evettttt...yaklaştıkk izmir hee neden gözel olduğun anlaşıldııııııııııııı
sende hastanedesin heee.....işte konumumuz şuan çok yüksekkk
aminnn cnmmmm ..............ekliyoz arada yokla buralarıı
tamam sekercim takipdeyim bundan sonraopuyorumnanaktana.s.
saol kuzum iltifatın için evet hastanedeyim.....ama evdeki rütbe daha yüksek dediğin gibi şekerüüümmmzemuszemus
valla kuzum iltifat değil resmini görünce nerede göbüşş didim yawww
hala fitsin ahhh benim sonradan monte bi göbeğim kaldı
çocuklarla uğraşmaktan yemek yiyemiyorum ...düzenli yemek yersem eminim kilo verecem ama yokkkk veremiyorum barim almasam
seneye yaza bu veletler yürürken belki bu kadar yorucu olmaz yaşantım bende koşu bandında tepinirimde giderr valla 8 kilo gitse aslında zor değil iki ayda gider biraz diyet birazda spor .....
saol tatlım :lepi:daha çok erken istesen verirsin benimde çok gitmiş değil ama ben hamişken 8 kilo aldım onuda hemen doğum yapıca verdim evet koşu bandı işe yara yeterki isteyelim bebişimmmm
nasıııı yaaaaaaaaaaaaaa 8 kilo maşallah yaa bebişler kaç kilo doğdu? kaç kiloda hamiş kaldın?tedavi ilemi kaldın?
ikiside 2500 gr doğdular 60 kiloyla hamiş kaldım şimd i59 kiloyum ve tedaviyle olduama tedaviye başladığım kilom 52 idi 3 aşılama yumurta takibi derken şiştik
ayyyy sayfamda kimse yok hymarrynin sayfasındaki hamişler doğurunca dökülecekler
comebaby yok bu ara nerelerde acepppp....
bebişko cnm gündüz sende pek yoksun cicim nerelerdesinn
aaa ben olmazmıyım canım burdayım valla son 2 gün yokum çünkü köpeğime araba çarptı onun için uğraştık veterinerdi falan filan yani çok üzgündüm ama allaha şükür sadece dokular ezilmiş iyileşicek çok şükür sen neler yaptın götürdünmü alişi dralülülülülülü
ömerimde üst solunumda sorun var....antibiyotiksiz olmaz dedi.doktor...baya balgam gördüü
kusması iyi ama yemediği için bu dönem kötü olur kilo alımları yavaşladı bide kusması belki kilo almaz dedi...ama kiloda kaybetmez dedi....
antibiyotik ,şurup ve bir damla verdi damla sadece 3 gün kullanılcak dedi...
birde şu burun aspirötrünü bulduk hartumu var çekece ağzımızla ......
bide kilosunu boyunu aldı 7965 çıktı bezle atlet vardı dedi 65 düşelim gerçi bez boş ama olsun dedi...daha 6 gün var ayını doldurmasına dedi.....
boyuda 67 cm olmuş kuzumun .....
sonra alışveriş merkezine girdik halama abiye baktım
halamlada aliş annemdeydi.....tezgahtarlar dedi gelsin kendi baksın daha iyi olur indirimdeydi
sonra halam alişle geldi onlar çocukalra bakarken ben kadındoğumcuya gittim rutin kontrolüm vardı
birde bu ay hap kullanmadım...artı leke geldi yine ve karnım çok şişti mantar varmış ondan dolayı şişmişim...vee çok güsell yumrutan var dedi doktor hamiş kalabilirmişim dikkat et dedi...bugün bile ilişki olsa 2-3 gün çatlasa yumurtan hamile kalırsın dedi...eşin korunsun dedi.......
ben dedim d.kontrol hapı kullanıyorum ama çok unutuyorum dedim....arka arkaya içmek zorunda kalıyorum dedim...olmaz dedi saati saatine içeceksin dedi ve öle çok sık arka arkaya alınması iyi değil dedi...genç kadınlara d.kontrol hapı veriyoruz dedi...kanseri önlüyor dedi...
ama sen unutuyorsan spiral takalım dedi..ben korkuyorum dedim kasarım kendimi dedimm..
uyutarak yapıyoruz dedi ama 350 tl dedi anestezi parasıymışşşş annemler acımıyo diyoo ebeler bile takar okadar para verme diyo
eltim normal doğum yapmış kadın o takılırken bayıldım ded...takmamış doktoru ne yapayım kızlar yaa
bu hormonlu spiral adet olmamı sağlatıyormuş bebişimm pkolular için idail ve emziren anneler için
evet tatlım benimki ondan ben pko lu değilim ama eşim onu taktırdı ve hiç bir problem olmadı düzenliyo resmen herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?