Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

burun aspiratörleri varya pompa gibi onlardan kullansanız daha rahat oluyo yıkayıp defalarca kullanıyorum ben ilk zamandan beri bazen serum fizyolojik damlatıyorum ii oluyo

ondanda var canım ama hiçbişe yaramadı ya çekmiyoki.. bende ilk zmandan berikullanıyorum serum fizyolojiği. hatta bugün artvinli tek kullanımlıkları birine tamamını ver iyioluyo dedi dr u sölemiş onada. hakkaten tümpisliği çekdiköle...

canım tek kullanımlık serum fizyolojik tek bebeğe biraz fazla olur. onun tadı çok kötü,çocuğun midesini bulandırır. çok kullanılırsa bebek midesi bulandığından mamayı almaz....ben biraz fazla kaçırırsam kızım kusuyor ki benimkiler 8 aylık...

tatlım ben yakalı epey oldu nerdeyse 1 aydır havaların durumuna göre aralıklı olarak yakıyorum
kilotlu çorap atlet alt pijama patik uzun kıllu badi yelek

zuhahaha... mıç anacım mıççç

ya yemin ederim kahkahama eşim geldi yanıma ne oluyo diye ay dedim arkadaşın biri bizim tuvaletime takıldı herkesin daha bi mıçası geldi ay allahım ya iyiki geldin nazancım epeyden beri kahkaha atmıyodum sayende attım

Canım benim oğlumun burnu tıkalıydı hemde ne tıkanma öksürükten mahfoluyordu.
O zamanda daha 2 aylıktı,cerrahpaşadaki dr.1 tüpü boşalt hiç birşey olmaz tuzlu su bu zararı yokki demişti.Benim yanımda istedi suyu ve hepsini boşalttı,oğlumda çok rahatladı bizde 1 gün aynı şekilde kullandık yağız tamamen rahatladı.

ay bend ekoca gün sadece bulaşık maknesini yerleştiridm açtım çamaşır topladım katladım yerleştirdim yeni makine açtım onları astım yemek hazırlaıdm allahtan hazırdı sonra sütyen almıştım kalıbını beğenmedim gittim onları değiştiridm sonra bosch a gittim bi makine beğenmiştim 7 kilo yıkıyor 4 kilo kurutuyor hem çamaşır hem kurutma makineis yani akıllı makine çok hoşuma gitti 2081blira bonusa 10 taksit yapıyolar vade farksız kurutma makineside 1200 lira 45dakkada felan kurutuyormuş yoğunlaştırma tarzı bişi yapıyomuş çamaşır makinelerinde deterjan koyduğumuz göz var ya onun daha uzununu düşünün topladığı su orada birikiyormuş o su saf suymuş ütüde felan kullanabilirsinzi dedi
eve geldim eşime diyorumki çamaşır makinesi aldım diyorum gülüyo bana sonra mustafa kemala dönmüş oğlum bak annen çamaşır makineis almış hadi ona kıçınla gül diyor adamı kandıramadım sen almazsın bu kadar borçla diyo deidmki eski makineyi sök yarın yenisi gelecek ama yok kandıramadım çok para ya 2081 lira offf kapı taksidi ile koltukların taksidi olmasaydı alırım vallaha yaaa pöffff neysem eve geldim duş aldım kızımı yıkadım
çay koydum şimdi ocağa çay içeceğiz kocişte kestane çiziyo kestane yiyecz diyettede bende selam söyleyin zuhahahs

ay fatoş çok güzellermiş yawwww
kapı süsünü beendim yapacağım
veletlerimin odasına
ayy
daha onlara doruktan çaldığım perdeyi yapacağım yawww

ayy canan bak bu pon pon fikrini sevdim ben... perdenin arasından sallayabilirsin ara ara benim çiçek gibikoca koca ponpon yapcan aslında süper olur kızzz... aynı renklerdede kapı süsü yapcan süper takım:)bayrama al ipleri yapalım sana...

