Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Dırımcım eşimle görüştüm valla çok memnun oluruz verirlerse dedi.
Ama şöyle bir sorun var.Bizde araba yok ya,taksiyle gelip alsak astarı yüzünü geçecek,sen kargoyla ödemeli yollayabilirmisin.Sanada sıkıntı olursa iki çocukla olamdı başka yol bulucaz.Seninde zor durumda kalmanı istemem tatlım.Ayrıca beni bu kadar içten düşündüğün için çok saolasın tatlım.

Yavrukirpi sabır sabır sabır herşey yoluna girecek olurmu tatlım.
Hepimiz geçtik bu yollardan,bende kendimi bazen çok sorgulardım,ama şimdi bende iyi bir anneyim diyebiliyorum.Birde çocuğuna yanlız bakmak en önemlisi,yoksa her kafadan başka ses çıkınca insan kardan çok zarar oluyor.

dırım gelmişinn.. ay bende dedim bu kıznerde bugün eve gitcem demişdin sonbra artvinli yazmışş..
çok geçmiş olsun nasıl oldu ömer ???

merhabalar 1 saat önce geldik hastaneden...mikrop varmış vücudunda atana kadar kusacak dedi..ilaçlarımızı aldık geldik...çok yorgunum öptüm

tatlım okmeydanından ben bizim korsanla 13-15 tl ye geliyorum kargo daha çok tutmazmı ufacık paketlerden 5 tl alıyorlar....istersen bizim korsan gelip sizi alır....şemsiye gibi oluyor zaten..o....siz bilirsiniz yinede

merhaba kızlar..ben gelmeyeli bi 15 sayfa yazılmış!ayy hepsini okudum,bitmedi valla..misafirlerim var,bayramda ev kalabalık olacak...dün akşam ani baskın yaptılar,offf...

herkes iyi gördüğüm kadarıyla ama Ömer hastalanmış sanırım..Birsenim çok geçmiş olsun...

ufak bir tartışma yaşanmış ama bitmiş neyseki..ben sadece şuna takıldım Erenzeyno..hani yazmışsın
ya benim için şunlar var,onlar için siteye geliyorum diye..burda ismini yazma gereği duymadığın bizlerde örneğin ben,Canan,Medine,Kevser,Nero,Nefes.....ve bir çok arkadaşım senin bebişlerin küvözdeyken dualar ettik..seninle ağlayıp güldük..hatta bebeğinle ilgili çok güzel bir haber vermiştin çıkmıştı galiba oturup ağladığımı biliyorum...neyse fazla birşey yazmayacağım..hepimiz zor yollardan geçtik,küvöz maceralarımız, bebek kayıplarımız oldu ama kimseye de ödetmedik bedelini..ama yinede seni görmek güzel,İnşallah ikiz annesi olmanın zorluklarını paylaşırız bundan sonra..

tatlım okmeydanından ben bizim korsanla 13-15 tl ye geliyorum kargo daha çok tutmazmı ufacık paketlerden 5 tl alıyorlar....istersen bizim korsan gelip sizi alır....şemsiye gibi oluyor zaten..o....siz bilirsiniz yinede

Tatlım gönder bana senin korsanı
Şaka bir tarafa canım da,eşimle konuştukta,seninde müsait olduğun gün sana geliriz inşallah.Hatta aslıyla cananda gelsin hep beraber görüşmüş oluruz.

ewet hanımlar aynen ole fıskırtırcasına kusuo selale akıo sankı agzından

Canım fışkırarak kusuyorsa bence sen vakit kaybetmeden git dr.

Selam kızlar evimdeyim bende.
Ah evi bir dağınık bırakmışım acele çıktımda.Geldim yağızı soydum onu besle,altını değiştir.
Sonra giderken çamaşırlarım vardı makinada onları astım.Eşim pazar alışverişi yapmış onları yerleştirdim.Çantamızı yerleştirdim.Şimdide eşim çay istiyor onuda halledeyim sonra gelirim.
,Ay bewnde karar aldım artık çooooooook ayrıntılı yazıcam buraya,öyle olunca daha dikkat çekiyor bence.
Yoksa topikte kaybolup gidecek ismim.......

ahh kuzumm sen bana alındınmı yoksa canım o anlık gergınlıkle aklıma gelmedı sanırım ve yemın edıorumkı yazıyı gonderdıkten sonra nero sen ve medıne aklıma geldınız ve dıger arkadaslar kusura bakma kuzum alınma bana ınankı o anlık aklıma gelmedı yoksa hepınızı ayrı ayrı cok sevıorum

bırde sun eklemek ıstıorumkı lutfen artık konu kapansın ben hıcbıseyın bedelını kımseye odetmıorum bu sekılde neden anlıosunuz anlamıorum bedel falan odetmek yokkk
tamammı canım alınma bana sakın yerınız ayrı bende

iyi akşamlar
artvinliciğim bir tek sen değil benim adım da geçmiyor bende ayrıntılı anlatacağım
eşim 9 gün tatil bebeklerle oda ilgileniyor ben biraz rahatladım biliyorsunuz arsalın damlaları var saat başı uzun süre sonra şöyle ailecek bir kalalım dedik bırakırlarmı bayrama 4 gün kala damladılar karan daha yeni çıktı hastaneden çocuğum alışamadan eve birden kalabalıklaştık bu tatil bitmezzzzzzzzzzzz

Artvinli ek gıdaya geçtin mi canım?

Burcu sen iki bebişle zor uzun yazarsın canımcım:)..bebişler nasıl,Karan alıştı mı evine,size?kayınvalidenler gelmiş gözün aydın canım..bizde kalabalığız..

kızlar hep birlikte alıngan mı olduk nedir??

kurabiye yapdım nescafe eşliğinde size takılıyorum ... ohhh..

firdos sebze çorbasına ne zman başlamışdın sen canım?
bu arada misaifrleriniz hgmiş:)

burcuuuuuuu kız dovecem sneıde aaa hanımlar gelen bana laf dokundurmadan gıtmıor kusucem ama artık sıze o gergınlıkle unuttum dıorum hepımızın aybası sanırım

bu arada kız sonunda senın nıkın anlamını cozdum ucrubana anaburcu demek demı :ÇD

sabah 9 da kalktım wc ye gırdım sonra cıktım kapıyı kapadım elımı yuzumu yıkadım bebelere mama yaptım altlarını aldım mutfaga yurudum kahvaltı hazırladım esımı uyandırdım yedık onu ıse yolladım ewın ıslerını hallettım bebeklerı tekrar doyurdum altlarını aldım kadınlar kulubune gırdım sonraa gene wc ye gıttı gene bıseyler yedım bıraz uyudum uyandım wcye gıttım bebeklerı doyurdum saat oldu 10 sonrasınıda yarın yazarım :)))
buda benden sıze mınık bır espırı olsun

ikiz anneleri iyi akşamlar
ben hamileyim
tam 4 haftalıkken yani beklenen adet günümde değerim 570 çıktı
ondan 2 gün önce e 263
acaba ikiz olabilir mi bugun 4+1 ama test arife yaptıracağım bir daha cevap verirseniz memnun olurum
yavrularınızı allah bağışlasın aminnn

cnm bn 5 artı 6 da ogrendımdı ıkız olduklarını ıns senınde oledır hayırlı hamılelık ve dogumlar dılıorum bnm 6 bucuk haftalıkta 5000 cıkmıstı

firdos nasılsın
denizin ve diğer oğlun nasıl
benimde acaba senin gibi mi olacak ne dersin? senin değerlerin kaçtı hatırlıyor musun?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…