Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

bizim yazdıklarımızdan rahatsızsan okumazsın olur biter. bu ne cüret ya. biz ikiz annesiyiz, kendimize 2 dk bile ayıramayan aynı anda 3-5 işi bir arada yapabilen, 24 saat uykusuz ve aç kalabilen, çocuklarımız için 1 günü 1 bardak su içmeden bile geçirebilen, günlerce dışarıya çıkmadan tek odada yaşayabilen insanlarız. bırakta burda paylaşalım istediğimizi..

hayret bişey ya sabah sabah sinirimi zıplattın. sanane kardeşim sananeeeeee!

Son düzenleme:
kahve içennnn????? keyif kahvesi yapcam kendime ohhhh..
ay kızlar akşam eyvah eyvah var heycanla bekliyorum ilk izlediğimde gülmekden yarısını kaçırmışdım:))))

tülüşşş nen yarın gitme sen gel bana kaynanatöre bırakıp çıkak bebeleri....

Canım gelemem yarın ya.Siparişlerimi almam lazım.Cumarteside kapalı oluyor.Önümüzdeki hafta inşallah.Hem gelmişken senin siparişinide getiririm.Olmazsa pazar günü kocişle geliriz.Konuşuruz nasılsa.Bi karnımı doyuram.Şu lanet baş ağrısı geçer belki....

muhatarın karısı bana gelcek boşa bekleme zuhahaha....
ne çalıyon len benden karıyııı bana sözü var bi keremmm

kahve içennnn????? keyif kahvesi yapcam kendime ohhhh..
ay kızlar akşam eyvah eyvah var heycanla bekliyorum ilk izlediğimde gülmekden yarısını kaçırmışdım:))))

aç kapıyı geliyom anammm
nefesi kaçırdık bunuda kaçırmayalım bari

ok canım...konuşuruz.

dün kızlar beni çıldırttı. cansunun gaz sancısı tuttu ve kabızdı.. ağlaya ağlaya gözleri şişti.. sonra gittim 1 cc zeytinyağı sıktım poposuna gaz ilaçlarından verdim. 1 saat sonra gaz sancısıda geçti kakasınıda yapmış pis pis gülüyodu :)

eşim gelince al şunlara bak 2 saat kafayı yicem dedim kendimi attım mutfağa.. ikide bi fatoşşşş diye bağırdı.. yok emzikleri yere düştü yıka.. yok cemre kustu deiştir, yok bunun sırtı nemlimi........ pöffffffff.....

arkadaşlar gelecek onlar için bişeyler yapıp buzluğa attım. kafamdan çıksın en azından diye...,,

cemrenin burnu akıyo bi nazzzz bi nazzzzzzz... 11 de sallamaya başladım tam 2 de uyudu delirdim yaa.. sonra 6da uyandılar mama muhabbeti.........

ya bu cadılar duş bile aldırmıyo bitlenecem yaa.. sabah girdim duşa isterseniz ağlayın dedim.. duştan bi çıktım uyumuşlar.

renklileri yıkamıştım onları serdim balkona hava güzel. şimdide bunların giysileri yıkandı serilmeyi bekliyo.......

yarında temizlik yapıcam

işte öyle..

ha bu arada kabızdım ya dün wc gittim rahatladım şuan kabız değilim puhaaahahahahahah !!!!!

canancım nefesi izlemediğin iyi olmuş bi yerde. ben izledimde kendime bi kaç gün gelemedim..

bu koca milleti hep böyle.bende bırakıyom çocukları bazen.valla bıraktığımda daha çok yoruluyom.en basiti üstüne kusuyo çocuk önlüğü kaymış oluyo hadi hepsini değiştir
benimde işim çok ama depresyonamı giriyom nedir kılımı kıpırdatmadım bugün iş konusunda
kız doruk ne kahvesi bak kılarıda uyarır uyumazlar söylim sana

Kızlar cok hastayım elimi kaldıramıyorum anlamadım yaa...

Cocuklarda dün ateşlendi oglum 38.8 leri gördüm hemen ateş dürücü verdim bugunden beb hastayım onlarda aglayıp duruyo anneme geldim yolda yıgılıp kalıyodum nerdeyse canım annem kosuyo peşlerine bide bana bakıyo ben hasta olmım ya gercekten cocuklarlara bakmak cok zor oluyomus

Hepinizi öptüm ...

mrb
size bişi sormak istiyorum benim sat; 30 eylül ... dün tahlil sonucum 532,8 çıktı ikiz
olma ihtimali varmı .. bu arada ben ikiz kızıyım

merhaba arkadaşlar bende ikiz annesiyim iki oğlum var 5buçuk aylıklar ara sıra okuyorum yazdıklarınızı sohbetleriniz çok güzel bende katılmak isterim aranıza bana da yer varsa :)

