iyi haberlerim var
hastaneyi aradım dr oksijen bağımlılığı bitti yerkende rahat herşey yolunda böyle devam ederse pazartesi verebiliriz dedi çok mutlu oldum inşallah oğlum yine su koymazda bayramda evde olur
şimdi heyecanlandım sizlere sorularım
1:yanyana yatırsam olurmu?(evdeki kızarmıki?)
2:ikisini nasıl besleme düzenine sokayım?
3:evdeki kucağı alıştı onu kıskanırmı yoksa kardeşini hatırlarmı?
4:en önemlisi cuma günü bayram tatili için kayınvalide,kayınpeder,ve kaynım gelecek bebek yeni çıkmış ve çok hassas olacak onlar kucaklamak öpmek isteyecek herşeye karışacaklar hepside sigara içiyor ben nasıl davranıyımki sinirlenmeyim?bayramım zehi r olsun istemiyorum ama onlara tahammülde edemiyorum
bu çok üzel bi hbriyi haberlerim var
hastaneyi aradım dr oksijen bağımlılığı bitti yerkende rahat herşey yolunda böyle devam ederse pazartesi verebiliriz dedi çok mutlu oldum inşallah oğlum yine su koymazda bayramda evde olur
4:en önemlisi cuma günü bayram tatili için kayınvalide,kayınpeder,ve kaynım gelecek bebek yeni çıkmış ve çok hassas olacak onlar kucaklamak öpmek isteyecek herşeye karışacaklar hepside sigara içiyor ben nasıl davranıyımki sinirlenmeyim?bayramım zehi r olsun istemiyorum ama onlara tahammülde edemiyorum
canım sigara içeceklerse yani bebek onlar gidene kadar eve gelmese daha iyi olur yani...kesinlikle içirme. yaa düşüncesi bile beni gerdi sinirlendirdi....balkonda, camda içeriz hepsi hikaye. içeri girdikleri an sigaranın yarı pisliği üzerlerine sinmiş olacak...kucaklarına almasalarda çocukla aynı ortamda bulunmaları bile bebeğe zarar verir...gelmesinler net bir dille söyle yada hiç içmesinler...bu yavru çok savunmasız daha yeni kendi kendine nefes alıp veriyor sigarayla adının birlikte geçmesi bile ürkütücü...off çok sinir oluyorum böyle düşüncesizliklere...yani bence tüm tavrını koy ya hiç içmesinler yada hiç gelmesinler...
şükürler olsun kızlar bugün çok güzel beslendi:))))
demekki burunlarından dolayıymış hadi geçmiş olsun..
artvinli dr brown sun 2 numaralı ucunu aldınmı canım nasıl akışı???
yada kullanan varmı kızlar??
günaydın herkese hayırlı sabahlar...umarım herkes iyidir
dün sonuçlarımı aldım dr. herşey yolunda dedi.kanım iyiymiş çok şükür.sırt ağrısıda emzirdiğim için oluyormuş.göğüsle sırt arasındaki bağlarla alakalıymış.ağrı kesici alabilirsin dedi.bide hamilesin dedi.neeeee dedim.şaka şaka dedi.güp diye gidiyordum orda.
herkese
len benimkide 4 de uyandı uyuz zaten 1.30 zor uyuttm valla komalık oldum 2 gündür uykusuzuluktan....ay benim bebeler bu gece saat 4 e kadar uyudular 4 te kızım mıçmış altını değiştrdim e haliyle uyandı 5 e kadar onu salladım sonra6.30 ta oğlan uyandı yani bu gece güzel bi geceydi
gece kızı yanımda uyutmuştum sabah uyanmış ben sesnini duyuyorum yanına oyuncak koydum ben azıcık daha kestirmenin peşindeyim ..
sağında ben yatıyorum solunada yastık koyuyorum giderse düşmeisn diye anam bi kalktım yorganı aşarak ayak ucuma gitmiş seni çatlak dedim bi tuttum vallaha günden güne tehlikeleşiyoruz tuvalete girmeler başladı iç çamaşır çekmeceme yürütece bindilermi boyları yetişiyo alıp alıp atıyolar
banyonun yanına yerleri sildiğim mopu bırakmıştım ucundada paspası var bi baktım emekleyerek gelmişler onunla oynuyolar pisliğe dokunduklarınamı kızayım mopun kafasına düşme ihtimalinemi kızyaım bilemedim
ama gündn günede şirin oluyolar dvrimin yüzünü buruşturarak bi gülmesi var hayran kalıyorum hele o mustafanın badem gözleri ile bana bakışı offyiyesim geliyor ya bazen hırsımı alamıyorum sevmekten ısırıyorum....
geçmiş olsun şekerim.....Kızlar cok hastayım elimi kaldıramıyorum anlamadım yaa...
