Yeni ilişkide eski sevgiliden bahsetmek

Çok sinir bozucu. Unutamamis sanki. Kardeşten arkadaştan bahseder gibi sürekli eski sevgiliden bahsedilmez ki

Bu kadar sık eski sevgiliden bahsetmenin kültür farkı ile açıklanması mümkün değil. Tamam, ilişki başında açık olması güzel, ama her konuda eski sevgili konusunu açmak, nereden baksan unutamamışlık belirtisi…

Ne bileyim yaklaşık 2 yılda unutamamak için uzun değil mi :/ bilemedim. ayrılmasalardı o zaman. Belki sevgi değilde uzun ilişkinin bitmesindeki travmayı yaşıyor olabilir

Ya ben aklının hala eski sevgilisinde olduğunu sanmıyorum. Sadece bosbogazlik ediyor bence. Bu eski sevgili muhabbetinden hoşlanmadigini söyle ve uyar. Ağzına bir ayar çeksin. Ayrılalı 2 yıl olmuş, akli hala onda olsa onunla olurdu sonucta kendi de söylemiş. Sevgilisinin ailesiyle de onca zamanlık tanisikligin hatirina takiplesiyorlardir . Eski eltim hala bizlerle takiplesiyor mesela. Özel günlerimizi kutluyor vs. Ama köprünün altından çok sular aktı kaynimla ayrlilali çok oldu

Her şeyi detayıyla anlatan bir insan mı? Diğer eski sevgilileri, ailesi, dostları, iş arkadaşları ile olan anılarını da sıkça anlatır mı? Eğer öyleyse detay vermeyi seven biri gibi görünüyor. Ama sadece eski sevgilisini anlatıyorsa bir problem var demektir. Her 2 durumda da kendisini kibarca uyarıp hassasiyet göstermesini isteyebilirsiniz. Yaparsa ne ala, yapmazsa yollarınızı ayırırsınız.

Her detayı vermeyi seven biraz konuşkan biri aynen. Ailesi, çocukluk gençlik anıları, diğer eski sevgilileri, kardeşleri onların sevgilileri herşeyi anlatır.. Ama benden bir önceki sevgilisi bana batıyor :) Ondan önceki sevgililer çok eskide kaldığı için ya da çocukluk aşkları olduğu için takılmıyorum. Hoşuma gidiyor aslında hayatından bahsetmesi. Her şey flu görünüyor böyle daha huzurlu.. Ama ne bileyim daha yakın zaman olduğu için bide uzun bir ilişki olduğu için herhalde onla alakalı bir konu geçince hoşlanmıyorum sadece

Demi ya? Bide söylediğine göre unutmak için kendine biraz zaman vermiş 2020de kimseyle beraber olmamış (zaten hoş biraz zor olurdu pandemiden ötürü :) ). Sonra birileri ile takılmaya başlamış. Sonrada biz tanıştık.

Resmi olarak evlenmemiş olsa da, 2 yıl birlikte yaşamanın 2 yıllık evlilikten farklı olduğunu düşünmüyorum. Bu nedenle çok fazla anı biriktirmişlerdir. Kültürel bakış açısı nedeniyle bu kadar rahat bahsediyor olabilir ama aynı bakış açısı bu rahatlık beni başka konularda da rahatsız ederdi. Bu kişiyle yaşamakta sorun yaşardım diye düşündüm şuan empati kurunca. Yani bence kültürlerin uyuşması önemli bir şey.

Bence çok açıt ve net bir insana benziyor. Biraz fazla açık bizim kültürümüze göre :) Güzellikle rica etseniz kıracağını hiç sanmıyorum. Hem duygularınızın da farkında olur böylelikle.

Bence çok açıt ve net bir insana benziyor. Biraz fazla açık bizim kültürümüze göre :) Güzellikle rica etseniz kıracağını hiç sanmıyorum. Hem duygularınızın da farkında olur böylelikle.
Şöyle söylüyüm o kadar çok konuşuyor ki, bir şey anlatacak konuda çok detay verdiği için azcık ortalık karışıyor :) mesela bi kokteyl deniyoruz onu daha önce nerede içtiğini anlatacak, üüüf o kadar uzuyor ki konu, eskiden bi ev arkadaşı varmış, bilmemne mahallesinde bilmemne sokakta 1. katta beraber yaşamışlar 2014 yılında, meksikalıymış, o zamanlar çocuk bi barda çalışıyomuş, sonra çıkmış ordan, bi danışmanlık firmasına geçmiş, sonra bi bankaya girmiş hala orda çalışıyomuş, mexsikanın bilmemne şehrindenmiş, (o sırada instagramı açar fotoyu gösterir), çocuk meksika yemekleri öğretmiş buna, buda gençlik yıllarında yazları meksikaya gider çalışırmış meksika güzel yermiş, sonu ise '' haa ben bu konuya nerden geldim ne anlatcaktım ya'', ben: ''kokteyl :)'', o: '' haa evet o meksikalı çocuk yapmıştı bikaç kez öyle denemiştim, güzel bence ben beğeniyorum, sen?''...

Bence tatlı bence tatlı :) komik buluyorum konuşurken kendini kaybedince gülme krizine giriyorum normalde

Sayısalcı birine eziyet tüm bunlar :) Benim eşim de detaylı, uzun ve yavaş konuşur. Ruhumu teslim ederim o sırada :) Evet, hıhı, eee diyerek hızlandırmaya çalışırım sürekli. Sevgilinizin tabiatı da böyle demek ki. Biraz o , biraz siz anlayış göstereceksiniz birbirinize.

dediğim gibi adamın aklı eskilerde falan değildir. sadece aklına eseni söyleyen rahat bir tip. bence senin bundan ne kadar rahatsız olduğunu anlamamış. sen de cool gözükeceğim diye sorun etmiyormuş gibi yapmaya çalıştıysan hele hiç anlamamıştır bile neye bozulduğunu. açık olmak en güzeli.

2 sene eski sevgiliyi unutmak için yeterli bir zaman. neden ayrılmışlar?

bende de vardı böyle biri. 10 yıla yakın sürmüş ilişkisi, aldatılmış, affetmiş ama ilişki dikiş tutmamış sonra o eski sevgili benimkini aldattığı adamla evlenmiş falan. bahsederdi ve ben de rahatsız olurdum. hatta bir gün dayanamayıp senin hala ona karşı hislerin var bence, dedim. hayır ama nefret ediyorum benim canımı çok yaktı demişti. gerçi benimki öyle anıları yad eder biçimde bahsetmiyordu. bi keresinde iş batırmış nasıl batırdığını anlatırken ucu o kişiye dokunuyordu öyle bahsetti. bi keresinde hemşireleri sevmiyorum eski sevgilim hemşireydi, dedi. bir keresinde eve temizlikçi almasını söylemiştim, aslında gelen biri vardı diye girdi konuya eski sevgilisinin bir tanıdığıymış bunlar ayrılınca o kadınla çalışmayı bırakmış falan. bir keresinde de bu eski sevgili, kardeşiyle hala takipleşiyormuş kardeşine kızmış kavga etmişler falan. aslında hep olumsuz şeylerle bahsediyordu ama yine de rahatsız edici. ben hiç aklı hala onda diye düşünmedim. aksine onun mutsuz olmasını ister gibi bir hali vardı. hala onu istese affettikten sonra ayrılmaz devam ederdi yani. bence sen kendisine söyle bir daha bahsetmesin, gerek yok. yani eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı, öyle değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…