Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

günaydınnn.sizlere bişi sormak istiyorum arkadaşlar bugünlşerde b en yatak odasında kızımla yatıyorum oğlumda babasınla oturma odasında yatıyor.yani gece babası bakıyor onaaa sizce onuda yanıma almalımıyımm sizcee

bence ikisini ayırma ben ayırmıyorum hiç bi zaman ayırmamda gibi geliyo çok vicdan azabı çekiyorum bazen ikisine eşit davranamıyorum diye zaten bide ayırsam daha fena olurum.burda birinde okumuştum karnımdaki günlerime geri dönmek istiyorum orda eşit davranıyodum diye bende o günlere sırf bu yüzden dönmek istiyorum oğlum çok edepsiz sürekli ağlıyo ve beni istiyo kızım uslu ona hep başkalrı bakıyo çok üzülüyorum ama tabii yinede senin bileceğin iş ama senin yerinde olsam çocuklarımla yatar kocayı şutlardım

yaa çoğu zzaman aynısı banada oluyorr.birinin bişeyi ihtiyacı olmasa diğerine bişi alsam sanki onu ayırıyormuşum gibime geliyorr.demekki hepimizde aynı şeyler oluyormuş bunu anladımm.kocayı zaten şutladımdaaa kızım çok uyanıyor uyanınca oğlumuda rahatsız ediyor diyee babasınla yatıyorlarda.benimde içim rahat etmiyor aslında.neysem bugün alayım bari

htc canim baska biriyle yatmiyoki babasiyla yatiyo ne guzel iste arada kalk bak ben bazen annemde bile birakiyorym annem cok yakin hasta olduklarnda faln bnm esim bakabilse keske tamm yardimci oluyo ama pek beceremz

famalex cok haklısın duz yazı seklınde okundugu ıcın bırbırımızı yanlıs anlamıs olabılırız bayram arefesındeyız dun gecede cok guzel bır ruya gordum anlatsam kımse ınanmaz delımısın derler herkesın bayramını en ıcten dıleklerımle kutluorum kalbını kırdıklarım varsada affola arkasına sıgınmak asla deıl ama son 3 yıldakı hayatım bıraz sancılı helekı son bır kaç ayım ıyıce pısıkolojım bozuldu delı demeyın ama pısıkologa gıtmeye basladım neyse oldu olan tekrardan herkesın bayramı mubarek olsun

Herkese hayırlı huzurlu sağlıklı günler diliyorum.

Kızlar dırımın oğluşu ömüş hastaymış hastanedelermiş burdan çok çok geçmiş olsun diyorum.

Geçmişe baktım biraz sıkıcı şeyler yazılmış üzüldüm gerçekten okuduklarıma.

Erenzeyno tatlım seni anlamaya çalışıyorum doğru çok ağır şeyler yaşadın,yaşından dolayı zor atlatabiliyorsundur.Buraya gelince kavga ederek bazı arkadaşlara laf atarak rahatlamak yerine,hepimizin yaptığı gibi uzun uzun sıkıntılarını anlatsan bizde okusak sana hak versek yorum yapsak daha hayırlı olamazmı tatlım.

Burada herkes birbirine ne kadar yardımcı farkındaysan,çocuklarla ilgili en ufak birşeyi burada danışıp öyle uyguluyoruz.

Sende böyle yapsan senin için daha iyi olur tatlım.

Çok uzun zaman oldu seni burada görmeyeli,bebişlerini merak ediyoruz onlardan bahsetsen,ama sen daha selam vermeden hemen laf atmışsın tatlım hiç olmuşmu.

Neyse benim niyetim kimseyi eleştirmek değil,hele üzmek hiç değil.

Sadece burada daha güzel şeyler okumak istiyorum.

benmde kızım bıraz rahatsız devasmlı kusuo sebebını anlamıorum delı olcam zayıflamaya basladıgını hıssedıorum doktora goturucem ama nasıl esım calısıo tek basıma ıkıbebeyı nasıl gotururum anlıcanız durumlar karısık mama ıcıo oldugu gıbı kusuo 24 saat boyunca mıdesınde bısey kalmıo cok uzuluorum belkı gergınlıgım bundandır kusura bakmayın napsam bı akıl verın nasıl onlenır bu kusma ne vereyım ne yedıreyım napayım doktora gıdene kadar off gurbet elde bır basına olmak ne zor sey ((

herkese slm..

beni muhatap almıyorsun ister okuma istersen oku ve geç yinede yazamadan geçemedim kötü niyetli bir insan değilim çünkü..
biz aptamil kullanıyorduk çok kusuyorlardı mamadanmış sma ya geçtik birininki kesildi birininkide baya azaldı, tek başına zor Allah yardımcın olsun..

ay bende dedim nie gelmedi bu kız. dün evimi temizliycem yarın diodu dedim heralde oraya gitti. çok geçmiş olsun ömüşe ya üzüldüm şimdi... sen napion artvinlim bayramda burdamısın gidiomusun biyere...

soyledıgım muhatabım dıelsın sozu o konu ıcınde genel anlamda solemedım canım
zaten aptamıl kullanmıorum bıraktım oda cok kabız yapmıstı hero baby kullanmaya basladıgımda basladı kusma bebelac a gectım hala devam edıo yawrum kusuo acıkıo yıyo gene kusuo ewet tek basına cok ama cok zor hem ıkı cocuga tek basıma bakıorum hem ew hem yemek hem koca

bence yıne mamayı değiştirebilirsin dr a sorsan reflü diyor ama ben sadece anne sütü verdiğim gün hiç kusmuyorlar.. bebelac almadım hiç ama kusan bebekler için özel maması var galiba onuda deneyebilirsin..

