Doruk dün ne yaptınız?
Kızların burnunu açabildinizmi?
Bak yedilerse rahatlamıştır nefesleri ondan rahat yemişlerdir.
GÜNAYDINLAR,
artvinli, doruk nabersiniz? dorukcum ızların az yeme sorunsalı hafifledi mi biras? artvinlim öğlen 12'ye kadar mıı, süppermiş beaa. bizimki de gece uyuyunca iyi uyuyorda daldırmak zor biras. offf bugün hepatit aşısına götürcezz, ateş fln yapıyormu kızlar?
dırımcım geçmiş olsun,offf dişçiyle kadın doğumcuya gitmek çok geriyor beni de. hele ki birkeresinde ikisine aynı gün giytmiştim kabus gibiydii.
bugün bakıcıya cevap vericem ama biryandan 5 gün 9 saat bitr yabancıyla aynı evde olmak fikri geriyor, bir yandan çalışabilmek için bu gerekiyor, offf stresli bir durumm.
kimmiş bu girdiği an ilk mesajı buraya atan yahuu, bana da söölesenize
ha bi de hepatit aşısı ateş yapıyor mu yaaa
yedirdim anacım bugün hem kızları yedirdim hem seni:))yemeyle bozdun sennn kafayııı kuzummmmmmmmmmm
kızlara yediremiyonnn bizemi yediriyonnnn:82:bu yeni gelmişşşş yeni similyy tam benlik kokoşşşşşşşşşşşşş:83: :94::86::95::78::76::95:
hee yapar sağolsunda. anlamıyo beniiiiiiiiii.. benim uyuz kızlar babanneyi gördümü sus pus oluyo çimdikmi atsam hergün yırtınan uyuzlar onu gördümü susuyo. oda dioki ne varki bu çocuklarla işde yapılr yemekde. gülermisin ağlarmısın...Ben daha dışarı bile bakamadım yav.Ama burada genelde geceleri çok sisli oluyor.
Çok günah almışsınınz kız,bak güzelim pastanın bile tadı değişmiş.
Yok hayatım be,yağızınkiler bu aralar bizde sapıttı yani.
Dünder beri uykusu var ama uyumıycam diyor beşiğine yatırınca basıyor çığlığı.
Dünde gece 1 di hala uyumamak için direniyor,ben uyumuşum babası uyutmuş 1,30 doğru.
,Aman canım ya,boşver temizliği felen.Senin kaynanada halt etmiş,iki çocuk birde büyük çocuk daha ne olsun bee.Temizliğide gelmşken o yapsın.
çok şükür canım bugün biraz daha iyi gibiyiz... sen nasılsın elif nasıll???GÜNAYDINLAR,
artvinli, doruk nabersiniz? dorukcum ızların az yeme sorunsalı hafifledi mi biras? artvinlim öğlen 12'ye kadar mıı, süppermiş beaa. bizimki de gece uyuyunca iyi uyuyorda daldırmak zor biras. offf bugün hepatit aşısına götürcezz, ateş fln yapıyormu kızlar?
dırımcım geçmiş olsun,offf dişçiyle kadın doğumcuya gitmek çok geriyor beni de. hele ki birkeresinde ikisine aynı gün giytmiştim kabus gibiydii.
bugün bakıcıya cevap vericem ama biryandan 5 gün 9 saat bitr yabancıyla aynı evde olmak fikri geriyor, bir yandan çalışabilmek için bu gerekiyor, offf stresli bir durumm.
ay hayatım napdık sölesem gülersin dökdük fizyolojiği sonra eşim çekio çekio yetmio nefesi ay krize girdim. oda getirdi süpürgeyi dayadı ucuna hüp hüp çekdi kızlarımın burnu açıldı misgibi:)) bana dioki sevdim bu süpürge işini....:))Doruk dün ne yaptınız?
Kızların burnunu açabildinizmi?
