iyi haberlerim var
hastaneyi aradım dr oksijen bağımlılığı bitti yerkende rahat herşey yolunda böyle devam ederse pazartesi verebiliriz dedi çok mutlu oldum inşallah oğlum yine su koymazda bayramda evde olur
şimdi heyecanlandım sizlere sorularım
1:yanyana yatırsam olurmu?(evdeki kızarmıki?)
2:ikisini nasıl besleme düzenine sokayım?
3:evdeki kucağı alıştı onu kıskanırmı yoksa kardeşini hatırlarmı?
4:en önemlisi cuma günü bayram tatili için kayınvalide,kayınpeder,ve kaynım gelecek bebek yeni çıkmış ve çok hassas olacak onlar kucaklamak öpmek isteyecek herşeye karışacaklar hepside sigara içiyor ben nasıl davranıyımki sinirlenmeyim?bayramım zehi r olsun istemiyorum ama onlara tahammülde edemiyorum
cnm benim çok sevindim gelişmelere cnm
hayırlısı olsun
şimdi sorularına tek tek cvp vereyim cnm
1)ben başından beri ayrı yatırdım....varsa yatağı ayrı yatır cnm o hastaneden gelecek sonuçta
2)valla aynı saatte tek kaseye tek kaşıkla yedirdim hep yanyana yatırdım beslerken
3)kıskanma, kucaktan anlamazlar cnm bence çok küçüklerr cnm
4)cnm bebeğinnn herşeyden ve herkesden çok önemli bunca zaman ayrı kaldın
ne hallerden döndünüz ...sigarayı içmeyeceklerrrrr baştada eşin içmeyecek cnm
o içerse gerisi hayli hayli içerrrr.....sonra kucağa vs. aldırma cnm en ufak mikropta
hastaneye geri döner......bunları başarabilmen için cnm eşinle bir ağız olman gerek
eşinde ailesine laf söyleyemiyorsa ...tavrın koy şimdiden....valla benim çocuklarımın senin gibi durumu yoktu ...hemşire iyi bak demişti bana yoksa geri gelirsiniz dedi
bende herkese söyledim kimse gelmedi bizi ziyarete amcaları bile 23 günlükken geldi...
ve şuan konuşmadığım eltim...bu sebepten görüşmüyoruz..bebekleri görmeye geldiler...dışarıdan geldiler ellerini yıkamadılar üstelik sigara içiyor tırnaklar ojeliii...ve ömerimin ağzına parmağını sokumuş bana diyorki bu çocuk aç...bende değil yenge dedim..yeni yedirdimm...sonra hadi içeride oturalım diyip oturma odasına götürdüm bunları..ama kadın ikinci kez gitmiş yine parmağını sokmuş ağzına....yine aynı kelimeyi söyledi ...bende bütün herkesin içinde nereden anladın dedim...parmağımı emiyor dedi...
bende senin parmağının ne işi var ağzında dedim....elimiz temiz heralde dedi...bende ne olursa olsun sonuçta trnaklarında oje var pis dedim....bozuldu bişey diyemedi..kaynımda 10 dk.sonra topladı çoluğunu çocuğunu gitti ogün bugün görüşmüyoruz..konuşmuyoruz..sadece kaynımın nişanı için resmi görüştük oda kendisi geldi öptü beni...ama hala konuşmuyorum....çocuklarıma laf diyen zarar veren kimseyi affetmiyorum...ve burnundan getiririm :84:
:95::95:
ayyy delisinnnn
anacığım yaw benim bu kızlar misafir gelince sapıtıyorlar ne uyuyorlar ne yiyorlar nazaramı geliyorlar anlamıyorm......basbas bağırıyorlar......
çocuklar kalabalıktan hoşlanmazlar cnm...ondan huzurusuz olup huysuzlaşıyorlar cnm:82:
kızlar size bişey sormk istiyorum ek gıda olarak bebeklerinize neler veriyosunuz bi günlük menü nasıl oluyo mesela?? bizimkiler ek gıdaları aralarda yiyolar ama bi öğün oluşturcak şekilde olmuyo ve 3 saatte bi açlık krizleri tutyo o zman mutlKa biberonla beslenmek istiyolar kaşık kesmiyo sanırımbende mama dışında pek biberon kullanmak istemiyorum kaşıkla beslenmeye alışsınlar diye napmalıyım acaba??
valla cnm ben 4 ay bitiminde başlamıştım...sabah sütünden sonra saat 11 gibi bir kavonoz meyve yediriyordum...ikisi 2 kavanozu bitiriyordu.....aksam 5 gibi pirinç muhallebisi veriyordum cnm .....sonrada yoğurta geçtik....5 ayda çorba iile
ikiz anneleri yada bekleyenler yada cogul gebelıkler sıze sormak ıstedıgım bır sey var yanlıs yerdemıyım bılmıyorum ama:)) ben yenı hamılelıgımı ogrendım blast transferın 12.gun 578 15.gun 2170 bu degerlere gore bılgısı olan varmı cogul gebelık olabılırmı?
cnm ben 11.gün 316 çıkmıştı cnm sonuç ikizz
ya benimkilerin salyası arttı. bide ellerini ısırıyolar. diş çıkarma belirtisi gibi geldi bana yaa
dorukcum senle aynı aydayız. sizinkilerde varmı diş çıkarma belirtileri?
genelde bu dönemde başlar salyalar cnm 7-8 ayda gelecektir dişiniz muhtemelen
ay kızlar 5 gün sonra 6 aylık olucaz yahu nasıl hızlı geçiyor zaman inanamıyorum.....
eeeeeeeeeeeeeeeeeee zamannnnn buuu akıp gidiyorr