Çok sinir bozucu. Unutamamis sanki. Kardeşten arkadaştan bahseder gibi sürekli eski sevgiliden bahsedilmez ki6 aydır bir flörtüm var. Daha önce hep uzun ilişkileri olmuş. Sonuncusu 5 yıl sürmüş, 2 yılında beraber yaşıyorlarmış ve 1 buçuk yıl önce 2019 sonunda ayrılmışlar.
İlişkinin en başlarında bu basic bilgileri verdi sadece ama sonrasında da hemen hemen her görüştüğümüzde lafı geçiyor eski sevgilisininTamam 5 yılını delete etmesini beklemiyorum bi ayrıldı diye ama bende biraz soğukluk ve kuşku yaratıyor bu durum.
Laf içinde nasıl geçiyor konusu derseniz ' Aaa ben oraya bi 5-6 kez gittim eski sevgilim çok severdi orayı ' , ya da ' ben o bölge de 1 yıl yaşadım eski sevgilimle' ya da ' eski sevgilim bu yemeği çok sık yapardı, o şu bölgeden o yüzden alıştım bende' gibi gibi... Aslında geçmişten anılardan deneyimlerden konuşurken tabi eski sevgilisi koca yıllarını kapladığı için herşey onunla.. Ama o detayı vermese olmaz mı sizce her muhabbette de? Sadece ' oraya gitmiştim, güzeldi' falan dese yeter sanki. Sürekli eski sevgili lafından tiksinti geldi..
Bu arada flörtüm tür değil yabancı bir ülkeden (Venezuela), evet enteresan ama şu an yaşadığım ülkede tanıştık. Sanırım bu aşamada kültür farklılığını hissediyorum. Doğru, eski ilişkisini bıçak gibi kesip atmak, anılarını hafızasından silmek zorunda değil. Ama ne bileyim benim duymak hoşuma gitmiyor.
Ayrıca, instagramda da kızın annesi babası ve ablası ile takipleşmeler ve like lar devam ediyor, aynı şekilde kız da onun ailesi ile. Ve hatta geçen ay flörtümün doğum günü fotoğrafının kızın annesi içten bir yorum yapmış.
Bilmiyorum bana azcık zor geliyor bu durum. Kızı unutamama ihtimalini düşünmek istemiyorum, herhalde hala sevseler beraber olurlardı şu an değil mi?
İşte aradığım yorum. Kültür farkı vs değil olay, adam hala o kadını düşünüyor. senin bu ilişkide yerin yok üzgünümOnların ilişkisinin içerisinde senin ne işin var gibi olmuşkaaaaaç ordan.
Ne bileyim yaklaşık 2 yılda unutamamak için uzun değil mi :/ bilemedim. ayrılmasalardı o zaman. Belki sevgi değilde uzun ilişkinin bitmesindeki travmayı yaşıyor olabilirBu kadar sık eski sevgiliden bahsetmenin kültür farkı ile açıklanması mümkün değil. Tamam, ilişki başında açık olması güzel, ama her konuda eski sevgili konusunu açmak, nereden baksan unutamamışlık belirtisi…
Her detayı vermeyi seven biraz konuşkan biri aynen. Ailesi, çocukluk gençlik anıları, diğer eski sevgilileri, kardeşleri onların sevgilileri herşeyi anlatır.. Ama benden bir önceki sevgilisi bana batıyor :) Ondan önceki sevgililer çok eskide kaldığı için ya da çocukluk aşkları olduğu için takılmıyorum. Hoşuma gidiyor aslında hayatından bahsetmesi. Her şey flu görünüyor böyle daha huzurlu.. Ama ne bileyim daha yakın zaman olduğu için bide uzun bir ilişki olduğu için herhalde onla alakalı bir konu geçince hoşlanmıyorum sadeceHer şeyi detayıyla anlatan bir insan mı? Diğer eski sevgilileri, ailesi, dostları, iş arkadaşları ile olan anılarını da sıkça anlatır mı? Eğer öyleyse detay vermeyi seven biri gibi görünüyor. Ama sadece eski sevgilisini anlatıyorsa bir problem var demektir. Her 2 durumda da kendisini kibarca uyarıp hassasiyet göstermesini isteyebilirsiniz. Yaparsa ne ala, yapmazsa yollarınızı ayırırsınız.