Bak yedilerse rahatlamıştır nefesleri ondan rahat yemişlerdir.
yok canım ilk aşı ateş yapmıo ama 2. karma aşısı yapdı bizde ateş...ha bi de hepatit aşısı ateş yapıyor mu yaaa
birce hoşgeldin cnm .....
kirpoş 1 yaşa kadar olan hiç bir aşı bize ateş yapmadı ama 1 yaşda olandanmı yoksa başka bişeydenmi bilmiyorum 6.hastalk olduk...ateşten delirdik
ama ben herzaman aşıya giderken bir çay kaşığı calpol verdim kirpoşum
doktor demişti aşıdan önce ateş düşürücü vermek soğuk havaleye neden olabiliyomuş kesinlikle verilmemesi gerekiyomuş sağlık ocağındaki hemşireler verin diyo da doktorlar vermeyin diyo
ohh iyi olmuş sana yatarmısın 12 lerer kadar zuhahha arkadndayım yağız uyutma bu tembel karuyuuuuuGünaydın.......
Yağızı sallıyorum yarım saattir anca uyudu.Uyku saatlerini iyice bozdu.önceleri 12 e kadar uyurduk beraber,sonra 10,30 a düşürdü,şimdi ise 9 dedinmi gözler cin gibi
ayy olsada yesek gıııgünaydın......
ay kızlar olduğu gibi sis heryer karşıki apartmanı göremiyorum o kadar yani. şükür bu sabah kızlar beni üzmeden yediler mamalarını.
bu gece rüyamda sizi gördüm hepinizi ama hatta günahını aldığımızıda:))) bi parti varmışpasat yiyorum ama pastanın tadı yok tulu desem tuzlu değil tatlı desem tatlı değil. dırımda dioki ay çokgüzel olmuş dio:falan filan herkesler ordaydı ama...
vayyy senin kayganada 2 haftada bi geliyo baksana:))) ay vallaha sık dişini at çocukları kaynanaya çık işini gör vallaha madem onun yanındada uslu duruyolar ben and içtim bu sene kaygana geldimi atıcam üstüne yapıcam işimi baksıngünaydın canımm..bak geç yattımı geçkalkıo çocuk biz 6.30da kalkdık bugün akşam 10 da uyumuşlardı... şimdi yine sallıyorum uysunlarda evi toplaycam..
yarın kaygana gelecekmiş. demesin benim gelin de pasaklı:)))
ben bi eminönü yapayım kuşum ip alayım başlayacağım bide o ponponları nasıl ipe takacağız bide kapı süsü yapıcaz ya kapıya neyle asacağız?Canan bende çok beğendim.Hatta başladım ponpon yapmaya bile.
Bende yağızın odasına kapı süsü yapacağım.
Kız o nasıl makinaymışki 2 küsürmüş.
Eşin haklı canım .......gülmekte.Çok pahalı çooooook.
Sen mis gibi yıka makinende as sonrada mis gibi balkonuna.
Kestaneyide hani şu ocak için közmatikler varya onda süper oluyor
iyiyiz tatlım snei sormalı nasıl gidiyor lohusalık bakalım sütün nasıl?GÜNAYDINLAR,
ay çok güzel ya bak gene hayran kaldımmmm
artvinlim bu canım..
süpürgeylemi çektiniz ülen siz karı koca çatlakmısınız be yawwwwyedirdim anacım bugün hem kızları yedirdim hem seni:))
hee yapar sağolsunda. anlamıyo beniiiiiiiiii.. benim uyuz kızlar babanneyi gördümü sus pus oluyo çimdikmi atsam hergün yırtınan uyuzlar onu gördümü susuyo. oda dioki ne varki bu çocuklarla işde yapılr yemekde. gülermisin ağlarmısın...
çok şükür canım bugün biraz daha iyi gibiyiz... sen nasılsın elif nasıll???
ay hayatım napdık sölesem gülersin dökdük fizyolojiği sonra eşim çekio çekio yetmio nefesi ay krize girdim. oda getirdi süpürgeyi dayadı ucuna hüp hüp çekdi kızlarımın burnu açıldı misgibi:)) bana dioki sevdim bu süpürge işini....:))
yok canım ilk aşı ateş yapmıo ama 2. karma aşısı yapdı bizde ateş...
günaydın arkadaşlar
Neden şekerim kankim olmasada gelememmi yani.Ayrıca kankimi arasam bir tel kadar yakın :)
naber angel
ay aşk olsun herzaman gel şeker biizm topikte atraksiyon bol zuhahaha:)))
bende veleteleir uyuttum tembel tembel pc başında takılıyorum akşam yemeğini yapması içind emuhtrın karısını bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?