Cocuklarda dün ateşlendi oglum 38.8 leri gördüm hemen ateş dürücü verdim bugunden beb hastayım onlarda aglayıp duruyo anneme geldim yolda yıgılıp kalıyodum nerdeyse canım annem kosuyo peşlerine bide bana bakıyo ben hasta olmım ya gercekten cocuklarlara bakmak cok zor oluyomus
Hepinizi öptüm ...
hiç belli olmaz eşimin akrabasının 800 civarı çıkmıştı tek gebelikti....mrb
size bişi sormak istiyorum benim sat; 30 eylül ... dün tahlil sonucum 532,8 çıktı ikiz
olma ihtimali varmı .. bu arada ben ikiz kızıyım
aaa ni demek herzaman bekleriz küçük dünyamıza......merhaba arkadaşlar bende ikiz annesiyim iki oğlum var 5buçuk aylıklar ara sıra okuyorum yazdıklarınızı sohbetleriniz çok güzel bende katılmak isterim aranıza bana da yer varsa :)
iyi haberlerim var
ay allahım kız alemsin ya...
aman nazar değmesin kem yazanlardan korusun geniş dünyalılardan kızz aslı....:86::86:şükürler olsun kızlar bugün çok güzel beslendi:))))
artvinli dr brown sun 2 numaralı ucunu aldınmı canım nasıl akışı???
yada kullanan varmı kızlar??
Kızlar cok hastayım elimi kaldıramıyorum anlamadım yaa...
Cocuklarda dün ateşlendi oglum 38.8 leri gördüm hemen ateş dürücü verdim bugunden beb hastayım onlarda aglayıp duruyo anneme geldim yolda yıgılıp kalıyodum nerdeyse canım annem kosuyo peşlerine bide bana bakıyo ben hasta olmım ya gercekten cocuklarlara bakmak cok zor oluyomus
Hepinizi öptüm ...
iyi haberlerim var
ikiz anneleri yada bekleyenler yada cogul gebelıkler sıze sormak ıstedıgım bır sey var yanlıs yerdemıyım bılmıyorum ama:)) ben yenı hamılelıgımı ogrendım blast transferın 12.gun 578 15.gun 2170 bu degerlere gore bılgısı olan varmı cogul gebelık olabılırmı?
azmı veriyorsun acaba??kızlar size bişey sormk istiyorum ek gıda olarak bebeklerinize neler veriyosunuz bi günlük menü nasıl oluyo mesela?? bizimkiler ek gıdaları aralarda yiyolar ama bi öğün oluşturcak şekilde olmuyo ve 3 saatte bi açlık krizleri tutyo o zman mutlKa biberonla beslenmek istiyolar kaşık kesmiyo sanırımbende mama dışında pek biberon kullanmak istemiyorum kaşıkla beslenmeye alışsınlar diye napmalıyım acaba??
eşimde diyor ne dışarı çıkarıcam bunları ne gelene göstericem bir yaygara sorma gitsin gece 1.30 uyttum zorla 4 te uyandılar sabaha kadr vız vız vız bayılltılar beni....Nero Doruk cok tşk ederim ..
ALLAH annemden razi olsun asımdan hiç eksik etmesin cok seviyorum cokkk...
Nero canım aynen benimkilerde öyle anlamadıgım şekilde yabançiliyolar gecende düğüne gittim cok samimi arkadasımın mahfettiler cocuklar oynerken kızımın basına vurdu berbaT BERBAT DAHA hiç bir yere gitmiçem
ya benimkilerin salyası arttı. bide ellerini ısırıyolar. diş çıkarma belirtisi gibi geldi bana yaa
dorukcum senle aynı aydayız. sizinkilerde varmı diş çıkarma belirtileri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?