burun aspiratörleri varya pompa gibi onlardan kullansanız daha rahat oluyo yıkayıp defalarca kullanıyorum ben ilk zamandan beri bazen serum fizyolojik damlatıyorum ii oluyo
ondanda var canım ama hiçbişe yaramadı ya çekmiyoki.. bende ilk zmandan berikullanıyorum serum fizyolojiği. hatta bugün artvinli tek kullanımlıkları birine tamamını ver iyioluyo dedi dr u sölemiş onada. hakkaten tümpisliği çekdiköle...
tatlım ben yakalı epey oldu nerdeyse 1 aydır havaların durumuna göre aralıklı olarak yakıyorumçok kalabalığız kızlar DAYANIŞMA SÜPER
dünyası küçük olan biz değiliz hepimiz eğitimli kendini geliştirmiş insanlarız çoğumuz bebekler yüzünden evde ve hava atma böbürlenme gibi bir derdimiz yok hanım bizi beğenmemiş ama kendi adıma ayıptır söylemesi estetik eğitimimi pariste aldım
bu yaklaşımı ve tavrı çok ayıp
canancığım hastanedekini bilmiyorum ama evdeki 1 aylık bebek gibi yeni yeni algıları açıldı beni ve babasını tanıyor gözünü dikiyor ama görüp görmediğin bilmiyorum takip yok henüz dr lar herşeyin normal olduğunu söyledi
kızlar soruma cevap vermediniz ısıtıcaları yakmaya başladınızmı?bebekleri nasıl giydiriyorsunuz??mamadan bıktı ne yapayım?
zuhahaha... mıç anacım mıççç
canım tek kullanımlık serum fizyolojik tek bebeğe biraz fazla olur. onun tadı çok kötü,çocuğun midesini bulandırır. çok kullanılırsa bebek midesi bulandığından mamayı almaz....ben biraz fazla kaçırırsam kızım kusuyor ki benimkiler 8 aylık...
çok kalabalığız kızlar DAYANIŞMA SÜPER
dünyası küçük olan biz değiliz hepimiz eğitimli kendini geliştirmiş insanlarız çoğumuz bebekler yüzünden evde ve hava atma böbürlenme gibi bir derdimiz yok hanım bizi beğenmemiş ama kendi adıma ayıptır söylemesi estetik eğitimimi pariste aldım
bu yaklaşımı ve tavrı çok ayıp
canancığım hastanedekini bilmiyorum ama evdeki 1 aylık bebek gibi yeni yeni algıları açıldı beni ve babasını tanıyor gözünü dikiyor ama görüp görmediğin bilmiyorum takip yok henüz dr lar herşeyin normal olduğunu söyledi
kızlar soruma cevap vermediniz ısıtıcaları yakmaya başladınızmı?bebekleri nasıl giydiriyorsunuz??mamadan bıktı ne yapayım?
ayy canan bak bu pon pon fikrini sevdim ben... perdenin arasından sallayabilirsin ara ara benim çiçek gibikoca koca ponpon yapcan aslında süper olur kızzz... aynı renklerdede kapı süsü yapcan süper takım:)bayrama al ipleri yapalım sana...
amanınn herşeyi okuman saatlert aldı walla.
dırımcımm büyük geçmiş olsun, cidden çok zor evredesin, iki haşarı erkek çocukla başetmek çoook zor olmalı,Allah kolaylık versin.
nefescimm başın saolsun, belliki zamansız bir ölüm kabullenmek zor, Allah sabır versin canım.
Canancım bizde de var kestane ama çizecek adam yok yaa :)
ya kızlar beslenme konusunda ben de çok acemiyim ama Elif de hergün çok farklı alıyor memeyi, bazı gün deli gibi emiyo bazı gün 5 dkdan fazla çekmiyor uyuyor, uyanmıyor filan. bizimkinin de sık sık burnu tıkanıyor, serum fizyolojik de almadım daha.
bu arada bi wc muhabbeti geçmiş, yaw bende "dur emzirip gidiyim, bi de altını aliyim, uyusun öyle gideyim" derken kabız oluyorum resmenn, ama ağlatıcam artık biraz daha bu ne bööle.
Elif çoook ağlıyor, offf of zor bi gece bizi bekler.
birce35 biz yaklaşık bir aydır doğalgazı yakıyoruz valla.gündüzleri hava iyi olursa kapatıyorum ama geceleri full yanıyor gece soğuk oluyor çünkü yakmayınca.banyo yaptırdığımızda ufoyuda yakıyorum çok evhamlanıyorum üşütecekler diye.ayrıca derece aldık oda sıcaklıını 24-26 arası sabitliyoruz doktor 22nin altına düşmesin bişey olmaz dedi.ben uyandıkalrında örgü yelek giydiriyorum sonra çıkartıyorum bazende penye yelek ama külotlu çoraplarını hiç çıkarmıyorum.
ondanda var canım ama hiçbişe yaramadı ya çekmiyoki.. bende ilk zmandan berikullanıyorum serum fizyolojiği. hatta bugün artvinli tek kullanımlıkları birine tamamını ver iyioluyo dedi dr u sölemiş onada. hakkaten tümpisliği çekdiköle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?