Yeni is yerim nolur yardim

• Konu Sahibi Konu Sahibi univ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oo tamam. Kesinlikle 1 2 sene ona senden akıllı yok derim. Profesyonel olurum. Dediklerini yapmasada yapmam demem. Isime gelmeyene yaParimda demem. Sessiz olurum. Bazen vayy harikasınız derim. Bu kötülük degil bence. Herkesin istediğini aldığı bir ilişki .
Anneniz şimdi nasil

Türkiye ‘ de iş hayatı gerçekten mezbaha gibi , çok çok üzücü .
Azıcık ensesi kalınlaşan hemen altlarına mobing yapma , ezme peşine düşüyor . O da üstlerinden öyle görmüş oluyor .

Allah sonumuzu hayretsin.

1 2 sene dişinizi sıkın. Zaten zaman geçtikçe adamı biraz kabullenir bu kadar kafaya takmamaya başlarsınız..

Profesyonel bir yer olsa zaten sizi almazdı. 1 yıl sıkın dişinizi ama aynı tavrı da sürdürün. Çocuğu okuldan al atağınız iyi olmuş. Yemek için beraber gidiliyorsa yemek çok kötüydü midem bulandı filan diye şikayetlenin ya da yemeyeceğim filan deyip başka yerde yiyin. Öyle böyle geçiştirin. Pandemi diye iş yok zaten çıksanız yine eve hapis hayatı başlar ya da buradan daha iyi olmayabilir.

Tecrubesizliginizden faydalaniyor işte
Her dedigini yapacak olarak görüyor...
Kendi çizginizi koyun..
Çokta mecbur kalirsaniz isten ayrilin

Diğer çalışanlar nasıl tepki veriyor? Onlar da özel işlerini yapıyorlar mı?
Orada çalışmaya devam etmek istiyorsanız adamı siz yönetmeye çalışın. Cahil cühelanın tekiymiş zaten. Güzel bir dille konuşarak ama istediği şeyi kabul etmeyerek mesela.

Başka iş bulma imkanınız yoksa ya sabır deyip katlanın hem tecrübe kazanırsınız. Adı üstünde adam Patron. Bu arada başka iş de arayın bulursanız ayrılırsınız. Allah sabır versin size

ben iş yerinde kimse hakkında konuşmuyorum patron bana dedikodu yapıyor.

Nasıl dediklerini yapmasamda yapmam demem? Anlayamadım burasını.
annem iyi şimdi zaten o da kendini suçluyordu iş bulamadığım için. Allah razı olsun.

Politik davranın,oğlunu alamayacağınızi söylemeniz iyi olmuş ,net çizgilerinizi belirleyin bunun gibi. Tabi ki restleşmeden,kavga etmeden,cv ye yazacak kadar (1 sene en azından)çalışınca bir yandan iş aramaya başlarsınız zira calişırken iş bulmak daha kolay,bulunca da ayrılırsınız

Türkiye’de iş hayatının özeti işte

Bizim ülkenin kanayan yarası özel sektör

Bence bir yandan iş bakın bir yandan da KPSS çalışın en garantisi o

Türkiye’de iş hayatının özeti işte

Bizim ülkenin kanayan yarası özel sektör

Bence bir yandan iş bakın bir yandan da KPSS çalışın en garantisi o
Maalesef Türkiye degil hollanda ama adam Türk

Patronunuz belli ki bulunduğu mevkiyi hazmedememiş, "ne oldum delisi" olmuş,acısını da çalışanlardan çıkaran biri. Kişisel isteklerini yerine getirmemekle iyi yapmışsınız. Kaldı ki, taviz,tavizi doğurur. Eğer işyeriniz size mesleki anlamda tecrübe kazanmanıza katkı sağlayacaksa bir süre sabredin. Sağlamazsa da kendinizi garantiye alın, öyle çıkın.

Adam bana narsizt gibi geldi.

Adam bilerek almis sizi işe tecrübe yok ya benden başkası da almaz kafasında ve ez babam ez ..

Bence ordan çıkmalısınız çünkü adam size zehir edecek her şekil işi .. ve bişey de öğrenmenize hep engel olacak çünkü ayak işlerini yaptırma derdinde
Haklisin ama tecrübe olmayinca bir yere giremiyorsun. En büyük dertte bu.

narsiztİle nasıl baş edilir?

Ozguveniniz kaybolmasin. Biraz mucadeleci olun. Oglunu falanda almaya gitmeyin. Siz muhendissiniz şoför degil. Tecrubeniz olmayabilir bu insanlarin sizi kullanacagi anlamina gelmez. Orada tutunabildiginiz yere kadar tutunup genel bilgileri hizlica ogrenmeye çalışın. Bu arada yeni islere başvurun. Herşey cok güzel olur biraz güçlü durun. Bu is olmazsa baskalari olur. Yeterki sagliginiza bir zarar gelmesin. Kafaniza takmayin oluruna birakin. Bugune kadar orasi yoktu. Karsinizanne isler cikar daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…