Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

GÜNAYDINLAR,

artvinli, doruk nabersiniz? dorukcum ızların az yeme sorunsalı hafifledi mi biras? artvinlim öğlen 12'ye kadar mıı, süppermiş beaa. bizimki de gece uyuyunca iyi uyuyorda daldırmak zor biras. offf bugün hepatit aşısına götürcezz, ateş fln yapıyormu kızlar?

dırımcım geçmiş olsun,offf dişçiyle kadın doğumcuya gitmek çok geriyor beni de. hele ki birkeresinde ikisine aynı gün giytmiştim kabus gibiydii.

bugün bakıcıya cevap vericem ama biryandan 5 gün 9 saat bitr yabancıyla aynı evde olmak fikri geriyor, bir yandan çalışabilmek için bu gerekiyor, offf stresli bir durumm.

kimmiş bu girdiği an ilk mesajı buraya atan yahuu, bana da söölesenize

Doruk dün ne yaptınız?

Kızların burnunu açabildinizmi?

Bak yedilerse rahatlamıştır nefesleri ondan rahat yemişlerdir.

Hoşgeldin tatlım elif kızımız nasıl?

Valla canım mamaya uyanıyordu 2 saatte bir mamasını yiyip hop yatıyordu 12 e kadar uyuyorduk bu düzende.

Canım bizde aşı ateş yapmıştı,ama yapmayanda var tabi.

Bende merak ettim.Neyse tek ben değilmişim anlamayan.

yemeyle bozdun sennn kafayııı kuzummmmmmmmmmm

kızlara yediremiyonnn bizemi yediriyonnnn :82:bu yeni gelmişşşş yeni similyy tam benlik kokoşşşşşşşşşşşşş:83::94::86::95::78::76::95:
yedirdim anacım bugün hem kızları yedirdim hem seni:))

hee yapar sağolsunda. anlamıyo beniiiiiiiiii.. benim uyuz kızlar babanneyi gördümü sus pus oluyo çimdikmi atsam hergün yırtınan uyuzlar onu gördümü susuyo. oda dioki ne varki bu çocuklarla işde yapılr yemekde. gülermisin ağlarmısın...

çok şükür canım bugün biraz daha iyi gibiyiz... sen nasılsın elif nasıll???

Doruk dün ne yaptınız?

Kızların burnunu açabildinizmi?

Bak yedilerse rahatlamıştır nefesleri ondan rahat yemişlerdir.
ay hayatım napdık sölesem gülersin dökdük fizyolojiği sonra eşim çekio çekio yetmio nefesi ay krize girdim. oda getirdi süpürgeyi dayadı ucuna hüp hüp çekdi kızlarımın burnu açıldı misgibi:)) bana dioki sevdim bu süpürge işini....:))

ha bi de hepatit aşısı ateş yapıyor mu yaaa
yok canım ilk aşı ateş yapmıo ama 2. karma aşısı yapdı bizde ateş...

2 aşı mı 3 aşı mı ne vurulmuştu bize aynı gün sürekli kontrol ettim en fazla 37.4 oldu doktorda 37.5 den sonra ilaç ver demişti

birce hoşgeldin cnm .....

kirpoş 1 yaşa kadar olan hiç bir aşı bize ateş yapmadı ama 1 yaşda olandanmı yoksa başka bişeydenmi bilmiyorum 6.hastalk olduk...ateşten delirdik

ama ben herzaman aşıya giderken bir çay kaşığı calpol verdim kirpoşum

doktor demişti aşıdan önce ateş düşürücü vermek soğuk havaleye neden olabiliyomuş kesinlikle verilmemesi gerekiyomuş sağlık ocağındaki hemşireler verin diyo da doktorlar vermeyin diyo

doktor demişti aşıdan önce ateş düşürücü vermek soğuk havaleye neden olabiliyomuş kesinlikle verilmemesi gerekiyomuş sağlık ocağındaki hemşireler verin diyo da doktorlar vermeyin diyo

aaaaa ilkkez duydum senden cnm yaa ben verdim yaşına kadar bişey olmadı
alla alla şimdi bişey vermiyorum...gerçiii

Günaydın.......

