bircecim oğulların arasında gelişim farkı nasıl mesela küvözdeki oğlun kaç kilo kaç santim hiç onları sana söylüyolarmı bide moraramları feln ciğerleri tam gelişmediği için dimi solunum problemi yaşıyor sıkçadorukcuğum arkadaşın içinde dua ettim hayırlısı olsun canım
nerocuğum kızların çok tatlı Allah bahtlarınıda güzel etsin
kirpiciğim halanın evi bana yakınmış herzaman beklerim ararsın buluşuruz tanışmayı bende çok isterim
canan,firdos,artvinli ve diğer arkadaşlar
ben bugün oğlumu görmeye gittim kanı düşmüş kan vermişler beslenirken morarıyormuş ama genel durumu iyiymiş oksijenden kurtulmasına az kalmış çok güzel görünüyordu kuzum konuştum onunla gel dedim sen nezaman iyileşeceksin dedim gel bir koklayım seni dedim dinledi sonra ağladı biraz çıkarttılar beni dışarı iyi olacak bebeğim
hiççç bişi olmazzzya kızlar size bişey danışacağım benim çocuklar çok gazlılar conformil aldım içmediler sevmediler ama fayda etmişti doğal olarak kaldı o conformil bende aptamille karıştırıp içiriyorum bişey olmaz dimi 3 gündür acaip azaldı gazları ağlamıyolar öle çatlayasıya kadar ağlarlardı bu saatlerde oysaki bişey olmaz dimi
dorukta sötylemiş bebelac ar var ama ben hiç bi uyerde bulamamaıştımhangi markaların varki??
arkadaşım çoğumuz sne gibiyiz akşma kadar evdeyiz sokağa çıkamıyoruz bi komşu bi arkadaş ziyaretinde bulunamıyoruz sadece burası var bizler için arada telde konuşuyoruz arada buluşuyorz ama tek sosyl alanımız burası bak hepimiz herşeyimizi yazıypruz buraya maddi sıkıntımızı çocukların sıkıntısını kocayla kaynanayla kavga ettikmi onu ne bilim mugün keyfim yok diyoruz bu gün kendime şunu aldım diyoruz yani herşeyi buraya yazıyoruz sende sadece takip etme canım en sevdiğin arkadaşınla sohbet edermiş gibi yaz bize kafan dağılsınnnselam arkadaşlar sizleri okudukça kendimden o kadar çok şeyler buluyorum ki birbiriyle derteleşecek insanların olması ne güzel.benim en büyük sorunum bu çünkü eşimin işi nedeniyle adapazarında yaşıyoruz kimsem yok bu şehirde. benim ve onun ailesi ankarada yaşıyor.bütün gün evde yalnızım kapımı çalacak yada gidebileceğim bir allahın kulu yok.ekmek almaya bile çıkamıyorum çünkü bebekleri bırakacak kimsem yok.yıllarca çalışan bir insan için o kadar zorki.bütün gün bebebeklerle konuşuyorum eşim işten gelince hep yorgun konuşmuyor bile benimle zaten 1 saat oynuyor uykuları gelince uyutması bana kalıyor allahdan zor bebekler değiller yatakalrına atınca hemen uyuyolar.doğumdan sonra oğlum hep problemliydi kanı düştü 8lere beslenemedi onunla ilgilenirken (tabii birde yalnız olunca)kızı ihmal ettim oda yanlış yatırmadan kafasında ve boynunda eğrilik oldu tortikollis diye bir hastalık hergün fiziğe götürüyorum o kadar zorki mecburen oğlanıda götürmek zorunda kalıyorum ana kuçağının birini indirip arabaya bırakıyorum sonra çıkıp diğerini alıyorum.kayınvaldemi çağırdım 1 hafta zor kaldı bişeyleri bahane edip gitti annem gelemiyor kardeşim doğum yaptı.kusura bakmayın herkesin derdi kendine yetiyor bende dertelerimle başınızı ağrıttım allaha sığınıyorun bugünlerde geçecek inşallah
Dırım canım benim çok geçmiş olsun..okurken çok üzüldüm,Allah korumuş Ömeri...canım benim yaa..