iyi geceler herkeze .hepinizi seviyorum harikasınız
valla kaç gündür gülmeyi unuttum sağolun emi siz
yeni gelen arkadaşada teşekkürler valla kopardı beniii
misafir olarak ugrar artık arkadaş bizim küçük dünyamıza
kocaman öpüyorum hepinizi

amanınn herşeyi okuman saatlert aldı walla.

dırımcımm büyük geçmiş olsun, cidden çok zor evredesin, iki haşarı erkek çocukla başetmek çoook zor olmalı,Allah kolaylık versin.

nefescimm başın saolsun, belliki zamansız bir ölüm kabullenmek zor, Allah sabır versin canım.

Canancım bizde de var kestane ama çizecek adam yok yaa :)

ya kızlar beslenme konusunda ben de çok acemiyim ama Elif de hergün çok farklı alıyor memeyi, bazı gün deli gibi emiyo bazı gün 5 dkdan fazla çekmiyor uyuyor, uyanmıyor filan. bizimkinin de sık sık burnu tıkanıyor, serum fizyolojik de almadım daha.

bu arada bi wc muhabbeti geçmiş, yaw bende "dur emzirip gidiyim, bi de altını aliyim, uyusun öyle gideyim" derken kabız oluyorum resmenn, ama ağlatıcam artık biraz daha bu ne bööle.

Elif çoook ağlıyor, offf of zor bi gece bizi bekler.

birce35 biz yaklaşık bir aydır doğalgazı yakıyoruz valla.gündüzleri hava iyi olursa kapatıyorum ama geceleri full yanıyor gece soğuk oluyor çünkü yakmayınca.banyo yaptırdığımızda ufoyuda yakıyorum çok evhamlanıyorum üşütecekler diye.ayrıca derece aldık oda sıcaklıını 24-26 arası sabitliyoruz doktor 22nin altına düşmesin bişey olmaz dedi.ben uyandıkalrında örgü yelek giydiriyorum sonra çıkartıyorum bazende penye yelek ama külotlu çoraplarını hiç çıkarmıyorum.

birce bende izmirdeyim biliyorsun ben daha yakmıyorum banyolarının haricinde izmir çok soguk deyil daha bir iki haftaya yavaş yavaş geceleri isteyecek sanırım .bide biz klimayla ısınıyoruz bebekler için çok iyideyil ama başka çare yok buhar makinasını sürekli çalıştırıyorum ayriyetten yoksa hemen hasta oluyor berk şimdi bitane daha almak gerekiyor tabi .

evet benimde aklıma o geldi ama ben kapı süüsnü mutfağa yapmayı düşünüyorummutfaktaki kapıyı çıkaracam gerçi ordada kaçamak sigara içiyoz ama olmazsa önce çocuk odasına yaparım he kız eminönüne gdieyimde alayım ip sen geldinmi yaparız

selam kirpicim uzun bir aradan sonra ilk defa nete girebiliyorum ikizerle hayat cok hizlandi ve ben yetisemiyorum.nasilsin gorusmeyeli elif bebekle hayat nasil gidiyor.

merhaba arkadaslar uzun bir aradn sonra ilk defa nete girebiliyorum bugun kizlarim tam 57 gunluk olduar zaman cabuk geciyor .gun icinde aktivite okadar fazlaki ben yetisemiyorum ikiz buyutmek hem cok guzel hemde gercekten cok zormus sizde durumlar nasil

bircecim izmirde hava hala fena degil doktorumuz 24 derecenin altina duzmeyin demisti oda isisi duserde klimayla biraz isitiyoruz ama hala dogal gazi acmadik.bu arada uzun zamnadir buralarda degildim senin bebislerin nasil oldu ikinci bebeisin kuvozden ciktimi simdi kac kilo oldular.

arkadaslar once serum fizyolojikle temizleyin sonra otri bebe ile cekin cok rahatliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…