Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

ay sana söyleyecek sözbulamıyorum ya.. hayırdır bişeyemi bozukdunda bizden alıon hırsını yaa:)
bende zaten senin olduğun biyerde savundu demiyorum.bilseydin dedim dikkatini çekerim...
ama sen bilirsin yani ne diyim gelende özgür gelmeyende... lafı afedersin biyerinden anlıon sonrada estirion ... neyse uzatmayalım ...

nasıl acelesi yok istemiyorlar mı mustafa kemalle, devrim

bilmeme istiyolarmı acep????
ivettttt veraya gitcez :)))) döneklik yok emi:))
he yavrum gidelim gidekte dinlenekkk
istemezolurlarmı hergece alacaklı larya basıyoalrçığlığı ver die:))

gece yavruların aklına geldikçe uyuyamıyolar sorun bu cananım bulduk bak öde de rahat uyusunlar

vallaha kızlar iyi akıl ettiniz haaa
demek bu veletler alacaklarını alamadıkları için uyumuyolar vereyimde bari paralarını rahat etsinler artık zuhahahah
cano kayanan baklavası ne bilionmu ??? gelince görürüsün merakla bekle çatla patla:)
anam ben hamur tatlısı pek sevmem
çok uzaksın bi baklava için gelemem başka tekliflerde sunman lazım zuhahahaha
ş
amaın kaval yelleri başlıo çok heycanlı bu hafta:)))

ay aynen ya başladı bilem bende kaçar kavak yelleirni izleyip yatıcam
öpüldünüz kcıamannnn

Arkadaşlar gereksiz gerginlikler yaşanmış, ben şimidiye kadar bu sitede kimseyle polemiğe girmedim,girmemde...çünkü gerçek hayatta canımı sıkan çok şey var,sanalında canımı sıkmasına izin vermem...burda herkes iki yavruyu aynı anda büyütüyor...herkesin ekstra başka sorunlarıı var,maddi,manevi,ailevi...zaman zaman gerginliklerimizi,sıkıntılarımızı paylaşıyoruz burda...lütfen burdaki huzurumuzu korumak için çaba gösterelim...herkes istediğini yazar,isteyen okur...burda herkes birbirinin muhatabıdır...karşılıklı yazsada,yazmasada...burda kimse birbirine bilerek hakaret etmez...smile lar yazılarımıza biraz duygu katmak içindir,şiddet göstergesi yada hakaret olarak algılanmamalı bence...ben dirimin yazdıklarını satır satır okurum ve çok zevk alırım...Dirimcim bazen sana özenip yazayım uzun uzun diyorum ama yazamıyorum... erenzeyno arkadaşım sana şimdiye kadar hiç yorumum olmadı ama senin çektiğin tüm sıkıntıları biliyorum ve sana dua edenlerden biriyim.seninde niyetinin çok iyi olduğunu art niyetli birşey yazmadığını biliyorum...sadece yazdıkların düz yazı olarak okunduğu için belki yanlış yorumlandı...sen çok büyük sıkıntılar atlatmış özel bir annesin...bence bayram üstü birbirimizi hiç üzmeyelim...gereksiz kırgınlıklar olmasın..burda dertleşelim,sevinelim,paylaşımımlarımız güzel olsun...şimdiden herkese güzel bayramlar diliyorum...

hakket ya bayramda n geliyo ne güzelll
famelexx sana katılıyorum arkadaşım bende senin gibi düşünüyorum vallaha tattlı tatlı sohbet edelim burdaneşemiz yerine gelsin havamız bozulmasınnn

ayy kavak yelleride çok heyevanlı yawwww
kızlar bu arada canlı para yarışmasına başvurdum hehehe

takma kafana cnm panik yapmıştır eşinde anne gibi bakamazki çokta ufak olunca sinir yaptı demekki....

günaydın herkesee..
ya benim çocuklara sabah 6 olunca birisi uyandırıp kaçıyo sanırım(daha ortalık bile aydınlanmadan ayaktayız.buna bi çare var mı acep???

gunaydin kizlar.

bizim bu delilerle yatakta oynamak cok zevklu kahkalari bitiriyo beni.

optm herkesi

winstton cnm bnmkilerde oyle ama aksam biraz oyalayinca 8 i bulyo kalkmamuz ama7;30 ayaktayiz

kimle katılcan nen ortakçın olimmi:))):92:

winstom seninkilerde haylaz desene ben biraz alistirtim gibi sonradan duzene girerler ins.
doruk gunaydin cnm bu arada gecmis olsn bizimkikerde cok oksurdu atlattik sukur kilolarina masaallah bizmkiler 7 .500 civarindalar

winstom seninkilerde haylaz desene ben biraz alistirtim gibi sonradan duzene girerler ins.
doruk gunaydin cnm bu arada gecmis olsn bizimkikerde cok oksurdu atlattik sukur kilolarina masaallah bizmkiler 7 .500 civarindalar

sağol canım inşallah berende atlatıcak... ilçalara başladık...seninkilerede maşallah canım...

feciler hemde.. bu arada benimkiler 3.5 aylıkken 5250 ydi kiloları nasıl sizce???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…