Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Dırım canım benim çok geçmiş olsun..okurken çok üzüldüm,Allah korumuş Ömeri...canım benim yaa..

Dorukcum arkadaşın adına çok üzüldüm,İnşallah Hayırlı sonuçlar alır..

Birce bebişin iyiye gitmesine çok sevindim canım..

Canancım seni aradım bugün öğlen 1 gibi ama telimin şarjı bitti bir kez çaldı kapandı..nolur kusuruma bakma..akşamda doktorlarda süründük arayamadım..

bende doktordaydım yine,Kağan rahatsızlandı bugün..koşturduk durduk,boğazı ilthap kapmış..çok yorgunum..daha yarın için yemek yapıcam,bulaşıkları makineye atıcam...neyse ben gideyim,öptüm herkesi..

bircecim oğulların arasında gelişim farkı nasıl mesela küvözdeki oğlun kaç kilo kaç santim hiç onları sana söylüyolarmı bide moraramları feln ciğerleri tam gelişmediği için dimi solunum problemi yaşıyor sıkça
yani ne bilimmesela 3 aylık artık sneinkiler 3 aylık bebeğin yaptığı hareketleri yapıyomu
hiççç bişi olmazzz

hangi markaların varki??
dorukta sötylemiş bebelac ar var ama ben hiç bi uyerde bulamamaıştım
arkadaşım çoğumuz sne gibiyiz akşma kadar evdeyiz sokağa çıkamıyoruz bi komşu bi arkadaş ziyaretinde bulunamıyoruz sadece burası var bizler için arada telde konuşuyoruz arada buluşuyorz ama tek sosyl alanımız burası bak hepimiz herşeyimizi yazıypruz buraya maddi sıkıntımızı çocukların sıkıntısını kocayla kaynanayla kavga ettikmi onu ne bilim mugün keyfim yok diyoruz bu gün kendime şunu aldım diyoruz yani herşeyi buraya yazıyoruz sende sadece takip etme canım en sevdiğin arkadaşınla sohbet edermiş gibi yaz bize kafan dağılsınnn

geçmiş olsun tatlım kağana onlar sanırım diş çıkarmaya başladılar diş çıkarma zamanalrı çocuklarda sürekli bi hastalık oluyo belirtilr başta bi kendini gösteriyo ama diş çıkarması 2 ay sürüyor canım hani diş belirtisi yok diyebilirisn ama sık hastalanmalarda genelde diş belirtisi
ara canım mühim değil ne zaman müsait olursan o zaman araaaa

bizde görümcekteydik biraz önce geldik hemen pc me sarıldım 2 hafta sonra bizim bi düğün vardı hattayazdım ya pazar günü gittim bluz felan aldım ama kociş haftaya sivasa gidecek annesini babasını almaya dolayısı ile benim düğün işide yattı 2 çocukla gidemem
görümcem ben seni gelir alırım deid ama olazm öyle ya orada sürekli benimle ilgilenemez çocuklar sıkılır dışarı çıkmak ister kadının üstüne kusar bi süür şey olur kısacası düğünün ortasında eve gelmek zorunda kalırız üstümüz başımızşıkır şıkır yollarda yürüyemeyiz öyle 2 çocuk koca çanta ile pöffff
cumarteside bi arkadaşıma çocuk görmeye gitmeyi düşünüyodum ama görümcek gelecekmiş kaynanaın evini temizleyeceğiz
şimdi kaynana geliyor ya bi program yapacaksam artık onuda düşünerek program yapmam lazım eşim diyoki düğüne gideriz ben sabahtan gelirim diyo sen sabahtan gelsen ne olacak yoldan geliyosunuz benim yemek hazırlamam lazım düğün gündüz düğünü ne zaman sofra kurup kaldıracam ne zaman kuaföre gidip saçımı yaptırıcam ne zaman makyajımı yapıp çocukları hazırlayacam yalan oldu sanırım neyse gün doğmadan neler doğar

dirim canım arkadaşım çok çok geçmiş olsun çocukların hareketli zamanları en tehlikeli zamanları işte pür dikkat olmamaız laızm ama yani biz ikiz annaleride hangi işe koşturalım yawww

firdos cnm geçmiş olsun.......dorukcuğum arkadaşına çok üzüldüm inşallah iyi çıkar sonuçları....

amin cnm sağolasın hepimizin çocuklarının bahtını güzel etsin rabbimm...

ahhh birsenciğim şimdi gördüm çok üzüldüm çoookkk geçmiş olsun kuzuma ah yavrum nasıl canı acımıştır kıyamam ya....

birsen canım çoookk ama çoookk geçmiş olsun..nasıl üzüldüm anlatamam..çok şükür tomografi sonucu bişey çıkmamış..bununla geçmiş olsun terarı olmasın inşallah..ahh bu çocuklar ahh ahh ahhhh..!

