Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

canım sigara içeceklerse yani bebek onlar gidene kadar eve gelmese daha iyi olur yani...kesinlikle içirme. yaa düşüncesi bile beni gerdi sinirlendirdi....balkonda, camda içeriz hepsi hikaye. içeri girdikleri an sigaranın yarı pisliği üzerlerine sinmiş olacak...kucaklarına almasalarda çocukla aynı ortamda bulunmaları bile bebeğe zarar verir...gelmesinler net bir dille söyle yada hiç içmesinler...bu yavru çok savunmasız daha yeni kendi kendine nefes alıp veriyor sigarayla adının birlikte geçmesi bile ürkütücü...off çok sinir oluyorum böyle düşüncesizliklere...yani bence tüm tavrını koy ya hiç içmesinler yada hiç gelmesinler...

bu çok üzel bi hbr
bende yanyana yatırıyorum kızım 10 gün sonra geldi beslenme işide sırayla kim önce acıkırsa kucağını unutturmaya bak yoksa zor işin sigaraya asla tahammülüm yok 5 metre ötede açık havada bile içemez kimse doruğunda dediği gibi gücenen gücensin sen neler çektin bu çocuklar için unutma onlar bu hakka sahip değil!!!

gelmeyin diyemem çünkü lohusayken dolaylı olarak kovmuştum balkonda içecekler asla bebekler için içmemezlik yapmazlar eşimde içiyor ama sürekli dezenfektan kullanıyor öyle dokunuyor onlarda kullanır ama beni görüntüleri bile sinirlendirecek eminim; yapacak birşey yok katlanmak zorundayım birde eğitimli insanlar kayınvalidem öğretmen emeklisi,kaynım mühendis,kayınpederim başbakanlıkta finans uzmanı ama okumakla adam olunmadığının örnekleri kendilerinden başkasını düşünmezler gittikleri yeri sahiplenir seni yabancı yaparlar kendi evimden soğuyorum onlar varken

artvinli dr brown sun 2 numaralı ucunu aldınmı canım nasıl akışı???
yada kullanan varmı kızlar??

aman ne şakaymış eşşek şakası olmuş azıcık sanki kızzz ya gerçek olaydı:86::86:

len benimkide 4 de uyandı uyuz zaten 1.30 zor uyuttm valla komalık oldum 2 gündür uykusuzuluktan....

geçmiş olsun şekerim.....

mrb
size bişi sormak istiyorum benim sat; 30 eylül ... dün tahlil sonucum 532,8 çıktı ikiz
olma ihtimali varmı .. bu arada ben ikiz kızıyım
hiç belli olmaz eşimin akrabasının 800 civarı çıkmıştı tek gebelikti....

merhaba arkadaşlar bende ikiz annesiyim iki oğlum var 5buçuk aylıklar ara sıra okuyorum yazdıklarınızı sohbetleriniz çok güzel bende katılmak isterim aranıza bana da yer varsa :)
aaa ni demek herzaman bekleriz küçük dünyamıza......

aman ne güzelbircecğim inşallah p.tesi kavuşursun kuzuna.....
ben 3 ay aynı beşikte yatırdım sürekli.....
sırayla besledim hep.....
daha küçük olduğu için anlamaz bence bişeyden....
valla çok önemli bir durum ben kesinlikle dokundurmam ama tabi yapı meselesi söyleyebilirmisin (ben çok rahat söylerimde) heleki yavrum aylardır hastanede bide sigara aslaaaaa ben kayınpederime bile aylar sonra kucağına verdim sgara içtiysede ellerini ağzını sabunla yıkatmadan dokundurtmadım...

Eki Görüntüle 59460

emzik düşmesine çözümü böyle buldum yapıştırdım yüzüne
ay allahım kız alemsin ya...

şükürler olsun kızlar bugün çok güzel beslendi:))))
aman nazar değmesin kem yazanlardan korusun geniş dünyalılardan kızz aslı....:86::86:

artvinli dr brown sun 2 numaralı ucunu aldınmı canım nasıl akışı???
yada kullanan varmı kızlar??

ben kullanıyorum cnm amannn 1 numara çok sinir ya çekçek on saatte yoruluyolar emmek istemiyolar öyle çok akmıyor kullanabilirsin......

