günaydınnn.sizlere bişi sormak istiyorum arkadaşlar bugünlşerde b en yatak odasında kızımla yatıyorum oğlumda babasınla oturma odasında yatıyor.yani gece babası bakıyor onaaa sizce onuda yanıma almalımıyımm sizcee
benmde kızım bıraz rahatsız devasmlı kusuo sebebını anlamıorum delı olcam zayıflamaya basladıgını hıssedıorum doktora goturucem ama nasıl esım calısıo tek basıma ıkıbebeyı nasıl gotururum anlıcanız durumlar karısık mama ıcıo oldugu gıbı kusuo 24 saat boyunca mıdesınde bısey kalmıo cok uzuluorum belkı gergınlıgım bundandır kusura bakmayın napsam bı akıl verın nasıl onlenır bu kusma ne vereyım ne yedıreyım napayım doktora gıdene kadar off gurbet elde bır basına olmak ne zor sey((
Herkese hayırlı huzurlu sağlıklı günler diliyorum.
Kızlar dırımın oğluşu ömüş hastaymış hastanedelermiş burdan çok çok geçmiş olsun diyorum.
Geçmişe baktım biraz sıkıcı şeyler yazılmış üzüldüm gerçekten okuduklarıma.
Erenzeyno tatlım seni anlamaya çalışıyorum doğru çok ağır şeyler yaşadın,yaşından dolayı zor atlatabiliyorsundur.Buraya gelince kavga ederek bazı arkadaşlara laf atarak rahatlamak yerine,hepimizin yaptığı gibi uzun uzun sıkıntılarını anlatsan bizde okusak sana hak versek yorum yapsak daha hayırlı olamazmı tatlım.
Burada herkes birbirine ne kadar yardımcı farkındaysan,çocuklarla ilgili en ufak birşeyi burada danışıp öyle uyguluyoruz.
Sende böyle yapsan senin için daha iyi olur tatlım.
Çok uzun zaman oldu seni burada görmeyeli,bebişlerini merak ediyoruz onlardan bahsetsen,ama sen daha selam vermeden hemen laf atmışsın tatlım hiç olmuşmu.
Neyse benim niyetim kimseyi eleştirmek değil,hele üzmek hiç değil.
Sadece burada daha güzel şeyler okumak istiyorum.
herkese slm..
beni muhatap almıyorsun ister okuma istersen oku ve geç yinede yazamadan geçemedim kötü niyetli bir insan değilim çünkü..
biz aptamil kullanıyorduk çok kusuyorlardı mamadanmış sma ya geçtik birininki kesildi birininkide baya azaldı, tek başına zor Allah yardımcın olsun..
soyledıgım muhatabım dıelsın sozu o konu ıcınde genel anlamda solemedım canım
zaten aptamıl kullanmıorum bıraktım oda cok kabız yapmıstı hero baby kullanmaya basladıgımda basladı kusma bebelac a gectım hala devam edıo yawrum kusuo acıkıo yıyo gene kusuo ewet tek basına cok ama cok zor hem ıkı cocuga tek basıma bakıorum hem ew hem yemek hem koca
benmde kızım bıraz rahatsız devasmlı kusuo sebebını anlamıorum delı olcam zayıflamaya basladıgını hıssedıorum doktora goturucem ama nasıl esım calısıo tek basıma ıkıbebeyı nasıl gotururum anlıcanız durumlar karısık mama ıcıo oldugu gıbı kusuo 24 saat boyunca mıdesınde bısey kalmıo cok uzuluorum belkı gergınlıgım bundandır kusura bakmayın napsam bı akıl verın nasıl onlenır bu kusma ne vereyım ne yedıreyım napayım doktora gıdene kadar off gurbet elde bır basına olmak ne zor sey((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?