ben geldim kimseler yokkk.....aksam üzeri lise arkadaşım geldi bugün için geçen haftadan sözlemişmiştik..çocukların market alışverişi için...eşimde sen git ben çocuklarlayım nasıl olsa dedi...bende gittim eski iş arkadaşıda vardı....benim tandığım onlar yemek yediler bende otlandım....
sonra markete gittik.....ben hemen bebek reyonuna attım kendimi....prima ekonomik kutulardan vardı 120 tanesş 32.9 dı sanırım 2 koli ondan aldım bir pakette uyu oyna aldım ancak denk geldi aylık sayıya ve uyu oyna ile aynı paraya denk geldi normal prima....
12 paket muhallebi aldım gece yatmadan muhallebi yapıyorum kuzulara çok gidiyor...
4 paket 1 kilo bebe bisküvisi aldım...
bal aldım..çocuklara babaymix yoğurtla danino aldım
ikitane damla akıtmaz suluk aldım artık ıslatamayacaklar kendilerini....
devam sütü almıyorum artık...
ev içinse kaşar peynir aldım sütaşın 700 gr 9.9 olmuş...lavoba fırçası domestos ,salça,diş macunu deodorant,eşim işe kahvaltılık götürsün diye iki küçük kap,nutella ve eşimede 10 paket sigara aldım(zıkkımmm içsinn)365 tl tutuuu....
sonra arkadaşlarla oturduk ça içtik sohbet ettik arkadaşını eve bıraktık....beni bıraktı arkadaşım paketlerime yardım etti...bende hemen yerleştirdim...
dişim çok ağrıyor...ve dilimi yara yaptı bıçak gibi keskin ....
yarın dişciye gideceğim başka yolu yokk...

geçmiş olsun diyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim kızlar rabbim burnunun kanadığını göstermesin

dırımmmmm çok üzüldüm canımmm gelmiş geçmiş olsun .annelerin yüregi küçücük bir sıyrıga bile dayanmıyor offffff bide kanlar içinde kendimi düşünemiyorum .kesin bayılmıştım orda .benimde en kötü tarafım soğuk kanlı deyilim hemen kopuyorum allahım hiç bir anneye yaşatmasın bu endişeyi .ömeride aliyide kocaaaaaman öpüyorum.

ben gece iki itibariyle kk dayım uyku yok uyuyamıyorum ne olacak bu halim onuda bilmiyorum .bir ölüm bu kadarmı yıkar hırpalar insanı aglayamıyorum daha kötü oluyorum buraya girsem dagılayım diye şuan oldugu gibi içinizi karartacagım offfff ben nasıl toparlanacagım
SOL YANIMDA BİR ACI...SUSSAM DİLİM YANAR KONUŞSAM KALBİM

günaydınlar sabahn 7 kalktık...ama bu sabah herkes bi relaxx bi relaxx öncelikle çocuklar çok sakin...babaannemiz balım tatlım yapma oğlum diye sesleniyor....
üzerimizdeki kötü enerji gitmiş..

ömerimde gece rahat uyudu ama bandajı açılmış bugün eczaneden sargı bezi ve bant alayım batikonda alsammı acaba yaa ben kapatırım penslerden bişey gözükmüyor anlında....

şimdi size bakem dedim sonra hemen kalkayım kahvaltı yapayım...

nefes cnm çok seviyorsan amcanı etkisi hemen geçmez....bide soğuk kanlı olamıyorum demişsin ..
gel yaz cnm neden içimizi karartacaksın...hepimiz yazıyoruz...özellikle ben kızlara fenalık geldi valla

firdos cnm çok geçmiş olsun bencede deniz diş çıkaracak diş dönemi çocuklarn bünyesi zayıflar ve hasta olur...hayırlısı ile çıkarsınnn

dırımcım ömere çok geçmiş olsunn.umarım en kıa zamanda düzelir.kaynananın belkide aklı başına gelmiştir bu olayla canım.ama kaynanalar hep aynı yakında eski haline dönmez umarımm

canım bende ilk aylar conformil kullandım..gaz için iyi ama doktorumuzun dediğine göre tadı kötüymüş..bizimkilerde sevmemişti..aptamille karıştırıp verdik..

dirim herşeyn yolunda olmasına sev,ndim...
çok yorgun hissediyorum kendimi kızlar yaaaa.dopinge ihtiyacım varrrr.
3 ayda çöktüm mü ne

günaydın kızlarrr...
çok keyifsizim.. kızlar dünden beri beni çok üzüyor... yemiyolar yemiyolarrr açlar yaa...bebelac sevmiyolar heralde dedim aptamil yaptım yok anacım yemiyolar dünden beri sadece öğlen 60 ccakşam 90 cc gecede 60 cc yediler o kadar 7 satte bir beslenirmi bebek ya ben napıcam kızlarrr yardım edin((((

günaydınlar..tam siteye girdim birşeyler yazayım dedim iki tane veli geldi,sonrada arkadaşlarla çay içmeye dalmışım

Hituci hele bir 4.aya girin biraz daha rahatlayacaksın canım..

Dırımcım iyi olmana sevindim..kaynanan da korkmuştur dün ne de olsa torunları..

Dorukcum bebişler hergün aynı olmazki..yemiyorlarsa bırak zorlama,iyice huylanmasınlar..

günaydın herkeseee
umarım bugün herkes için güzel bi gün olur.
bizimde gecemiz berbattı annemlerde kalıyorum dün gece teyzeme oturmaya gittik geceuykusna yatamadılar bi türlü saat gece 1 di ben pes ettim annem uyutmuş artık sabahda 5 de ellerimden öptüler

hiç üzülme canım benimkilerinde ne zaman ne yiyeceği belli değil bazen 30 cc bile içiyolar ben bıraktım artık ne zaman canları isterse yesinler bu sefer yemektende tiksinecekler diye korkuyorum açıkcası

Bende yağızın küvezde kaldığı zamanda.Hemşirenin bir bebeğe bakımını ve beslemesini görmüştüm içim cız etmişti.Kimbilir dedim annesi evinde ne acılarla bekliyor kuzusunu.

:

orda ben 1 hft kadar cansuyu emzirdim. bebekleri besleyeceklerinde uyandırırken hep yanaklarını çimdikliyorlardı. cansununda hep yanağında iz vardı ((((((((((((((( ne kadar s.alakmışım neden gidip şikayet etmedim bilmiyorum ((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…