Demi ya? Bide söylediğine göre unutmak için kendine biraz zaman vermiş 2020de kimseyle beraber olmamış (zaten hoş biraz zor olurdu pandemiden ötürü :) ). Sonra birileri ile takılmaya başlamış. Sonrada biz tanıştık.Ya ben aklının hala eski sevgilisinde olduğunu sanmıyorum. Sadece bosbogazlik ediyor bence. Bu eski sevgili muhabbetinden hoşlanmadigini söyle ve uyar. Ağzına bir ayar çeksin. Ayrılalı 2 yıl olmuş, akli hala onda olsa onunla olurdu sonucta kendi de söylemiş. Sevgilisinin ailesiyle de onca zamanlık tanisikligin hatirina takiplesiyorlardir . Eski eltim hala bizlerle takiplesiyor mesela. Özel günlerimizi kutluyor vs. Ama köprünün altından çok sular aktı kaynimla ayrlilali çok oldu
Bence çok açıt ve net bir insana benziyor. Biraz fazla açık bizim kültürümüze göre :) Güzellikle rica etseniz kıracağını hiç sanmıyorum. Hem duygularınızın da farkında olur böylelikle.Her detayı vermeyi seven biraz konuşkan biri aynen. Ailesi, çocukluk gençlik anıları, diğer eski sevgilileri, kardeşleri onların sevgilileri herşeyi anlatır.. Ama benden bir önceki sevgilisi bana batıyor :) Ondan önceki sevgililer çok eskide kaldığı için ya da çocukluk aşkları olduğu için takılmıyorum. Hoşuma gidiyor aslında hayatından bahsetmesi. Her şey flu görünüyor böyle daha huzurlu.. Ama ne bileyim daha yakın zaman olduğu için bide uzun bir ilişki olduğu için herhalde onla alakalı bir konu geçince hoşlanmıyorum sadece
Şöyle söylüyüm o kadar çok konuşuyor ki, bir şey anlatacak konuda çok detay verdiği için azcık ortalık karışıyor :) mesela bi kokteyl deniyoruz onu daha önce nerede içtiğini anlatacak, üüüf o kadar uzuyor ki konu, eskiden bi ev arkadaşı varmış, bilmemne mahallesinde bilmemne sokakta 1. katta beraber yaşamışlar 2014 yılında, meksikalıymış, o zamanlar çocuk bi barda çalışıyomuş, sonra çıkmış ordan, bi danışmanlık firmasına geçmiş, sonra bi bankaya girmiş hala orda çalışıyomuş, mexsikanın bilmemne şehrindenmiş, (o sırada instagramı açar fotoyu gösterir), çocuk meksika yemekleri öğretmiş buna, buda gençlik yıllarında yazları meksikaya gider çalışırmış meksika güzel yermiş, sonu ise '' haa ben bu konuya nerden geldim ne anlatcaktım ya'', ben: ''kokteyl :)Bence çok açıt ve net bir insana benziyor. Biraz fazla açık bizim kültürümüze göre :) Güzellikle rica etseniz kıracağını hiç sanmıyorum. Hem duygularınızın da farkında olur böylelikle.
Tamam degilmissin.nasıl?
Sayısalcı birine eziyet tüm bunlar :) Benim eşim de detaylı, uzun ve yavaş konuşur. Ruhumu teslim ederim o sırada :) Evet, hıhı, eee diyerek hızlandırmaya çalışırım sürekli. Sevgilinizin tabiatı da böyle demek ki. Biraz o , biraz siz anlayış göstereceksiniz birbirinize.Şöyle söylüyüm o kadar çok konuşuyor ki, bir şey anlatacak konuda çok detay verdiği için azcık ortalık karışıyor :) mesela bi kokteyl deniyoruz onu daha önce nerede içtiğini anlatacak, üüüf o kadar uzuyor ki konu, eskiden bi ev arkadaşı varmış, bilmemne mahallesinde bilmemne sokakta 1. katta beraber yaşamışlar 2014 yılında, meksikalıymış, o zamanlar çocuk bi barda çalışıyomuş, sonra çıkmış ordan, bi danışmanlık firmasına geçmiş, sonra bi bankaya girmiş hala orda çalışıyomuş, mexsikanın bilmemne şehrindenmiş, (o sırada instagramı açar fotoyu gösterir), çocuk meksika yemekleri öğretmiş buna, buda gençlik yıllarında yazları meksikaya gider çalışırmış meksika güzel yermiş, sonu ise '' haa ben bu konuya nerden geldim ne anlatcaktım ya'', ben: ''kokteyl :)'', o: '' haa evet o meksikalı çocuk yapmıştı bikaç kez öyle denemiştim, güzel bence ben beğeniyorum, sen?''...
Bence tatlı bence tatlı :) komik buluyorum konuşurken kendini kaybedince gülme krizine giriyorum normalde
dediğim gibi adamın aklı eskilerde falan değildir. sadece aklına eseni söyleyen rahat bir tip. bence senin bundan ne kadar rahatsız olduğunu anlamamış. sen de cool gözükeceğim diye sorun etmiyormuş gibi yapmaya çalıştıysan hele hiç anlamamıştır bile neye bozulduğunu. açık olmak en güzeli.Demi ya? Bide söylediğine göre unutmak için kendine biraz zaman vermiş 2020de kimseyle beraber olmamış (zaten hoş biraz zor olurdu pandemiden ötürü :) ). Sonra birileri ile takılmaya başlamış. Sonrada biz tanıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?