- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
Dırımcım eşimle görüştüm valla çok memnun oluruz verirlerse dedi.
Ama şöyle bir sorun var.Bizde araba yok ya,taksiyle gelip alsak astarı yüzünü geçecek,sen kargoyla ödemeli yollayabilirmisin.Sanada sıkıntı olursa iki çocukla olamdı başka yol bulucaz.Seninde zor durumda kalmanı istemem tatlım.Ayrıca beni bu kadar içten düşündüğün için çok saolasın tatlım.
Yavrukirpi sabır sabır sabır herşey yoluna girecek olurmu tatlım.
Hepimiz geçtik bu yollardan,bende kendimi bazen çok sorgulardım,ama şimdi bende iyi bir anneyim diyebiliyorum.Birde çocuğuna yanlız bakmak en önemlisi,yoksa her kafadan başka ses çıkınca insan kardan çok zarar oluyor.
tatlım okmeydanından ben bizim korsanla 13-15 tl ye geliyorum kargo daha çok tutmazmı ufacık paketlerden 5 tl alıyorlar....istersen bizim korsan gelip sizi alır....şemsiye gibi oluyor zaten..o....siz bilirsiniz yinede
ewet hanımlar aynen ole fıskırtırcasına kusuo selale akıo sankı agzından
merhaba kızlar..ben gelmeyeli bi 15 sayfa yazılmış!ayy hepsini okudum,bitmedi valla..misafirlerim var,bayramda ev kalabalık olacak...dün akşam ani baskın yaptılar,offf...
herkes iyi gördüğüm kadarıyla ama Ömer hastalanmış sanırım..Birsenim çok geçmiş olsun...
ufak bir tartışma yaşanmış ama bitmiş neyseki..ben sadece şuna takıldım Erenzeyno..hani yazmışsın
ya benim için şunlar var,onlar için siteye geliyorum diye..burda ismini yazma gereği duymadığın bizlerde örneğin ben,Canan,Medine,Kevser,Nero,Nefes.....ve bir çok arkadaşım senin bebişlerin küvözdeyken dualar ettik..seninle ağlayıp güldük..hatta bebeğinle ilgili çok güzel bir haber vermiştin çıkmıştı galiba oturup ağladığımı biliyorum...neyse fazla birşey yazmayacağım..hepimiz zor yollardan geçtik,küvöz maceralarımız, bebek kayıplarımız oldu ama kimseye de ödetmedik bedelini..ama yinede seni görmek güzel,İnşallah ikiz annesi olmanın zorluklarını paylaşırız bundan sonra..
kurabiye yapdım nescafe eşliğinde size takılıyorum ... ohhh..
ikiz anneleri iyi akşamlar
ben hamileyim
tam 4 haftalıkken yani beklenen adet günümde değerim 570 çıktı
ondan 2 gün önce e 263
acaba ikiz olabilir mi bugun 4+1 ama test arife yaptıracağım bir daha cevap verirseniz memnun olurum
yavrularınızı allah bağışlasın aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?