Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klasik memurlar ! Acgozluler ! Daha durr.Herseyde isteyecekler senden o tatliyi.Ben akillandim asla almiyorum.Yahu ek dersim herkesten yuksek oldu diye 2000 kusur ek ders aldim diye 1 kilo baklava istediler.Sanki havadan bedavadan kazandim o parayi.Akliniz varsa almayin.Cok net !
Ay kiyamam sana ya. Odandakilere belki bir tik ustu birimine dagitirsin kalani masana koyarsin ogun gelen alir masandan bubkadar. Tum kuruma dagitilmaz. Hayrini gor ilk maasinin.
Bi kutu baklava,tatlı vs nealcaksan artık ortak bölümde bi masa varsa oraya koyup, ekibe mail atabilrsn. Tek tek gel demek olmaz. Biz de herkes öyle yaptı. Sadece kendi birimine.
Zarflamışlar seni ne yiyebilirlerse,ben de koca kurumdaydım hiçkimse öyle bişi yapmadı,arkadas ev alınca tatlı almıştı bizim birime gönlünden kopmuş öyle,bence gerek yok
Yahu sen sozlesmelisin ne ayibi. Bosver dagitma tatli filan bir de kapi kapi gezip ikram mi edeceksin... İlk maasin gidecegi yer cok aileye hediye yemek pasta kiyafet yol parasi...
hiç duymadım böyle birşey. ben hiç aklıma bile gelmedi ilk maaşımla böyle birşey yapmak. zaten ilk maaş adı üstünde parasızlığın acısını çıkartım valla. sadece ilk arabamı aldığımda iş arkadaşlarım tatlını yeriz artık demişlerdi. bende baklava aldım ama 18 kişiye tüm binaya değil yani.
Işe yeni girene de bunu söylemek ayıptır bence. Bırak o düşünsün dimi yani? Bir de parası olan var olmayan var.
Geçen sene bir firmaya yeni girmiştim eskilerden biri tatlı istedi benden. O zamanlar da bankaya borcum var aldığım paranın büyük bir bölümünü bankalara vermek zorundaydım. Yani öyle tatlı matlı alamazdım paramı çar çur edemezdim. Ben de gittim çikolatalı gofret aldım verdim adama. Tatlıysa tatlı
Sadece kendi koridorumdakilere mi dagitsam alip. Ama tatli alip elimde tek tek oda oda gezip ikram mi edecegim onu da bilmiyorum. Biz de subelere ayrilmis durumda. Sadece kendi subeme mi dagitiyim.