şimdi aldırdım eşime bakalım 2 nomeroyu:) umarım beğenirler...

anacığım yaw benim bu kızlar misafir gelince sapıtıyorlar ne uyuyorlar ne yiyorlar nazaramı geliyorlar anlamıyorm......basbas bağırıyorlar......

kızlar size bişey sormk istiyorum ek gıda olarak bebeklerinize neler veriyosunuz bi günlük menü nasıl oluyo mesela?? bizimkiler ek gıdaları aralarda yiyolar ama bi öğün oluşturcak şekilde olmuyo ve 3 saatte bi açlık krizleri tutyo o zman mutlKa biberonla beslenmek istiyolar kaşık kesmiyo sanırım bende mama dışında pek biberon kullanmak istemiyorum kaşıkla beslenmeye alışsınlar diye napmalıyım acaba??

ikiz anneleri yada bekleyenler yada cogul gebelıkler sıze sormak ıstedıgım bır sey var yanlıs yerdemıyım bılmıyorum ama :)) ben yenı hamılelıgımı ogrendım blast transferın 12.gun 578 15.gun 2170 bu degerlere gore bılgısı olan varmı cogul gebelık olabılırmı?

Nero Doruk cok tşk ederim ..
ALLAH annemden razi olsun asımdan hiç eksik etmesin cok seviyorum cokkk...

Nero canım aynen benimkilerde öyle anlamadıgım şekilde yabançiliyolar gecende düğüne gittim cok samimi arkadasımın mahfettiler cocuklar oynerken kızımın basına vurdu berbaT BERBAT DAHA hiç bir yere gitmiçem

canım çok geçmiş olsun. muhtemelen grip oluyosun. banada olmuştu. resmen üzerimden tır geçmiş gibiydi...

canım gözün aydın çok sevindim...
bende yanyana yatırıyorum. zaten daha farkında olmuyorlar bunun.
bende genelde aynı anda besliyorum. yastığa yatırıyorum veriyorum.
kardeşini hatırlayacağını sanmam canım :) kucak işi biraz zor olacak sana..
benim cansu eve geldiğindede gelenler oldu. hepsine kolonya niyetine dezenfektan sıktık :) bozulanlar oldu bu duruma elimizi yıkamıştık dediler ama umrumuzda olmadı. dr bi sürü tembihte bulundu dedim.. halbuki bişi dememişti ama çocuğun sağlığı için ben öyle söyledim.. odasına girilmicekmiş, odası hergün domestoslu suyla silincekmiş vs...... korkuttum :) sende dene. inşallah çabucak giderler..sigarayı kesinlikle içirme kesinlikle...
Eki Görüntüle 59460

emzik düşmesine çözümü böyle buldum yapıştırdım yüzüne

kız naptın sen :) ya yazık ama çıkar annesiii

çoğul gebelik gibi duruyo canım. hayırlısı olsun...

ya benimkilerin salyası arttı. bide ellerini ısırıyolar. diş çıkarma belirtisi gibi geldi bana yaa
dorukcum senle aynı aydayız. sizinkilerde varmı diş çıkarma belirtileri?

azmı veriyorsun acaba??

bizim beslenmemiz şöyleki.....

sabah 9 veya 10 gibi kahvaltımız var peynir.yumurta sarısı.pekmez.cicibebe(5 tane ekliyorum) ıhlamur ile ıslatıyorum....

1 veya 2 gibi çorbamız var..patates.havuç.kabak.brokoli.ıspanak.kerviz.pirinç karışımı...

5 veya 6 gibide meyve ve yoğurt sonrada gece biberon maması

eşimde diyor ne dışarı çıkarıcam bunları ne gelene göstericem bir yaygara sorma gitsin gece 1.30 uyttum zorla 4 te uyandılar sabaha kadr vız vız vız bayılltılar beni....

ya benimkilerin salyası arttı. bide ellerini ısırıyolar. diş çıkarma belirtisi gibi geldi bana yaa
dorukcum senle aynı aydayız. sizinkilerde varmı diş çıkarma belirtileri?

fatoş cnm bizde de var o 3-4 aylıktan beridir salyalar akıyor ama henüz diş yok bizde....ama bu aylarda başlarmış salyalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…