mu ?
merhaba, uzun zamandir sizleri okuyorum.bana garip gelen bir konuyu sormak istiyorum.neden bu kadar ayrinti veriyorsunuz.cay demledim.su yemegi yaptim.komsu geldi falan.bu kadar ayrinti vermeniz garip degil mi?herkes sizin nerdeyse tuvalet ihtiyaciniza kadar yazdiginiz ozelinizi merak ediyor mu ?
isteyenin bi yüzü kara
vermeyen zenci nerom hahahah
slm kızlar siz gene iyisiniz ben bebeklerden pc başına bile geçemiyorum artık kafayı yiyecem oğlum uslu ama kızım tam bir kucak hastası uyusa bile ayağımdan indimmi uyanıyor nasıl anlıyor bırakıldığını anlamıyorum
öncelikle bu kadar uzun zamandır takip ediyorsan neden yazdığımıda biliyorsundr
ve evet merak ediyolar hatta sende o kadar merak ediyormuşsunki hem üye olmadan takip ediyor üüye oluncada hemen soruyorsun
ama unutmaa meraktan bazen başka şeyler doğarrrrrrrrrrrr
bu sitede üç kuruşluk insanlar tanıdım kendini bi bok sanan
ben çekemediklerinden kudurdular....
nedennnnnnnnnnn ben işte bu kadar şefaffım herkesss olmazz yürek isterr alangirli işler peşinde değilimmmm ....
ben o üç kuruşuluklara cevap vermediğim sürede kendilerini 5 kuruş gördülerr
şimdi sende kendini bi bok sanma diye cvp veriyorum
SANANEEEEEEEEEEEEE KARDEŞİMMM SANANEEEEEEEEEEE BU KADAR BATIYORSAAAAA OKUMAAAAAAAAAA TOMMİKSS OKURR GİBİİİ[
cok tatlisin..samimiyet mi ? cok belli samimi oldugunuz zaten.demekki dunyaniz o kadar kucuk ki birbirinizle konusucaginiz konunuz bebeklerden sonra tuvalet ihtiyaclariniz.tabi buda bir bakis acisi.sende haklisin bu kadar gormusun daha fazlasini gorsen daha farkli seyler yazardiniz.hepinize selamlar.opuldunuz..muhahahhah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?