- Konu Sahibi Cikolataseven
-
Ben yeni kapandım. Ve hala bir tarz oturtamadim kendime. Beğendiğim bir kac tarz var. Sizlere sormak istiyorum. Bu tarzlar uygun olur mu diye.
Eki Görüntüle 1207308
Bu kadın sekilinde kapanma tarzı bana cok yakışıyor ama açıkcası uygun olur mu hoş durur mu kapanmaya musait mıdır bunu merak ediyor. Veya ;
Eki Görüntüle 1207309
Bu sekilde bağlama. Sizce hangisi daha uygun olur kapalilik icin ve siritmamak icin? Modern bir kapanma tarzı yaratmak istiyorum. Dar giymeyeceğim resimlerde ki gibi. Ki giymiyorum da zaten. Sadece bas bağlama sekli olarak soruyorum şimdiden cok teşekkürler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ilki geç.. çok kötü..
2cci güzel.
bu arada konunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
Ben yeni kapandım. Ve hala bir tarz oturtamadim kendime. Beğendiğim bir kac tarz var. Sizlere sormak istiyorum. Bu tarzlar uygun olur mu diye.
Eki Görüntüle 1207308
Bu kadın sekilinde kapanma tarzı bana cok yakışıyor ama açıkcası uygun olur mu hoş durur mu kapanmaya musait mıdır bunu merak ediyor. Veya ;
Eki Görüntüle 1207309
Bu sekilde bağlama. Sizce hangisi daha uygun olur kapalilik icin ve siritmamak icin? Modern bir kapanma tarzı yaratmak istiyorum. Dar giymeyeceğim resimlerde ki gibi. Ki giymiyorum da zaten. Sadece bas bağlama sekli olarak soruyorum şimdiden cok teşekkürler
Eki Görüntüle 1207308
Eki Görüntüle 1207309
[SUP]2 bağlama tarzıda hiç güzel değil,hele ilk resimdeki çok kötü.[/SUP]
bu tesettür değil bance.O zaman sunu da atayım. Bas bağlama seklini soruyorum sadece ben :) Eki Görüntüle 1207313
bu tesettür değil bance.
daha korkunçunu buldum. ama bu mayo-burkini galiba
Eki Görüntüle 1207316
İlla şekilli afilli mi bağlaman lazım.Bu fotograftakıler çok kötü.Şekil olucam diye bir garip olmuş hepsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?