pekala mademkı herkez benden bu derece rahatsız oldu kı aslı sen bıle bnm burda sızın keyıflı sohbetnızde yerım yok olmamalıda bn dırımın benı savundugunu hıç gormedım
neyse konu kapansın hepınız allaha emanet olun verdıgım rahatsızlık ıcınde kusura bakmayınn
nasıl acelesi yok istemiyorlar mı mustafa kemalle, devrim
he yavrum gidelim gidekte dinlenekkkivettttt veraya gitcez :))))döneklik yok emi:))
istemezolurlarmı hergece alacaklı larya basıyoalrçığlığı ver die:))
gece yavruların aklına geldikçe uyuyamıyolar sorun bu cananım bulduk bak öde de rahat uyusunlar
anam ben hamur tatlısı pek sevmemcano kayanan baklavası ne bilionmu ??? gelince görürüsün merakla bekle çatla patla:)
amaın kaval yelleri başlıo çok heycanlı bu hafta:)))
cnm 2 bebekle yola çıkmak zor gerçekten, hangi semte geliyorsun? vedat köseoğlunu herkes çok beğeniyor ne kadar cnm muayene ücreti? iyi yolculuklar..
cnm annemlere geliyorum onlar etlikde oturuyor 2 bebeğe 200 TL vermişdim ama haziran ayıydı şimdi arttımı bilmiyorum.akşam iş çıkışı yola çıkacaktık ama toplanamadım bir türlü bizde yarına kaldık iyide oldu gece zor oluyor bebeklerle yolculuk araba koltuğunda mıkırdanıp duruyolar sağa sola dönemeyince.
takma kafana cnm panik yapmıştır eşinde anne gibi bakamazki çokta ufak olunca sinir yaptı demekki....iyi geceler
18 den 22 ye kadar ağladılar birini susturuyorum öbürü başlıyor ne zor avutmak çok yoruldum yeni uyudular çok şükür gündüzde hiç uyumadılar nasıl düzene sokarım bilmem eşim gelince yan komşuya geçtim ods bırakmadı kahve içtik sohbet derken 1 saate yaklaşmış eve bir geldim ikiside ağlıyor eşim tırlatmış susturamamış defol git bu evden minik bebeklerin var nasıl gidersin ilk defa seni dövmek istedim diye bağırdı durdu çok küstüm zaten yarın annesi,babası,kardeşi gelecek tatili burda geçirecekler ayrı şehirde olmak çok kötü gelen gitmiyor anasını satayım ne güzel ankaradayken hiç olmazsa evlerine yatmaya gidiyorlardı çok gerginim çok
hepinizi ve miniklerinizi öptüm
selam şekerim ben bomba gibiyim sen nasılsın bakalımmmm:)))
tatlım kusurabakma ama eşin acuk haklı sanırım kızma ona erkekler 1 aylık bebeyle neydeceğini bilemezki bu tarz zamanalrda bebeğin birini yanına al birini eşine bırak hani komşuya markete felan giderken ben öyle yapıyorum od a bi taneseiyle baş edebiliyor
iyi be canom ne olsun yorgunum çok tüm gün mıçımı yere koymuyorum valla.....cnm 2 bebekle yola çıkmak zor gerçekten, hangi semte geliyorsun? vedat köseoğlunu herkes çok beğeniyor ne kadar cnm muayene ücreti? iyi yolculuklar.
canom bende gece çok besleniyorlarsa ondan uyumuyorlardır belki diyecektim ama öylede değilmiş, gündüz nasıllar hani bir ihtimal çok uyuyorlarsa gece uyumuyır dicem ama uyumayan hiç uyumuyor
benimkiler uyurken biberonu bile almıyor muhallebi hayatta yemezlar birde uykudan uyandırırsam 1 saat ağlayıp inatlarından ne yiyorlar nede geri uyuyorlar acaip inatçılar valla..