Son düzenleme:

canım hep mi kusuyordu yeni mi başladı soğuk algınlığı varsa ıhlamur ver tatlım özgede olmuştu doktorumuz kan,idrar tahlili yaptırdı soğuk algınlığı var ıhlamur ver biraz sıcağa yakın olsun ve hızlı içir demişti

erenzeyno canım ne kadar zor oldugunun farkındayım bazen insan delirecek gibi oluyor ama sabır ...
sen ek gıdaya gecmedin mi daha 4 aylık olmuslar....

dirim gecmiş olsun canım

a alcın son 1 haftadır kusmaya basladı ne oldugunu anlamadım esımın ıznını beklıorum dr a goturucem usutmus olması zor ama cocuk bu bellımı olur
medınecım saol bıtanem ek gıdaya sole gectık hero baby nın meyve purelerındne verıorum ama corbalara gecmedım ne dersınız ecsemmı duzeltılmıs 2 bucuk aylıklar normal 4 bucuk

geçmişi biraz okudum üzüldüm açıkçası size yakıştıramadım çocuk gibi sanal alemde kavga etmeye pek anlam veremedim
erenzeyno hamileliğimiz beraber geçti,bebeklerimiz küvözde kaldı çok zor günler yaşadık çok şey paylaştık psikolojimiz hepimizin bozuluyor bence biraz daha sakin ve sabırlı davranmalısın istediğin yazıyı oku istemediğini geç canım değermi böyle şeyler için üzülmeye
dırımcığım geçmiş olsun ömere nazarmı değdi?bir okutsan iyi olur

doruk,medine,artvinli,kirpi,canan,firdos,ailcin,berennaz,femalex,alminacınar ve diğer güzel anneler hepinize ve bebeklere öpücükler sevgiler

gelelim bana
misafirlerim dün akşam geldiler bebekleri yatak odasına yatırmıştım kapıdan giren odaya daldı biraz sinirlendim ama ses etmedim yatak odama girilmesini pek hazetmemde
neyse bir eşya getirmişler sanırsınız taşınıyorlar bebeklere sadece 2 yorgan yapmış babanneleri o kadar yine bana ve eşime birşey yok mutfağa dolaplarındakileri getirmişler yiyecek vs
neyse ne kadar kalacakları hakkında bir bilgim yok sakin olmam lazım bebekler elden ele geziyor nasıl sakin olacaksam neyse misafir sevmiyorum yaa çok kötüyüm

merhaba kızlar,

bircecim seni çook iyi anlıyorum, off ben daraldım walla burda, ama bunlar yeni küvözden çıktı ööle elden ele gezmemeleri lazım, gel de anlat işte.neyse sabretmeye çalış canım.sen bebişlerle ilgilen evin işini kaynoşa yık.

eren<eynocum mamadandır o bence de, geçer inşallah.reytingi artırmışsınız yahu gerçek hayat zaten maksimum gergin, sanAL gerginliğe ne hacet.

dırımcım geçmiş olsun ömere, yaw o uslu ali yaramaz deilmiydi? rolleri mi değiştiler?

canancımmm topuz seçimi güzel, resimleri beklioss.

gelelim bana, kızlar şimdi içinizden " amaann bi tanecik el kadar bebekle başedemedi" diyeceksiniz ama, ben yapamıyorum yaaa, çok gerginim, acaba depresyona mı girdim? devamlı ağlamak istiyorum, elif çok ağlıyor ve ben kızıyorum, sonrada pişman oluyorumm.sanki babası ve anneannesi onu benden çok seviyormuş gibi geliyor, onlar daha sabırlı davranıyor. ben kucağıma alınca susmuyor, onlarda susuyor. hele bir de yabancı ortamlarda, alakasız insanlar ben susturamayınca almaya kalkınca iice sinirlerim bozuluyorr. kendimi iyice yetersiz hissediyorum.emzirirken fln fazls iletişim kuramıyorum? nedir benim derdim yaa, çok sıkıldımmm

Canım benim oğlumda kusuyor,ama bazı tedbirler alınca kusmayı azaldı epeyce.
Önce mamasını yedirdikten sonra yastığa yatırıyorum 30 dk.kaldırmıyorum.
ama mamadan sonra hemen kaldırınca kusuyor,hırpalanmaya gelmiyor yani.
Sende dene belki faydası olur.Bizim dr.6 aya kadar kusması normal dedi.
Birde gaz çıkarırken kusması,ve ağızdan taşar gibi kusması normalmiş,ama fışkırır gibi kusuyorsa sıkıntı varmış demekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…