Yağızı sallıyorum yarım saattir anca uyudu.Uyku saatlerini iyice bozdu.önceleri 12 e kadar uyurduk beraber,sonra 10,30 a düşürdü,şimdi ise 9 dedinmi gözler cin gibi
ohh iyi olmuş sana yatarmısın 12 lerer kadar zuhahha arkadndayım yağız uyutma bu tembel karuyuuuuu
ayy olsada yesek gııı
ay hayatım en yakın benim veletleirn doğumgünü var sık dişini ocağa kadar parti vercem sabah dirimle planları kurmaya başladık hahah
vayyy senin kayganada 2 haftada bi geliyo baksana:))) ay vallaha sık dişini at çocukları kaynanaya çık işini gör vallaha madem onun yanındada uslu duruyolar ben and içtim bu sene kaygana geldimi atıcam üstüne yapıcam işimi baksın
sağda solda ikizlere ben bakıyom çok yardım ediyom cart curt konuşmayı biliyo artık bebeklikten çıkıyolar yemek saatleir uzun yürümeyede başlayacaklar yemeklerini yedirip bırakıp gidicem vallaha and içtim

ben bi eminönü yapayım kuşum ip alayım başlayacağım bide o ponponları nasıl ipe takacağız bide kapı süsü yapıcaz ya kapıya neyle asacağız?
tatlım makine çok güzel 7 kilo yıkıyor kiloda kurutuyor yani hem çamalır makinesi hem kurutma makinesi vallaha içim gitti bide bulaşık makineis beğendim o da çok güzel yaaa anlatamam 7-10 litre suyla yıkıyomuş bi makineyi ülen bazıları sabah yüzünü yıkarken o kadar su harcıyo oda 1200 dü para çıksın yenileyeceğim beyaz eşyaları vallaha
iyiyiz tatlım snei sormalı nasıl gidiyor lohusalık bakalım sütün nasıl?
bana sorarsan ne kadar mülayim ve uyumlu bir bakıcı bulursan o kadar rahat edersin hatta biraz ileri yaşta bi bakıcıda düşünebilirisn tecrübe açısından hani tonton teyzeler olur ya tabi genç olursada daha dinamik olur ama bu defa seni çok eleştirir bence 35 in altı olmamalı olacaksa bakıcı değilde bi abla tutabilirisn o zaman sadece bebekle ilgilenir ama oyun çağında değilki bebekte ay ne bilim karışık bi iş
bize şimdiye kadar uyapılan hiç bir aşı ateş yapmadı ama bende aşıdan sonra yarım fitil veriyodum önleyici olarak şükür hiç sıkıntı yaşamadık

artvinlim bu canım..
ay çok güzel ya bak gene hayran kaldımmmm
süpürgeylemi çektiniz ülen siz karı koca çatlakmısınız be yawwww
günaydın arkadaşlar

günaydın canımmmm

ay benim bebeler bu gece saat 4 e kadar uyudular 4 te kızım mıçmış altını değiştrdim e haliyle uyandı 5 e kadar onu salladım sonra6.30 ta oğlan uyandı yani bu gece güzel bi geceydi
gece kızı yanımda uyutmuştum sabah uyanmış ben sesnini duyuyorum yanına oyuncak koydum ben azıcık daha kestirmenin peşindeyim ..
sağında ben yatıyorum solunada yastık koyuyorum giderse düşmeisn diye anam bi kalktım yorganı aşarak ayak ucuma gitmiş seni çatlak dedim bi tuttum vallaha günden güne tehlikeleşiyoruz tuvalete girmeler başladı iç çamaşır çekmeceme yürütece bindilermi boyları yetişiyo alıp alıp atıyolar
banyonun yanına yerleri sildiğim mopu bırakmıştım ucundada paspası var bi baktım emekleyerek gelmişler onunla oynuyolar pisliğe dokunduklarınamı kızayım mopun kafasına düşme ihtimalinemi kızyaım bilemedim
ama gündn günede şirin oluyolar dvrimin yüzünü buruşturarak bi gülmesi var hayran kalıyorum hele o mustafanın badem gözleri ile bana bakışı offyiyesim geliyor ya bazen hırsımı alamıyorum sevmekten ısırıyorum....

Neden şekerim kankim olmasada gelememmi yani.Ayrıca kankimi arasam bir tel kadar yakın :)

naber angel
ay aşk olsun herzaman gel şeker biizm topikte atraksiyon bol zuhahaha:)))
bende veleteleir uyuttum tembel tembel pc başında takılıyorum akşam yemeğini yapması içind emuhtrın karısını bekliyorummm

muhatarın karısı bana gelcek boşa bekleme zuhahaha....

tülüşşş nen yarın gitme sen gel bana kaynanatöre bırakıp çıkak bebeleri....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…