Dırımkızına yazmıştım ben cnm :)

ayyyy cnm ne bilem görmedim seni hiçç ondan öle didimmm

ne siparişii kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

mrb
size bişi sormak istiyorum benim sat; 30 eylül ... dün tahlil sonucum 532,8 çıktı ikiz
olma ihtimali varmı .. bu arada ben ikiz kızıyım

cnm tüp bebek olduğundan bişi diyemeyeceğim yaa allah gönlülne göre versin cnm benim

merhaba arkadaşlar bende ikiz annesiyim iki oğlum var 5buçuk aylıklar ara sıra okuyorum yazdıklarınızı sohbetleriniz çok güzel bende katılmak isterim aranıza bana da yer varsa :)

ayyyy nedemekkk canım benimmm gellll gellllllllllllllllllllll vakit buldukca beklerizz herzaman ....sende katıl bizeee

bazıları bizim dünyamızı dar görsede en geniş dünya bizimmm

biz özelizzzzzzzzzzz rabbim herkese nasip etmez aynı anda iiki evlatt

ayyyy annem geldiya çok kızıyorum çok sinirleniyorum
ama şuan bu evde olması beni rahatlatıyor....çünki o asla aslaaa kuzularıma sert davranmıyor...
çocuklarda ona şaklabanlık yapıp duruyorlar...kaynana baksana annene nasıl davranıyorlar diyoo manyak yaaaa.....

neyse sizlerle yazışırken kaynanamın bi komşusu geldi aman bee kadın çakıldı kaldıı

baktım gideceği yok kaklktım çocukları besledim patlıcanları soydum içini hazırladım ...aksma oturma yapacam pilav yapacam....salata bide....

Ek gıdaya geçen anneler ben kendimize yaptığımız portakallı kerevizden kızlarıma verdim bayılarak yediler...mutlaka çoğunuz biliyordur ama ben hem bilgi paylaşımı olsun hemde DAR DÜNYAMIZIN AZICIK GENİŞLEMESİ maksadıyla bu tarifi paylaşmak istiyorum...bebek beslenmesinde çeşitlilik ve değişiklik yapmak çok önemli...sizinde yavrularınızın beğenerek yediği tarifler varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

2 tane kerevizi ve 2 havucu soyup küp küp küçük doğradım...düdüklü tencerye koydum. üstüne 1 orta boy soğan doğradım...yaklaşık yarım çay bardağı szıma zeytinyağı ekledim ve 1,5 bardak su...ben suyun 1 bardağını portakal suyu yarım bardağını içme suyundan koydum...prensip olarak bebeklerime şeker ve tuz vermiyorum ama bu yemeğe 1 tatlı kaşığı kadar toz şeker ekledim. düdüklüde kaynayıp buharı çıktıktan sonra 7 -10 dakika pişirdim. tadı çok güzel...benimkiler 8 aylık olduğundan ben çatalla ezerek yoğurt eşliğinde verdim çok sevdiler....

iyi haberlerim var
hastaneyi aradım dr oksijen bağımlılığı bitti yerkende rahat herşey yolunda böyle devam ederse pazartesi verebiliriz dedi çok mutlu oldum inşallah oğlum yine su koymazda bayramda evde olur
şimdi heyecanlandım sizlere sorularım
1:yanyana yatırsam olurmu?(evdeki kızarmıki?)
2:ikisini nasıl besleme düzenine sokayım?
3:evdeki kucağı alıştı onu kıskanırmı yoksa kardeşini hatırlarmı?
4:en önemlisi cuma günü bayram tatili için kayınvalide,kayınpeder,ve kaynım gelecek bebek yeni çıkmış ve çok hassas olacak onlar kucaklamak öpmek isteyecek herşeye karışacaklar hepside sigara içiyor ben nasıl davranıyımki sinirlenmeyim?bayramım zehi r olsun istemiyorum ama onlara tahammülde edemiyorum

bayılırım kerevize olsada yesek:)

çok geçmiş olsun canım... ay ne güzel en azından annen yakınında acil durumlar için. ah anacım ah gel artık(((

yok test ettim onayladım benimkileri etkilemiyo :)

her zaman bekleriz canım....

menü süper. çok seviyorum patlıcanı ama benim gıcık herüf sevmioooobi kızartmasını yer bi közlemesini.. ay anacım ananda sevimli hatun ya.. çocuklar sevmesinde napsın ne güzel bakıyo valla anan...

tarif çok güzel canım eline sağlık ama ben bu kerevizi sevmedimn sevemedim. ama çocuklara vermek lazım çok faydalı... enginar verilirmi acaba 6 aydan sonra????

1:hayatım ben doğduklarından beri yanyana yatırıyorum
2:sırayla besliyorum önce biri sonra biri genelde aynı saatte acıkıyolar
3:asla kıskanmaz daha çok küçükler ama kucağa alıştıysa yandığının resmdir:)))
4:avlla hayatım sigara hepimizin sorunu benim eşimde içio camda balkonda yapcak bişi yok herkesi uyarıcan eller her sigardan sonra yıkancak mümkünse yüzler ağızlarda çünküoğlun daha çok küçük ve hassas.. alınan alınsın gücenen gücensin. hiçbri evladından önemli olamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…