Yeni kapandim yardım istiyorum (resimli)

Cikolataseven

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
401
32
48
İstanbul
Ben yeni kapandım. Ve hala bir tarz oturtamadim kendime. Beğendiğim bir kac tarz var. Sizlere sormak istiyorum. Bu tarzlar uygun olur mu diye.

Bu kadın sekilinde kapanma tarzı bana cok yakışıyor ama açıkcası uygun olur mu hoş durur mu kapanmaya musait mıdır bunu merak ediyor. Veya ;

Bu sekilde bağlama. Sizce hangisi daha uygun olur kapalilik icin ve siritmamak icin? Modern bir kapanma tarzı yaratmak istiyorum. Dar giymeyeceğim resimlerde ki gibi. Ki giymiyorum da zaten. Sadece bas bağlama sekli olarak soruyorum şimdiden cok teşekkürler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

[SUP]2 bağlama tarzıda hiç güzel değil,hele ilk resimdeki çok kötü.[/SUP]

Acikcasi ilk resimdeki tesetturun ruhuna cok aykiri.
Cahiliye devrinde de hanimlar boyle kapaniyorlardi ama "hanimlar, basortulerini omuzlarinin ustunden salsinlar" diye ayet inince o tesettur seklinin uygun olmadigi yeni bir emirle belirlendi.
Hos durmuyor bence.

2. resimdeki simdikilerin "arap stili" dediklerine benziyor.
Daha uygun.

Son düzenleme:

Öncelikle hayırlı olsun bende kapalı biriyim yıllardan beri bir çok kapanma şekli denedim ama en sonunda kendi tarzımı buldum alttaki resimlerdeki gibi kapanıyorum sizde acemilik zamanlarınız için rahat bir tarz seçin zamanla kendi tarzınızı yaratirsiniz zaten

Alttaki resim ustekine gore daha iyi şal baglamasi hos simdiki kapali bayanlarin cpgu boyle bagliyor sanirim moda oldu ama ben alttaki kiza takildim tirnaklari ojeli dar giyinmis bi ton makyaj suratinda kapaliliginda civkini cikarmislar resmen buyuk rezillik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

[QU OTE=jojobe;36372592]Alttaki resim ustekine gore daha iyi şal baglamasi hos simdiki kapali bayanlarin cpgu boyle bagliyor sanirim moda oldu ama ben alttaki kiza takildim tirnaklari ojeli dar giyinmis bi ton makyaj suratinda kapaliliginda civkini cikarmislar resmen buyuk rezillik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Haha degıl mı feci kıyafet tarzı

Bunlarin disinda basortunun bir kenarini omzuna dogru igneleyebilirsiniz.

Ama bu size "modern" gelmeyebilir.
Bence tesettur modayla alakali bir sey degildir zaten.

İlla şekilli afilli mi bağlaman lazım.Bu fotograftakıler çok kötü.Şekil olucam diye bir garip olmuş hepsi.

İlla şekilli afilli mi bağlaman lazım.Bu fotograftakıler çok kötü.Şekil olucam diye bir garip olmuş hepsi.

Yok yok amacım sekilli olmak degıl. Zaten kıyafet olarak oldukça tek renk ve sade giyiniyorum. Amacım sadece eşarp sevmiyorum ve özellikle parlak çiçekli seyleri hic sevmiyorum. Sal atıp topuz çıkarmaktanda nefret ediyorum. Boynu sıkma olayını da sıkıntıdan dolayı yapamıyorum. Bu yuzden danışmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…