cnm bu zeynep tokuşun buz patasni yaparken bir topuzu vardı sade nette bulabilirsen bak ben hep severim ama değişik bişey olsun dersen bu çok demode kalır.. öperim çokk
yok canım çok beslenmiyoar önceden hiç yemiyolardı gece mama vermeyi bi kre denedim şimdi hep yediriyorum yani gündüzde işte kahvaltıdan sonra 45 dk 1 saat arasında uyuyolar sabah 7 de kalkmışlarda 3 posta uyuyolar ama 9 da kalklarlarsa 2 posta uyutuyorum onlarda genelde 1 saati geçmiyor önceden daha kötüydü 20dakka uyurkardı bu ilaçtan sonra 1 saat felan uyuyolar ama
ay kızlar bu gece saat 1 den 7 ye kadar aralıksız uyudum ya şaka gibiiii
zeynepin topuzu hakketten bak bu iyi fikir iyiki şu kk varya :))) resmini bulayımda çıkartayım kuaföre götüreyim
ay devamı gelsin şekeirm bi gecelik yetmezzzz
bugün bi arkadaşımla konuştum ona bebek görmeye gidecektimde saat 10 da yatıyor sabah 8.30 da kalkıyor diye bazen yaşıyomu diye kontrol ediyorum hatta diyo 5 aylık bu bebek allahım benim ne günahım vardı bana 2 tne uykusuz canavar verdin yaaa[/
QUOTE]
maşallah aslıcığım yaw nazar değmesin benimkilerde ikisine 7700 kg olmuşlar ama bu ay çok azkilo almışlarben geldim....
sabahdan sağlık ocağına gittik aşı için. e tabi bu aile hekimliğine geçilmiş.herşey değişmiş. neyse ebe geldi alalım dedi. öksürüğü var dedim geçmedi. bi dr görsün dedi ok dedim.girdim dr yanına soydu çok güzel muayene etti. valla bizim özel dr böle bakmıyo. neyse ciğerlerini üşütmüş dedi. ilaç yazdı.bayram sonrası yapalım aşıyı dedi. tarttılar 7 kilo beren 6.200 irem maşallah kızlarıma kilolarıda çok iyi dediler. yani aşı işi yattı. umarım berenimde tez vakit iyileşir yavrum öksürükden tıkanıyo.
ordan direk komşuma geçdim.sağolsun bişiler hazırlamış yedik içtik eve geldim alt üst değiş evi topla oldu bu saat hayla yemek yapmadım niyetimde yok:)
herkesleri öpüom...((((
başım ağrıyor ya nasıl akşam oluyor ouyor anlamıyorum vallaha
ay kızlar bu gün kredimizin son taksidiniz ödedik anneme olan 1000 lira borcumuda tammaladım
sadece çocuklarıma 700 lira borcum kaldı onunda acelesi yok
günden güne düze çıkıyoruz bu yazın borçlarını bitirmek epey bivaktimizi alıyor vallaha
sonrasında para biriktirip yazın şöyyyyle bi 5 yıldızlı tatil yapacam kısmet olursa belki 1 haftada olsa yorgunluğumu atarım
ay inşallah canom allah gönlüne göre versin...bnde bu sene tatile gidemedim kurtlandım he......deniz......... güneşşşşş......
winstton cnm bnmkilerde oyle ama aksam biraz oyalayinca 8 i bulyo kalkmamuz ama7;30 ayaktayiz
hakket ya bayramda n geliyo ne güzelll
famelexx sana katılıyorum arkadaşım bende senin gibi düşünüyorum vallaha tattlı tatlı sohbet edelim burdaneşemiz yerine gelsin havamız bozulmasınnn
ayy kavak yelleride çok heyevanlı yawwww
kızlar bu arada canlı para yarışmasına başvurdum hehehe
winstom seninkilerde haylaz desene ben biraz alistirtim gibi sonradan duzene girerler ins.
doruk gunaydin cnm bu arada gecmis olsn bizimkikerde cok oksurdu atlattik sukur kilolarina masaallah bizmkiler 7 .500 civarindalar
feciler hemde.. bu arada benimkiler 3.5 aylıkken 5250 ydi kiloları nasıl sizce???winstom seninkilerde haylaz desene ben biraz alistirtim gibi sonradan duzene girerler ins.
doruk gunaydin cnm bu arada gecmis olsn bizimkikerde cok oksurdu atlattik sukur kilolarina masaallah bizmkiler 7 .500 civarindalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?