Dorukcum arkadaşın adına çok üzüldüm,İnşallah Hayırlı sonuçlar alır..
Birce bebişin iyiye gitmesine çok sevindim canım..
Canancım seni aradım bugün öğlen 1 gibi ama telimin şarjı bitti bir kez çaldı kapandı..nolur kusuruma bakma..akşamda doktorlarda süründük arayamadım..
bende doktordaydım yine,Kağan rahatsızlandı bugün..koşturduk durduk,boğazı ilthap kapmış..çok yorgunum..daha yarın için yemek yapıcam,bulaşıkları makineye atıcam...neyse ben gideyim,öptüm herkesi..
amin cnm sağolasın hepimizin çocuklarının bahtını güzel etsin rabbimm...dorukcuğum arkadaşın içinde dua ettim hayırlısı olsun canım
nerocuğum kızların çok tatlı Allah bahtlarınıda güzel etsin
kirpiciğim halanın evi bana yakınmış herzaman beklerim ararsın buluşuruz tanışmayı bende çok isterim
canan,firdos,artvinli ve diğer arkadaşlar
ben bugün oğlumu görmeye gittim kanı düşmüş kan vermişler beslenirken morarıyormuş ama genel durumu iyiymiş oksijenden kurtulmasına az kalmış çok güzel görünüyordu kuzum konuştum onunla gel dedim sen nezaman iyileşeceksin dedim gel bir koklayım seni dedim dinledi sonra ağladı biraz çıkarttılar beni dışarı iyi olacak bebeğim
geldim ömeri uyutuyorum.......
ömrümden ömür gitti.....bayılacaktım nefesim kesildiiii bittim kelimeler yetersiz kızlar...
bu kadar kötü enerji oğluma zarar verdi.....
spora gittim herzamanki gibi yarım saat olmuştuki....kaynanam arıyor ağlıyormu gülüyormu anlamadım ağlama sesi geliyor .......ömerin alnı yarıldı koş diyor nasıl çıktım bilemedim...içeri girdim kapıda ömer alnı açık yüzü gözü elleri kan içinde...ağlıyorum ama kaynanama diyoruki aliyi xxx teyzeye bırak hazırlan taksi çağracağım....kadın diyorki bana xxx teyzenin başı gürültü istemiyoır bırakma hastaneye götüreceğim...ne diyorsun sen bee dedim..gittim kadına kadın koşa koşa çıktı...sitedeki bir iki kadın ne oldu diyor ben ağlamaktan konuşamıyorum.....bakırköy devlete gittik acile doktor baktı hemen acil tomografi dedi...hemen çekildi neyse bişey çıkmadı 3 pens koyuldu geldik eve uyuttum şimdii.....off offfffffffff
ya kızlar size bişey danışacağım benim çocuklar çok gazlılar conformil aldım içmediler sevmediler ama fayda etmişti doğal olarak kaldı o conformil bende aptamille karıştırıp içiriyorum bişey olmaz dimi 3 gündür acaip azaldı gazları ağlamıyolar öle çatlayasıya kadar ağlarlardı bu saatlerde oysaki bişey olmaz dimi
günaydın kızlarrr...
çok keyifsizim.. kızlar dünden beri beni çok üzüyor... yemiyolar yemiyolarrr açlar yaa...bebelac sevmiyolar heralde dedim aptamil yaptım yok anacım yemiyolar dünden beri sadece öğlen 60 ccakşam 90 cc gecede 60 cc yediler o kadar 7 satte bir beslenirmi bebek ya ben napıcam kızlarrr yardım edin((((
Bende yağızın küvezde kaldığı zamanda.Hemşirenin bir bebeğe bakımını ve beslemesini görmüştüm içim cız etmişti.Kimbilir dedim annesi evinde ne acılarla bekliyor kuzusunu.
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?