- 1 Kasım 2017
- 356
- 235
- 103
- 36
- Konu Sahibi violetworld
Is yerimde coook mutsuzum
1 aydir basladim, tabi iyi bir sirket, plaza, kariyer icin basarili bir yer. Ancak is arkadaslarim dusuk kaliteli insanlar. Tamda benim bir ustumde olan kadin hem dusuk kaliteli, hem aptal, cok aptal. Bazen what the F*** diyesim geliyor. Bekledigim zeka beklentisinden cok asagi bekleniyor bendende. O kadinin sansi yaver gitmis demekki, calismaya devam ediyor. Bundan ilave, yasadigim, calistigim ulkede ikinci dil olarak (tabi resmi degil) baska dil kullaniliyor, bende yuzde 50-sini anliyorum. Surekli, ama surekli o dilde konusuyorlar. Simdi deseniz sende o dili ogren, iyi bir sans, oyle degil. Ben baska yabanci dil ogreniyorum, sirf o dil kimseye lazim degil. Benim birde hiiic hosuma gitmiyor o dilde konusmak.
Is yerimden ayrilamam, maddi acidan bagliyim. Ama kendimi heba ediyormusum gibime geliyor ve su kizlar cok sevimsizler! Alternatif cozum yollari ariyorum simdi... Icimi dokmek istedim, cok ihtiyacim var

Is yerimden ayrilamam, maddi acidan bagliyim. Ama kendimi heba ediyormusum gibime geliyor ve su kizlar cok sevimsizler! Alternatif cozum yollari ariyorum simdi... Icimi dokmek istedim, cok ihtiyacim var